Prime House Oy LKV

Omakotitontti

Tennispolku, Pickala, Siuntio

Hinta

60 000 €

Koko

901

UNELMOITKO KODISTA, JOSSA ON ENEMMÄN AIKAA GOLFILLE? Oletko golfari ja haaveillut asumisesta lähellä parhaita kenttiä? Haluatko nauttia vapaa-ajallasi aktiivisesta ulkoilmaelämästä ja vain kävellä kotipihasta bägikärryn kanssa kentälle ilman aikaa vieviä automatkoja? Golfata kauden startista viimeiseen päivään, ja pelata lisäksi tennistä ja padelia sekä retkeillä, sienestää ja marjastaa Siuntion metsäluonnossa? Tämä on sinun tilaisuutesi panostaa elämänlaatuun, iloon ja tasoitukseen! Omakotitalotontti sijaitsee Pohjoismaiden monipuolisimman ja aktiivisesti kehittyvän Pickala Golfin alueella, upean Forest-kentän sekä tennis- ja padelkenttien tuntumassa. Myynnissä kolme erikokoista määräalaa: B 901 m², ro 135,5 k-m², hp. 60 000 euroa C 1 441 m², ro 216,5 k-m², hp. 84 000 euroa D 1 492 m², ro 223,8 k-m², hp. 84 000 euroa Mikäli tarvitset enemmän rakennusoikeutta, on sinulla mahdollisuus vaikuttaa määräalan kokoon ja rakennusoikeuteen. IHANAA ELÄMÄÄ Pickala Golfin alueen asukkaana nautit Suomen ja Pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen upeista harrastusmahdollisuuksista. Alueelle lähivuosina avattava huikea Pickala ROCK Resort tähtää klubirakennuksineen maailman parhaaksi par3-kentäksi. Jo nyt kolme täyspitkää upeaa kenttää, lyhyempi par3-kenttä sekä ensiluokkaiset harjoittelumahdollisuudet antavat täydelliset puitteet lajin harrastamiseen. Alue tarjoaa myös monien muidenkin harrastusten sekä talvisin hiihdon ystäville ehtymättömästi elämyksiä. PUOLESSA TUNNISSA ESPOOSEEN Pickalasta on noin 42 km Helsinkiin, ja Kirkkonummelle asti ulottuvaa moottoritietä pitkin matka Espooseen taittuu puolessa tunnissa. Kirkkonummen monipuoliset palvelut ja koulut sekä juna-asema ovat nekin vain 11 km päässä. Kysy lisätietoja: Ilkka Puhakka 0400 463 824 tai ilkka.puhakka@primehouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21716866
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

60 000,00 €

Velaton hinta

60 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
755-463-4-204
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
901 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
135.5 m²
Tehokkuusluku
0.15
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kirkkonummen ja Siuntion palvelut, koulut ja päiväkodit.
Pickalan ABC.
Muut palvelut: Pickala Golf, tennis, padel, uimaranta, Kopparnäs Störsvik luonnonsuojelualue, venesatama.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siuntio

Asuinalueena Pickala, Siuntio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Puhakka Ilkka

Kiinteistönvälittäjä, LKV, DV, RAKI

Prime House Oy LKV

Prime House Oy LKV
Prime House Oy LKV

Suomalaistentie 7,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.