Onnelliset Kodit LKV
Onnelliset Kodit LKV

Omakotitalo | 4hk, wc, 2xtk, k, askarteluh, kph, s

Sammontie 4, Isosäkylä Lusikkaoja, Säkylä

Hinta

37 000 €

Koko

95 / 140 m²

Vuosi

1964

Rauhallisella asuinalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella omakotitalo omalla 1200 m2:n tontilla 1-tasossa. Saman katon alla on autotalli, puuvarasto ja lämmin varasto. Soveltuu hyvin myös vapaa-ajanasunnoksi. Tässä kodikkaassa ja onnellisessa kodissa on kaksi makuuhuonetta, ruokailuhuone, tilava keittiö ja olohuone, erillinen wc, kylpyhuone, sauna, saunan pukuhuone/askarteluhuone, kaksi tuulikaappia, eteinen, kellarivarastotila ja pannuhuone. Päärakennuksessa on uusittu mm. varaava takka on muurattu 1980 (ollut aiemmin avotakka), keittiön kaapit arviolta n. 1990-luvulla (komerot alkuperäiset), kylpyhuoneen lattia 1990-luvulla, lämpöputket ja sisäpuoliset pinta-asennetut käyttövesiputket arviolta n. 2000-luvulla. Sisäpuoliset viemärit ja lämpöpatterit on osittain uusittu. Lämmitysjärjestelmänä on öljylämmitys (kaksoiskattila) ja varaava takka. Säkylän Pyhäjärvi ja kunnan uimapaikka on lähes kiven heiton päässä. Rantatietä pitkin on lyhyt matka Katismaan saareen: uimaranta, rantasaunat, palju ja ravintolapalvelut sekä vuokrattavat venepaikat. Alakouluun ja yläkouluun on pyörätietä pitkin matkaa n. 1,5 km - 1,7 km. Säkylän keskustaan n. 2,5 km- 3 km. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet, Säkylän Harjulla opastetut pyöräily-, lenkkeily- ja hiihtoreitit. Kuntotarkastus on tehty myyntiä varten 18.4.2024, tarkastajana Suomen Rakennusasiantuntijoiden Oskari Ojanen. HINTA/LAATUSUHDE kunnossa, suosittelen! Lisätiedot ja esittelyt joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari@oklkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
la 4.5. 11:00 - 11:30

Tervetuloa ensiesittelyyn tai varaa oma yksityisesittelyaikasi!

Esittelijänä Mari Hakala
p. 0451408343

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21719602
Sijainti
  • Säkylä Isosäkylä Lusikkaoja
  • Sammontie 4, 27800 Säkylä
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4hk, wc, 2xtk, k, askarteluh, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Muiden tilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
140 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Leimatun pohjapiirustuksen mukaan huoneistoala on n. 95 m2, taloustilat ja autotalli n. 45 m2. Varasto 10 m2. Päärakennuksen ulkomitat n. 16 m x n. 9 m. Säkylän rakennusvalvonnan rakennusten tiedot asiakirjan mukaan omakotitalon kerrosala on n. 95 m2 ja huoneistoala n. 120 m2 sekä talousrakennus n. 21 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä myyjä vastaa pinta-alojen oikeellisuudesta. Ostaja voi halutessaan teettää pinta-alamittauksen kustannuksellaan ennen kauppoja. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1964
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

37 000,00 €

Velaton hinta

37 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Öljy kulutuksen mukaan (öljyä on tilattu n. 2500 l/vuodessa). Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan (1-2 henkilön talouden sähkön kulutus on ollut n. 3500 kWh/vuosi), varainsiiirtovero 3 % kauppahinnasta, lainhuudatuskulut, pankin kulut, mahdollisten panttikirjojen hakukulut, polttopuut kulutuksen mukaan, jätemaksut kulutuksen mukaan, kaupanvahvistajan maksu 128 e. Kiinteistövero 2024: 368,68 e/vuosi. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappien lattiat on muovimattoa ja seinät on maalattu. Askarteluhuone/pukuhuone: lattia on muovimattoa ja seinät on tapetoitu. Eteinen: lattia on muovimattoa ja seinät on tapetoitu.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
antenni-TV katolla, jätesäiliö.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto. Arkkupakastin keittiössä.
Tehdyt remontit
Varaava takka on muurattu 1980 (ollut aiemmin avotakka), keittiön kaapit on uusittu arviolta n. 1990-luvun lopussa, kylpyhuoneen lattia on uusittu 1990-luvulla, lämpöputket ja sisäpuoliset pinta-asennetut käyttövesiputket arviolta n. 2000-luvulla. Sisäpuoliset viemärit ja lämpöpatterit on osittain uusittu (keittiön ja kahden makuuhuoneen patteri on uusittu 2020). Öljypoltin 2020. Wc-istuin uusittu 2023.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kaupan kohteena olevassa kiinteistössä ei ole tehty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää remontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, öljylämmitys
Tulisija
Takka
varaava takka olohuoneessa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapit on uusittu arviolta 1990-luvun lopussa (komerot ovat alkuperäiset). Keittiössä on kaapistojen lisäksi Helkaman jenkkijääkaappi, Strömbergin erillisuuni, Strömbergin sähköliesi, SuperAir liesituuletin, yläkaapin alla kohdevalaisin, allas, hana ja tasot. Keittiön lattia on muovimattoa ja seinät on tapetoitu/maalattu, välitila on laatoitettu. Kodinkoneet ovat vanhat, eikä niillä ole takuuta jäljellä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen lattia on uusittu 1990-luvulla. Seinät on laatoitettu/betonia/maalattu. Kylpyhuoneessa on suihku ja ikkuna. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc:ssä on peili, allas, hana, bidesuihku ja wc-istuin. Seinät on muovipintaista materiaalia ja lattia on muovia. Wc-istuin on uusittu 2023.
Saunan kuvaus
Saunan lattia on betonia, seinät on osittain betonia ja osittain paneloitu. Saunassa on puukiuas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on muovimattoa ja seinät on tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden ja ruokailutilan lattiat on muovimattoa ja seinät on tapetoitu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
783-401-2-229
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 200 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
Tilan nimi: INKILÄ
Tehokkuusluku
0.25
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
AO = Erillispientalojen korttelialue
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako) vahvistettu 20.7.1999, yleiskaava hyväksytty/vahvistettu 19.9.2016, voimaantulo 1.11.2016. Säkylän kunta rakennusvalvonta puh. 02 83281 (kunnan vaihde)
Rakennukset
Autotalli: lattiakaivo. Vesi- ja patteriputket on otettu pois käytöstä. Autotallin yhteydessä kylmä varasto/puuvarasto ja vieressä lämmin varastotila. Kellaritila takaoven vieressä eteisen yhteydessä. Pannuhuone kylpyhuoneen vieressä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Säkylä

Asuinalueena Säkylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hakala Mari

Yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Onnelliset Kodit LKV

Onnelliset Kodit LKV
Onnelliset Kodit LKV
SKVL jäsenyritys

Valeri-Haarlantie 16 B 6,
20900 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.