Huoneistokeskus Turku

Kerrostalo | 3H + KT

Ketarantie 39 D 77, Keskusta, Turku

Hinta

298 750 €

Koko

59,5 m²

Vuosi

2023

Kolmen huoneen läpitalon huoneisto, jossa on oma sauna. Eteisessä on upotettu kaapisto sekä käynti kodin makuuhuoneisiin ja kylpyhuoneeseen. Heti eteisen käytävän päädystä aukeaa kodin tilava keittiön ja olohuoneen yhtenäinen tila. Keittiössä on mukavasti laskutilaa lieden ja lavuaarin molemmin puolin sekä astianpesukone. Keittiön toiminnot on sijoitettu siten, että huone on mahdollisimman vapaasti sisustettavissa. Keittiön värimaailma voi vaihtua mustan ja valkoisen välillä asunnosta riippuen. Tänne mahtuu isompikin ruokailuryhmä ja tilaa on myös oleskelulle. Kodin molemmissa makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot ja tilaa vaikkapa työpöydälle tai lipastolle. Kylpyhuoneessa on pyykkikaappi, varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle sekä sauna. Nauti oman saunan löylyistä ja vilvoittele mukavasti terassilla. Taloyhtiö on valmistunut toukokuussa 2023.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21645731
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + KT
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59,5 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
7/9
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

89 750,00 €

Velkaosuus

209 000,00 €

Velaton hinta

298 750,00 €

Neliöhinta

5 021,01 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

345,10 € / kk

Pääomavastike

907,06 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 252,16 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastike asunnot: n. 5,80 €/m2/kk, sisältää mm. tonttivuokran n. 2,40 €/m2/kk ja jäähdytyksen n. 0,30 €/m2/kk sekä taloyhtiönetin 10M/10M. Hoitovastike liiketila: n. 6,67 €/m2/kk, liiketilan osalta hoitovastike peritään kerrottuna kertoimella 1,15. Pääomavastike 1: n. 2,17 €/osake/kk (lyh. vapaa sis. korko). Pääomavastike 2: n. 3,98 €/osake/kk (lyh. vapaan jälkeen sis. korko + lyhennys). Huom! laskennallinen arvio. Vesimaksuennakko: 20 €/hlö/kk (tasataan kulutuksen mukaan). *Hinnastossa olevat pääomavastikearviot on laskettu 5,13 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on tasalyhenteinen laina. Laina-aika on 25 vuotta. Noin 1,5 vuotta valmistumisen jälkeen ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus (pääomavastike 1). Lyhennyksen osuutta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys (pääomavastike 2), ryhdytään perimään noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, eli viimeistään alkuvuodesta 2025. Lainan viitekorko on 12 kk Euribor + marginaali 1,0 %. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 30.6. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainan voi maksaa pois tai lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Mikäli osakkeenomistaja on maksanut huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei pääomavastiketta peritä.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys. Kaukolämpö ja kaukokylmä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Ulkoseinät pääosin tiilimuurattu, pohjat teräsbetonia
Keittiön kuvaus
Asunnoissa on tasoon upotettava induktiokeittotaso ja kalusteisiin asennettava erillisuuni. Yksiöissä keittotaso on kaksilevyinen. Kaikissa asunnoissa on integroitu astianpesukone, kalusteisiin asennettava mikroaaltouuni ja kylmälaitteet suunnitelmien mukaisesti. Kodinkoneet ovat valkoisia tai rosterin värisiä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle suunnitelmien mukaisesti. Osassa asunnoista on tilavaraus kondensoivalle kuivausrummulle suunnitelmien mukaisesti. Pesuhuoneissa, eteisissä ja wc-tiloissa on upotetut led-kattovalaisimet. Pesuhuoneissa on suihkuseinä tai -kulma suunnitelmien mukaisesti. S
Säilytystilojen kuvaus
Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu erillisissä irtaimistovarastoissa sijaitseva huoneistonumeroinnin mukaisesti merkitty huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Talohuolto Oy, isännöitsijä Esa Taivainen tsto 0304 704 400, isänn. 0304 704 435
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaikkiin asuntoihin on asennettu verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet.
Yhtiö on varustettu ovipuhelinjärjestelmällä ja pääovi sähkölukitusjärjestelmällä.
Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenottolaitteella, joka sijaitsee suunnitelmien mukaan pesuhuoneessa.

Yhtiöjärjestys 4 §:
As. Oy Turun Tuomaanpihan Valo, As. Oy Turun Tuomaanpihan Kajo ja Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki ovat allekirjoittaneet hallinnanjakosopimuksen kiinteistön 853-6-40-20 hallinnasta.

Yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen yhteisjärjestelystä, jossa sovitaan Turun kaupungin 6. kaupunginosan korttelin 40 tonttien 15, 17, 18, 19 ja 20 välisistä yhteisjärjestelyistä omistajien ja vuokramiesten kesken.

Yhtiö on allekirjoittanut osakassopimuksen, jossa sovitaan mm. siitä miten yhteisjärjestelysopimuksen osapuolet osallistuvat Ketarantien Palveluyhtiö Oy:n toimintaan ja päätöksentekoon.

Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti C-talolla (As. Oy Turun Tuomaanpihan Kajo) on kriisiaikainen käyttöoikeus yhteiskäyttöiseen väestönsuojaan.

Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöllä on korttelin 40 muiden yhtiöiden kanssa yhteisessä hallinnassa yhteinen piha-alue, johon kuuluvat mm. ajo-, jalankulku- ja kevyen liikenteen väylät, pelastustiet- ja nostoalueet, jätehuone, leikki- ja oleskelualueet, istutusalueet sekä polkupyöräkatokset ja vierasautopaikat.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 990 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Matka-Autot Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2059

Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Yliopiston kampusalue 950 m
Muut palvelut: Kauppatori 1,4 km, Sokos Wiklund 1 km, Stockmann 1,3 km, Turun yliopistollinen
keskussairaala 2,3 km, Jokiranta (kahvilat ja ravintolat) 1 km, Turun tuomiokirkko 1
km, Kaupungin teatteri 3,2 km, Logomo 1 km
Päiväkodit: Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello 25 m, Tuomaansillan päivähoitoyksikkö 450 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunto-osakeyhtiön osakkaiden on mahdollista ostaa osakkeina myytäviä autopaikkoja erillisestä pysäköintiyhtiöstä. Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki niminen pysäköintiyhtiö palvelee Turun Tuomaanpihan taloyhtiöitä Syke, Elo, Kajo ja Valo.

Yhtiöjärj. 3 § mm.: Lisäksi yhtiön toimialana on omistaa pysäköintiyhtiön osakkeita, jotka tuottavat yhtiölle oikeuden käyttää korttelin pysäköintiyhtiön autosuojassa olevia autopaikkoja ja yhtiö omistaa palveluyhtiön osakkeita. Palveluyhtiön toimialana on tarjota osakkailleen Turun kaupungin (853) 6. kaupunginosan korttelissa 40 sijaitsevien tonttien yhteisen piha-alueen ja autopaikoitushallin sekä korttelissa sijaitsevien rakennusten ylläpitoon liittyviä palveluja.

YJ 4 §: Yhtiö omistaa pysäköintiyhtiön Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki autopaikan AH213 hallintaan oikeuttavat osakkeet. Edellä mainitun autopaikan yhtiö luovuttaa pysyvästi kiinteistöjen yhteiskäyttöön
vierasautopaikaksi korttelin yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Luoto Jari

kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Turku

Huoneistokeskus Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.