Bo LKV Tampere

Omakotitontti

Hankapolku 12, Kulju, Lempäälä

Hinta

49 000 €

Koko

1 030

BO! Nyt myynnissä pala Lempäälän Kuljun maalaismaisemaa puroon rajoittuvalla tontilla vain 20 minuutin päässä Tampereen keskustasta! Unelmoitko oman talon rakentamisesta rauhalliselle sijainnille, mutta kuitenkin järkevälle etäisyydelle palveluista ja valtatien liikenneyhteyksistä? Silloin teidän perheelle on löytynyt täydellinen tontti! Hankapolun päättyvän tien viimeinen tontti tarjoaa viehättävän rakennuspaikan seuraavalle perheelle nopeastikin. Tontti on kooltaan 1030 m2 ja malliltaan hyvin loivasti rinne. Tontti rajoittuu mitä suloisimpaan puroon, jonka rauhoittavasta äänestä pääset nauttimaan omassa kotipihassa. Tontilla on valmiina sähköliittymä sekä rengaskaivo. Ennen rakentamista tontille on haettava poikkeamislupa rakennusvalvonnasta (käsittelyaika on noin neljä kuukautta). Kaupat suoritetaan ehdollisena ennen luvan saamista. Tarkka rakennusoikeus selviää lupakäsittelyssä. Tontilla sijaitsee pieniä purettavia rakennuksia. Sijainti on idyllinen rauhallisen tien päässä lähellä Routasjärveä, mutta esimerkiksi Tampereen keskustaan ajat täältä vain alle 20 minuutissa ja mm. Ideaparkin palvelut ovat ainoastaan reilun 10 minuutin päässä. Kuljun kouluun on matkaa noin 3,5 kilometriä ja päiväkotiin alle kolme kilometriä. Lähikauppana toimii Kuljun Kartano reilun kolmen kilometrin päässä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule suunnittelemaan tontille seuraava kotisi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21772031
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

49 000,00 €

Velaton hinta

49 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kaivo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-424-9-91
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 030 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
JOKIPURO
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Poikkeamispäätös
Rakennukset
Kiinteistöllä on purettavia rakennuksia.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Kulju, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Salminen Heini

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.