Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Omakotitontti

Kirkantie 12, Keimolanmäki, Vantaa

Hinta

220 000 €

Koko

14 250

Hulppea noin 1,4ha tila Keimolanmäestä aivan Keimolan Kaiku urheiluseurantalon vierestä. Kiinteistöllä sijaitsee kolme purettavaksi tarkoitettua rakennusta, joiden rakennusvuodesta ei ole tarkkaa tietoa. Kiinteistön ihastuttava maalaismainen miljöö aivan Kivistön tuntumassa houkuttelee uusia asukkaitaan. Kiinteistön ympärillä on hienot urheilumahdollisuudet hiihtolatuineen ja Golf-kenttineen. Kiinteistöä vastapäätä on arvokas kallioperäkohde, sekä ulkoilu- ja virkistysmetsäalue, jossa pääpuulajikkeena on kuusi. Tämä alue tunnetaan myös mm. mehiläishaukan pesimäalueena. Tällä alueella pääset siis todella lähelle luontoa ja rauhaa, vaikka palvelut ovat lyhyen kävely- tai ajomatkan päässä. Voisiko tämä olla SInun unelmiesi rakennuspaikka? Olethan yhteydessä, niin kerron lisää.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21734465
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, ne ovat myyjän antamia arvioita, eivätkä perustu virallisiin rekisteritietoihin.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

220 000,00 €

Velaton hinta

220 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

899,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

33,00 € / kk

Puhtaanapito

24,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesiosuuskunnan liittymän korotus täysliittymäksi maksaa osakkaalle noin 4000€ + omalla kiinteistöllä tapahtuvat kaivuu- ja liitostyöt, sekä muut mahdolliset kustannukset liittymään liittyen. Jälkiliittyjä - Valokuitu Oikeus liittyä valokuituverkkoon. Ei sisällä kaivuutöitä tai hitsauksia. 1,300€ kpl (alv. 0%) Myyjän ilmoittamat kustannukset vuodelta 2023: 1. Jätehuolto, eli roskat286€/v. 2. Sekajätteen tyhjennys/HSY Jätevesi, eli säiliön tyhjennys 270€/v.Tehtävä vähintään 1 kerran vuodessa (vaikka vain 1 asukas) 3. Kiinteistöveron määrä 899€/v 4. Vesimaksujen kustannus 124€/v 5. Sähköliittymän toteutunut maksu2368€/v

Kohteen lisätiedot
Alue kuuluu Herkät vesikohteet -alueen piiriin. Lisätietoja: Vantaan ympäristökeskus. Katso liitteet Herkät vesikohteet selostus1, vHerkät vesikohteet selostus2, Herkät vesikohteet karttaote Alueella pienvesikohde: Jelmusanoja, luontoarvoluokka III. Lisätietoja aineistosta ja siihen liittyvästä raportista: Sinikka Rantalainen, Vantaan kaupungin ympäristökeskus puh. 839 23107 Kiinteistöä vastapäätä kallioperän arvokas kohde. Lisätietoja välittäjältä. Kiinteistö maastoajokieltoaluetta. Lisätietoja välittäjältä. Kiinteistöä vastapäätä metsäsuunnitelma alue. Lisätietoja välittäjältä. Kaupunkihiljaiset ja potentiaaliset hiljaiset alueet. Lisätietoja välittäjältä. 23 § Osuuden siirto ja siirron saajan oikeus Osuus voidaan siirtää, mutta jäsenyyttä ei voida toiselle luovuttaa. Jos jäsen on siirtänyt osuutensa toiselle, on siirronsaaja, joka täyttää jäseneksi pääsemisen edellytykset, hyväksyttävä osuuskunnan jäseneksi. Siirronsaajan on haettava osuuskunnan jäsenyyttä kuuden kuukauden kuluessa siirrosta. Siirronsaajalla on oikeus lukea hyväkseen siirtäjän suorittama liittymismaksu samoin kuin osuusmaksunsa lyhennykseksi siirtäjän osuusmaksusta osuuskunnalle maksettu määrä. Siirronsaaja saa tällöin myös muut osuuskuntalakiin ja näihin sääntöihin perustuvat taloudelliset edut ja velvollisuudet, jotka siirtäjällä olisi ollut, jos hänen jäsenyytensä olisi jatkunut.
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta
Viemäri
Jätevesi tällä hetkellä umpisäiliöön, mutta vesiosuuskunnan jäteveteen on mahdollista liittyä.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-406-3-7
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
14 250 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vantaan kaupungilla etuosto-oikeus.
Tontin nimi
LÖFDALA
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Vajan silmämääräinen pinta-ala arvio noin 30m2, pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, eikä se perustu virallisiin asiakirjoihin. Vajan lattiapinta on betonia, ei lämmin tila. Saunarakennuksen silmämääräinen pinta-ala arvio noin 25m2, pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, eikä se perustu virallisiin asiakirjoihin. Saunatilassa lämmitys. Rakennus muodostuu saunasta, sekä varastotilasta ja autotallista. Rakennusta ei ole lämpöeristetty.
saunarakennus, vaja
Palvelut
Koulut: Keimolanmäen koulu 1,9km kävellen
Palvelut: Kauppakeskus Kivis 2,9km kävellen ja autolla 4km
Klaukkala Citymarket 7,4km
Klaukkalan keskustan palvelut n. 7,5km
Muut palvelut: Keimolan Gof kenttien hiihtoladut ja Keimolan kilpahiihtoladut vieressä
100m Keimolan Kaiku, urheiluseuran talo
Päiväkodit: Keimolanmäen päiväkoti 1,9km kävellen
Kivistön Päiväkoti 2,5km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 1,3km Kivistön juna-asema 3,4km
Pihan kuvaus
Marjapensaita, nurmikentällä. Viljelysalue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Keimolanmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.