Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Omakotitontti

Nysätie 5, Veikkola, Kirkkonummi

Hinta

85 000 €

Koko

1 077

Kaunis ympäristö ja juuri sopivan kokoinen paikka rakentaa upea talo. Tämä rakennuspaikka on Nysätien päässä viimeinen tontti, joka rajoittuukin lähivirkistysalueeseen. Veikkolan alue on kasvavaa asuinaluetta, jossa luonto ja järvet ovat läsnä. Keskustasta löytyvät tärkeimmät palvelut (mm. ruokakaupat, terveysasema, koulut ja päiväkodit sekä hyvät julkiset liikenneyhteydet). Sijainti vain 30 minuutin päässä Helsingistä! Erillispientalojen korttelialue AO, jossa tontille voit rakentaa yksiasuntoisen pientalon. Rakennusoikeutta on jopa 215 k-m2. Tontti lohkotaan isommasta kiinteistöstä 257-441-1-350 ja ostaja vastaa lohkomiskustannuksista kaupanteon yhteydessä. Varaa yksityisesittelysi ja tule paikan päälle ihastumaan - mikä olisikaan parempi aika aloittaa unelmiesi talon suunnittelu luonnonkauniille rakennuspaikalle! Lisätiedot: Elisa Rinne 050 5215212 elisa.rinne@spkoti.fi Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21719040
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

85 000,00 €

Velaton hinta

85 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 3%. Kiinteistövero määräytyy tontin muodostamisen sekä rakentamisen myötä.

Kohteen lisätiedot
Kiinnitykset: Koko kiinteistöön kohdistuvat Panttikirjat 1 kpl, yhteensä 100 000. Tämän määräalakaupan yhteydessä ei siirry panttikirjoja. Nysätien pohjoispuolen rakennuksilla tontin pohjoissivun rakenteiden ääneneristävyyden on oltava vähintään 35dB(A).
Vesihuollon kuvaus
Liityttävä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-441-1-350
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 077 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kiinteistöstä 257-441-1-350 lohkotaan kaupanteon yhteydessä rakennuspaikan nro 5 mukainen tontti. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista kaupanteon yhteydessä. Rakennuspaikka on puustoinen, osittain tasaista ja osittain loivaa rinnettä. Tontin rajat on merkitty maastoon. Tontti rajautuu kaavan mukaiseen lähivirkistysalueeseen (VL) sekä suojaviheralueeseen (EV).
Rakennusoikeuden pinta-ala
215.4 m²
Tontin nimi
Kovermäki II
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Autopaikkoja on kaavan mukaisesti rakennettava AO -alueella 2 ap/asunto, alle 65 k-m2:n asunnot 1 ap/asunto. Tonteille saa kaavassa sallitun rakennusoikeuden lisäksi rakentaa autosuojia kaavan mukaiselle autopakkamäärälle. AO -tonteilla saa autosuojat rakentaa rakennusalan kadun puoleisen rajan ulkopuolelle. Kuitenkin vähintään kaksi metriä katualueen rajasta niin, että sisään ajo autosuojaan on kadun suuntainen. Rakentamattomat tontin osat, joita ei käytetä kulkutienä on istutettava tai pidettävä luonnonmukaisena puistomaisessa kunnossa.
Kaavoitustiedot
Asemakaavaa. Erillispientalojen korttelialue AO. Tontille voidaan rakentaa yksiasuntoinen pientalo.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Veikkolan kouluun 2,9 km. Vuorenmäen kouluun 2,8 km.
Palvelut: K-market 1,6km. Veikkolan keskustan palvelut 2,8km.
Päiväkodit: Päiväkoti 2,2 km
Liikenneyhteydet
Nummelan monipuolisempiin palveluihin matkaan noin 10 km. Hyvät julkisenliikenteen yhteydet Espooseen, Helsinkiin ja Nummelaan. Lähin bussipysäkki 50 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Veikkola, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rinne Elisa

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.