Paritalo | 4h + avok + kph + s + wc + vhx2 + ak

Kahisevantie 20A, Viherlaakso, Espoo

Hinta

498 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

2024

Uusi unelmakoti idyllisestä Viherlaaksosta Juuri valmistunut moderni paritalokoti viehättää selkeälinjaisella yleisilmeellään, ja ihastuttaa jo pihaan ajaessa! Taidolla rakennettu ja vallan mainiolla maulla toteutettu koti istuu monenlaiseen tarpeeseen. Toimivuutta silmällä pitäen suunniteltu pohjaratkaisu korostaa tilantuntua. Sisääntulokerrokseen sijoittuu yksi kolmesta makuuhuoneesta, sekä yhteinen olokeittiö, jossa olohuone, avokeittiö ja ruokailutila muodostavat kutsuvan tilan. Suuret ikkunat päästävät niin valon kuin maisemat osaksi sisustusta. Kotimainen Puustellin avokeittiö on selkeälinjainen ja laadukas kokonaisuus, jossa integroidut kodinkoneet kera runsaiden työskentelytasojen takaavat käyttömukavuuden. Katettu, tilava parveke on mukava paikka rentoutumiseen. Erillinen wc on erinomainen lisä arkielämän toimivuuteen. Tässä kodissa on yhteensä kolme asuin-/makuuhuonetta, joista jokainen taipuu niin makuu-, työ- kuin harrastekäyttöönkin. Alakerrasta löydät kahden asuinhuoneen lisäksi tyylikkään kylpyhuoneen kodinhoitotiloineen, sekä lasiseinällä erottuvan saunan, jossa ihastuttavat särmikkäät sävyt ja lauteisiin upotettu pylväskiuas. Arkieteisestä kuljet näppärästi suoraan suojaisalle piha-alueelle. Perheen molemmille autoille löytyy paikkansa, toiselle katoksen alta. Piha tullaan myyjän toimesta viimeistelemään nurmella, lisäksi piha-alueiden väliin rakennetaan aita. Asuminen uudessa kiinteistössä on vaivatonta, ja lämmityskustannukset pysyvät maltillisina - kiitos kustannustehokkaan vesi-ilmalämpöpumpun. Vehreä Viherlaakso on mitä mainioin asuinpaikka, sillä olet lähellä kaikkea, mutta silti omassa rauhassasi! Alueella palvelee useampikin ruokakauppa, sekä hyvin toimivat julkiset kulkuyhteydet. Autoileva asukas tavoittaa pääväylät vain muutamissa minuuteissa, joita pitkin kulkee vaivatta halki Uusimaan. Aidosti kivenheiton päässä sijaitsee päiväkoti Pilke Sinipilvi, lisäksi niin Viherlaakson ala-aste kuin yläaste sekä lukio siintävät noin kilometrin säteellä kotiovelta. Kauppakeskus Sellon laaja palvelutarjonta sijaitsee viiden kilometrin päässä, Helsingin ytimeen matkaa on puolestaan vain noin 15 kilometriä. Tähän kotiin kannattaa tutustua! Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi Service in English: Hilla Heikkilä, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21655513
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + wc + vhx2 + ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala on rakennuspiirustusten mukaan 69 m² + 26 m² (kellari), yhteensä 95 m². Virallinen huoneistoala on 69 m², johon sisältyy yläkerran asuintilat sekä alakerran eteinen, yksi makuuhuoneista, tekninen tila ja vaatehuone. Paritalorakennuksen kerrosala (250mm) on yhteensä 206 kem².
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

498 000,00 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero ei vielä tiedossa, sillä kiinteistö on uusi. Sähkö noin 10.000 kWh/vuosi, vesi noin 15 e/hlö/kk ja jäte noin 20-40 e/kk. Kiinteistön ollessa uusi ilmoitetut luvut (kiinteistövero, sähkö, vesi, jäte) ovat vain arvioita. Myytävälle määräosalle tullaan siirtämään yksi 500.000 euron sähköinen panttikirja kauppahinnan maksua vastaan. Ostaja vastaa lainhuutomaksusta ja varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Kiinteää kaapistoa (Puustelli) Lattialämmitys (vesikiertoinen). Alakerran arkieteisen lattia on vinyyliä, seinät ja katto maalatut. Upotetut led-valaisimet. Kiinteää kaapistoa (Puustelli).
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (osassa ikkunoissa)
Kohteen lisätiedot
Myyjä vastaa siitä, että kaupan kohde on hyväksytysti käyttöönotettu (osittainen loppukatselmus) ennen kaupantekoa. Kiinteistön loppukatselmus suoritetaan kevään 2024 aikana. Mikäli em. tarkastuksissa havaitaan puutteita, myyjä vastaa puutteiden korjaamisesta ja niiden kustannuksista täysimääräisesti.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Paritalo on valmistunut vuonna 2024.
Energialuokka
  • A (2018)
  • Todistus on laadittu 29.8.2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on osin puu-, osin betonirakenteinen ja puuverhoiltu kaksitasoinen paritalo.
Keittiön kuvaus
Saarekkeellisen avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluvat seuraavat integroidut kodinkoneet: induktioliesitaso integroidulla liesituulettimella (AEG), astianpesukone, yhdistelmäuuni (uuni + mikro) ja jääkaappi-pakastin. Työtaso ja välitila on laminaattia. Lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Upotetut led-valaisimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu suihku, kääntyvä lasinen suihkuseinä, seinä-wc-istuin, kiinteää kaapistoa, pesukoneliitäntä, tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle sekä vesipiste. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peili, seinä-wc-istuin ja bidee-suihku. Lattia on laattaa, seinät ja katto maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Saunan kuvaus
Narvi-sähkökiuas, upotettu lauteisiin. Lauteet haapaa. Lattia laattaa, seinät ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Upotetut led-valaisimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on virallisesti kaksi, lisäksi rakennuslupakuvien mukainen kellaritila, joka palvelee kolmantena makuuhuoneena. Makuuhuoneiden lattiat ovat vinyyliä, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilojen kuvaus
Kiinteät kaapistot, vaatehuone x2
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpettikatto bitumikermikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-61-62-10
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
973 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee paritalorakennus ja autokatos.
Rakennusoikeuden pinta-ala
194 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinteistölle tullaan kirjaamaan hallinnanjakosopimus kaupanteon yhteydessä, jolla kiinteistö jaetaan hallinta-alueisiin A ja B (myytävä kohde), sekä yhteiseen hallinta-alueeseen. Osapuolet vastaavat yhteisesti yhteishallinta-alueen, autokatoksen, jäteaitauksen ja tukimuurin (ja sen jatkeena olevan aidan) kunnossapidosta.
Kaavoitustiedot
sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: Asuntotontti. Lisätietoja Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, p. 09 816 21 (vaihde), https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Rakennukset
Autokatos yht. 33,5 m², puurakenteinen ja -verhoiltu.
autokatos
Pihan kuvaus
Piha-alueiden väliin rakennetaan aita, viimeistellään nurmella. Julkisivussa kiinteä valaistus. Ulkovesipiste. Katetulle terassille on kulku olohuoneesta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Viherlaakso, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.