Nord LKV Oy

Omakotitalo | 6h + k + kph + khh + s / oma tontti, maalämpö

Salpatie 4, Sepänkannas, Kirkkonummi

Hinta

489 500 €

Koko

161 / 192 m²

Vuosi

2012

5 MAKUUHUONEEN OMAKOTITALO MAALÄMMÖLLÄ o m a t o n t t i - m a a l ä m p ö - v a r a a v a t a k k a - k o d i n h o i t o h u o n e Kaunis puutalo on rakennettu vuonna 2012 ja sisustus on modernin trendikäs kauniilla yksityiskohdilla. Alakerta on kodin sydän ja siellä sijaitsee niin olohuone, jossa tunnelmaa luo takka ja oleskelutilat jatkuvat kesäisin takapihan patiolle. Keittiö on pienen seinämän takana omassa rauhassaan, mutta tiloja yhdistää valoisa, erkkerimäinen ruokailutila, joka ihastuttaa sijainnillaan, sillä ikkunoista tulvii mukavasti valoa. Alakerrassa on tilava, ikkunallinen kylpyhuone kahdella suihkulla ja ikkunallinen sauna. Kodinhoitohuone sijaitsee eteisen ja kylpyhuoneen välissä. Tilassa on runsaasti niin säilytys- kuin työtasotilaa ja pesukoneen ja kuivausrummun saa hyvin työtason alle vierekkäin. Eteinen on reilun kokoinen, joten isompikin perhe treenikasseineen ja koirineen sujahtaa tilaan sujuvasti. Eteisessä on erillinen wc. Yläkerrassa on yhteensä neljä makuuhuonetta sekä erittäin tilava aula, johon saa vaikka oleskelu- tai harrastetilaa. Yläkerrassa on tilava wc. Tåmä koti on monien mahdollisuuksien koti. Tänne mahtuu niin useamman lapsen perhe tai saa useamman työ- tai harrastehuoneen. Yläkerran aulaan saa toisen oleskelutilan tai työtilaa. Autokatos ja varasto on rakentamatta, suunnitelmat olemassa. Varsinainen piha on kauniisti laitettu, takapihalla sivupihalla on nurmikkoa ja tiivis ja vehreä tuija-aita sivupihalla. Tuijien taakse jatkuu tämän kodin tontti ja rinteelle on pengerryslupa. Pihalla on patiota ja etupihalla laatoitus. Autopaikan alue ja edusta on kivituhkaa. Oma tontti. Energialuokka B2018. Sepänkannas on suosittu lapsiperheen asuinalue Kirkkonummella. Rauhallinen sijainti luonnon lähellä. Kirkkonummella on hienot harrastusmahdollisuudet, sillä läheltä löytyy useampi golf-kenttä ja ratsastustalli sekä Peuramaan laskettelukeskus. Jerikonmäen kuntoportaat käytössä kesäkauden ja talvisin siitä pääsee hiihtoladulle Peuramaalle. Syväjärven valvottu uimaranta on kesän koko perheen suosikki ja talvisin moni käy siellä avannossa. Uimarantoja Kirkkonummella on jopa 10. Kirkkonummelta löytyy myös uimahalli, jäähalli, tekonurmi ja suositut metsät ulkoiluun kuten Meiko ja Porkkalanniemi. Kirkkonummen keskustassa on Prisma- ja Citymarket keskukset ja paljon muita palveluita. Bussiliitännät Matinkylän metrolle. Kuvien joukossa myyjän kesäkuvia. Lisätiedot välittäjältä Mari Varonen Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, DI, välittäjäyrittäjä NORD LKV / Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 / mari@nordlkv.fi Välitysliikkeen rekisteröity nimi tiedot: Mari Varonen y-tunnus: 3161476-1 Itsenäinen välittäjäyrittäjä Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21797870
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + kph + khh + s / oma tontti, maalämpö
Asuintilojen pinta-ala
161 m²
Muiden tilojen pinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
192 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 84,1m2 + 77,3m2=161 m2 Rakennuksen ala 101 m2 Kerrosala 1.krs 101,2 m2, 2.krs 90,3 m2, kerrosala yhteensä 192 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

