Open Market Pori | Porin Asunnonvaihtokeskus Oy

Omakotitalo | 5 mh, suuri ateljeehuone, pieni ateljeehuone, takkahuone, olohuone, keittiö, ph, s, apukeittiö

Palokulmantie 22, Ulvila

Hinta

159 000 €

Koko

308,5 / 354 m²

Vuosi

-

Upea tiloiltaan, upea olemukseltaan. Juuri 1980-luvun taitteessa rakennettu edustuskoti tarjoaa nyt uusille asukkaille, vaikka yrittäjälle mahtavat tilat ja puitteet! Tämä omassa rauhassaan oleva, silti muiden lähellä oleva upea koti on suurista ja avarista tiloistaan huolimatta edullinen asua; kiitos hyvien rakenteiden eli paksujen seinien, hyvien eristeiden ja superlaadukkaitten ikkunoiden. Tässä upean valon kodissa on jo aikoinaan otettu huomioon ilmansuunnat ja energiatalous, suuret ikkunat ja elämä on auringon, lämmön ja valon suuntaan. Alakerrassa 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, wc kahdella käsienpesualtaalla ja työ- ja kaappitilalla sekä takkahuone/saunaosasto. Toki myös ulkokautta mentävä varasto, tekninen tila sekä autotalli. Yläkerrassa aivan mahtava, suuri ateljeehuone, josta on ihan mihin vaan! Valo tulvii taiteilijalle, uurastajalle, oleskelijalle...Tämä on upein huone ikkunoineen koko Satakunnassa, väittäisin! Pieni ateljeehuone, suuri makuuhuone sekä kaksi lisämakuuhuonetta vielä. Pieni keittiö, wc ja suihku. Makuuhuoneissa paljon kaappitilaa, jokaisessa. Osassa riittää kokoa vaikka kahdelle lapselle tai sitten vaan voi nauttia kunnon kokoisista huoneista. Oma piha on rauhan tyyssija, etupuolella nurmea ja puutarhaa ja takapihalle aukeaa suojaisan metsikön puoli. Tämä paikka on jotain enemmän, jotain uskomatonta. Lähdehän kanssani katsomaan tätä uniikkia pakettia yksityisnäytölle ja osta itsellesi hulppeat, tyylikkäät tilat! Tässä on jotain, mitä ei kannata ohittaa jos mielii upeita tiloja ja edullistakin edullisempaa asumista! Talo kunnossa ja kylmä- ja lämminputketkin uusittu 2018! Sydämellisesti tervetuloa! Juha Riihiluoma 044-493 1544 juha.riihiluoma@openmarket.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21704744
Sijainti
  • Ulvila 
  • Palokulmantie 22, 28450 VANHA-ULVILA
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 mh, suuri ateljeehuone, pieni ateljeehuone, takkahuone, olohuone, keittiö, ph, s, apukeittiö
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
308,5 m²
Kokonaispinta-ala
354 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

474,88 € / vuosi

Muut lämmityskulut

200,00 € / kk

Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • C (2013)
  • 5
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö, 2x ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Tiili, puu
Keittiön kuvaus
Tilaa isolle ruokapöydälle, paljon työskentelytilaa, paljon kaappitilaa, suuri tiskipöytä, astianpesukone, keraaminen liesi, jääkaappipakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuone saunan yhteydessä uudistettu v. 2010 viemäreitä myöten. Lattia laattaa, seinät laattaa. Lattialämmitys. Poreamme. Höyrysuihkukaappi. Käsienpesuallas.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran WC. WC-istuin, bideeallas, bideesuihku, 2 käsienpesuallasta. Paikka pesukoneelle. Kaappitilaa, työtilaa. Lattia ja seinät laattaa. Yläkerran kylpyhuone: Suihkukaappi, WC-istuin, bideesuihku, käsienpesuallas, peili.
Saunan kuvaus
Lattia laattaa. Seinät paneelia. Seinät ja lauteet uudehkot. Led-valot. Puilla lämmitettävä kiuas.
Olohuoneen kuvaus
Seinät märkätapettia (imee ja luovuttaa kosteutta) sekä tiiltä. Lattia parkettia, katto puupaneelia. Upeat, suuret ikkunat, joissa ulos 3-kertainen lasi-paksu väli ja sisällä 2-kertainen lasi. Tilaa sohvaryhmille, nojatuoleille, isolle ruokapöydälle, kirjahyllylle...Mahtavaa tilaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita useampi, hyvin erikokoisia. Kaikissa paljon kaappitilaa, lattiat ja katot puuta. Seinät puuta/ maalattua ja/tai tiiliseinä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Jyrkkä, epäsymmetrinen harjakatto, mineriittikate
Kiinteistötunnus
886-414-4-145
Tontin pinta-ala
3 957 m²
Rasitteet
Ei
Kaavoitustilanne
Yleiskaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ulvila

Asuinalueena Ulvila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riihiluoma Juha

Kiinteistönvälittäjä

Open Market Pori | Porin Asunnonvaihtokeskus Oy

Open Market Pori | Porin Asunnonvaihtokeskus Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.