489 500,00 €

Velaton hinta

489 500,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

62,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 612.34 €/v
Vesilasku: Perusmaksut 11€/kk vesi, 11€kk/jätevesi. Käytön mukaan viimeisin 3kk, kulutus 21 m3 61€ vesi + 61€ jätevesi eli kokonaisuudessaan 186€/ 3kk = 62€/kk. Neljällä hengellä summa ollut n. 240€/3kk. Sähkölasku: Sähkön kulutus 2019-2022 noin 8800-12000 kwh/vuosi Sähkön toimittaja Helen: perusmaksu 3,93€/kk, pörssisähkö ka. 660kwh/kk,ka. 63€/kk. Vuosittaiset kulutukset 2019-2023 8800-12000kwh. (sähkökulutuksen vuosipiikkiin vuonna 2020 vaikutti korona ja sähkökulutuksessa ei merkittäviä eroja 2-4hlön osalta. Sähkön siirto Caruna: perusmaksu 4,96€/kk., ka.45€/kk Lämmitysmuoto: Maalämpö, NIBE F1245 (sis.180l vesivaraaja), vesikiertonen lattialämmitys. Jätemaksu: HSY Astiavuokra 3kk 4,68€ (0,36€/vko), Tyhjennys 9,93€/krt. ko. 3kk:n ajanjaksolla 13 krt yhteensä 74€= 24,7€/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, jossa liukuovikaapisto ja runsaasti tilaa portaiden alla. Lattia laattaa, seinät maalattu ja osin tapetoitu. Yläkerrassa iso aula, josta käynti parvekkeelle. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, antenni, vaatehuoneen kaapistot ja hyllyt, kiinteistöllä olevat takkapuut sekä ylimääräiset tiilet, talon ulkoverhouspanelit ylijäämät
Kauppaan ei kuulu: Muurikivet istutuslaatikot ei kuulu kauppaan, rakennuspuut ei kuulu kauppaan
Kohteen lisätiedot
Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Tuula Partanen LKV Oy y-tunnus: 3231538-1 Itsenäinen välittäjäyrittäjä Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliikkeet toimivat tsenäisinä välittäjäyrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Maalämpö Nibe F1245 + vesikiert.lattialämmitys
Tulisija
Takka
Varaava takka Takkacenter
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
sähkö ja vesi-ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Omatalo talopaketti aluskatteeseen saakka
Keittiön kuvaus
Keittiö mittatilauksena teetetty Puusepänliike Tourunen Oy. Kodinkoneet: Samsung iso jenkkikaappi (n. 2017) Jääkaappi/pakastin Samsung RFG23RESL (sis vesihana ja jääpala-automaatti, vesihana kulkee automaatin takana), Erlillisuuni Whirlpool AKZ810/IX ja Induktiotaso Whirlpool ACM773/IX, Mikro Whirlpool/ compact /autodefrostm, Astianpesukone Samsung DW60M9550US (2019), liesituuletin. Työtaso massiivipuu tammi, välitila valkoinen laatta. Lattia laattaa, vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö). Seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa ikkunallinen kylpyhuone, jossa 2 suihkua (sadesuihku ja tavallinen suihku), tehostesyvennyksen, joihin saa esim. shampoopullot. Lattia laattaa, seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, bidee, valopeili. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys. Yläkerrassa erillinen iso ja ikkunallinen wc, jossa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, jossa hylly ja valot. Lattia laattaa, seinät osin mikrosementtiä ja osin tapetoitu. Lattiassa vesieristtys.Lattiassa vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Alakerran kylpyhuoneesta käynti ikkunalliseen saunaan. Prof kiuas (2023). Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa ikkunallinen kodinhoitohuone, josta käynti kylpyhuoneeseen. Tilassa pesuallas, työtasoa, jonka alle mahtuu niin pesukone kuin kuivausrumpu. Ala-ja yläkaapistoa. Ulosvedettävä silitysrauta. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Tilassa ilmanvaihtokone.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, jossa paljon ikkunoita kahteen ilmansuuntaan. Tila jatkuu osin avoimena ruokailutilaan. Olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä. Tilan sydämenä toimii kaunis, valkoinen TakkaCenter varaava kiertoilmatakka. Tilasta on käynti ulos terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta. Yhdessä on liukuovellinen vaatehuone, kolmessa on säilytykaapistot. Lattia laminaattia, seinät maalattu ja osin tapetoitu. Alakerrassa olohuoneen jatkeena makuuhuone, jossa lasipariovet. Lattia tammiparkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Makuuhuoneiden säilytystilat ja yhden makuuhuoneen kaapisto, eteisen kaapisto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-477-1-134
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
774 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
194 m²
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Rakennuslupa valmiina autokatokselle ja varastolle, yhteensä 38 m2 rakennusoikeuslaskelman mukaan. Autokatokselle varatulla alueella nyt kivituhkaa.
Palvelut
Koulut: Kantvikin koulu (1-6 luokat) 1,6 km
Jokirinteen oppimiskeskus (1-9 lk, suomenkielinen)
Winellska Skolan (1-9lk, ruotsinkielinen)
Palvelut: Kantvikin Sale 2,4 km
Kirkkonummen keskustassa kattavat palvelut mm. Prisma- ja Citymarket oheispalveluineen, terveysasema, posti ja uusi Fyyri kirjasto
Muut palvelut: Kirkkonummella kattavat harrastusmahdollisuudet mm. uimahalli, jäähalli, tekonurmi, Peuramaan laskettelu ja golf-keskus, hiihtoladut. Jerikonmäen kuntoportaat. 10 uimarantaa, joista Syväjärvi lähimpänä. Kantvikin venesatama. Suosituita ulkoilualueita Meiko, Linlo, Porkkalanniemi, Nuuksio.
Kirkkonummen keskustassa niin Prisma kuin Citymarket keskukset oheisliikkeineen, Bistro Omat ravintola, uusi hyvinvointikeskus, kahviloita ja ravintoloita, pikaruokapaikkoja.
Päiväkodit: Sepänkannaksen päiväkoti 450 m
Kantvikin päiväkoti 2,6 km (uusittu ja laajennettu)
Liikenneyhteydet
Bussi kulkee Ison Omenan metroliitäntään, bussilla pääsee myös Kirkkonummen juna-asemalle
Pihan kuvaus
Pihalla iso patio, takaosa nurmikkoa, rinne kiveä ja pensaita, pitkä ja tiheä tuija-aita, takana oleva rinne kuuluu vielä kiinteistölle (täyttö ja pengerryslupa), 3 luumupuuta, sisääntulo liuskekiveä, etupiha sora-kivituhkaa. etupihalla istutuspenkki, jossa hortensiaa, jasmiini-pensas, takapihalla aronia pensasta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.