ROOF LKV Tampere Oy
ROOF LKV Tampere Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh, rans.p

Punaladontie 6, Koivistonkylä, Tampere

Hinta

145 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1961

Nyt tarjolla suuri kaksio huippuyhtiöstä! Pohjaratkaisu antaa mahdollisuuden tarvittaessa myös kolmioon. Yhtiöstä on pidetty vuosien saatossa esimerkillistä huolta. Tehtyjä saneerauksia on todella paljon, joista mainittakoon mm. lisälämmöneristys rappauksineen, käyttövesiputket sekä pohja- että pystyviemärit. Viimeisimpänä energiaremontti, joka on muutettu hoitolainaksi. Hoitolainan kulut hoidetaan hoitovastiketuloilla. Tavoitteena on, että hoitolaina maksetaan pois kun rakennusoikeutta on saatu myytyä rakennusliike Peabille. Yhtiö lämpenee energiaremontin myötä maalämmöllä. Yhtiö muodostuu 9. kiinteistöstä ja pitää sisällään 138 asuinhuoneistoa. Yhtiö omistaa 5. asuntoa sekä 8. liikehuoneistoa. Huoneisto on valoisa ja pohjaratkaisu käytännöllinen. Huoneisto on kokenut pintaremonttia lähivuosina mm. keittiö uusittu v. 2020. Keittiöön mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Säilytystilojenkaan osalta ei tarvitse huolehtia, sillä eteisen yhteydestä löytyy käytännöllinen vaatehuone ja makuuhuoneesta suuri kaapisto. Tampereen Koikkari tunnetaan lukuisista omakotitaloista lapsiperheiden suosimana asuinalueena. Moottoritielle liityt muutamassa minuutissa ja keskustaan hurauttaa alle 10. minuutissa. Kattavat julkiset yhteydet kävelymatkan päässä. Alueelta löydät myös kaupat, koulut sekä päiväkodin. Tervetuloa tutustumaan! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Mikko Anttikoski / 0443187770 tai mikko.anttikoski@roof.fi Instagram: mikkoanttikoski Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21802644
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh, rans.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja myyntiesitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1961
Käyttöönottovuosi
1961
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

145 000,00 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Neliöhinta

2 543,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

282,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

282,48 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitolainan osuus hoitovastikkeesta on 0,14 €/osake/kk.

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu 20,00 €/kk. Autopaikkamaksu lämmin 20,00 €/kk. Autopaikkamaksu kylmä 12,00 €/kk. Autotallivuokra 55,00 €/kk. Autotalli A-talo 60,00 €/kk. Yhtiökokouksessa 16.5.2022 päätetty, että energiahankkeen 1,6M€ limiitti muutetaan hoitolainaksi 1.1.2023 alkaen. Hoitolainan kulut hoidetaan hoitovastiketuloilla. Tavoitteena on, että hoitolaina voidaan maksaa pois, kun rakennusoikeutta on saatu myytyä Peabille.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot.
Tehdyt remontit
Keittiön lattia sekä keittiö uusittu v. 2020. Lisäksi muut huoneiston seinät/katto maalattu/tapetoitu v. 2020. Ilmoitettu taloyhtiölle.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestilain mukaan AHA kartoitus on tehtävä kaikissa ennen v. 1994 valmistuneissa kiinteistöissä remonttien yhteydessä. Tämä huomioitava osakasmuutostöissä ennen purkutöiden aloittamista osakkaan toimesta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu nykyisen myyjän toimesta v. 2020. Keittiöön mahtuu erillinen ruokailuryhmä. Keittiössä hyvin kaappi- sekä laskutilaa. Kodinkoneet uusittu myös v. 2020. Varustus: jääkaappi/pakastin, induktioliesi, liesituuletin (suodatin), mikroaaltouuni, astianpesukone. Seinät: Maalattu / Tapetti. Työtasot: Laminaatti. Lattia: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu edellisen/edellisten omistajan toimesta arviolta v. 2013. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesutorni. Varustus: Wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi. Seinät: Kaakeli. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Iso olohuone antaa mahdollisuuksia moneen ratkaisuun. Seinät: Maalattu. Lattia: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa paljon kaappitilaa. Seinät: Maalattu. Lattia: Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaiseen asuinhuoneistoon kuuluu niiden yhteydessä olevat eteiset, komerot ja kylpyhuoneet sekä lisäksi talouskellarit ja säilytyskomerot.
Kattotyypin kuvaus
Huopakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tampereen Ammatti-isännöitsijät / Timo Antila Hatanpään valtatie 26, 33100 Tampere p. 040 729 6250 / 020 734 6100 timo.antila@tamis.fi / toimisto@tamis.fi
Huolto
Tantere Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan kuuluvat seuraavat tilat:
Rakennus 1 myymälä tilaa 315 m2 ja varastotilaa, rakennus 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 autotalli tilaa, rakennus 9 myymälä tilaa ja varastotilaa. Sauna, pesutupa, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, ullakko/kellari, väestönsuoja.

Koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä.
Kuntotutkimukset: 2021: Käyttövesiputkien kuntokartoitus röntgenkuvaamalla.
2013: Kuntoarvion päivitys.
2012: Pesuhuoneiden kuntoarvio.
2010: Viemäreiden kuntotutkimus.
2007: Kuntoarvio.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 34

Tehdyt remontit
2023: Pihasuunnitelman teettäminen.
2022: Energiahanke valmis ja irtautuminen kaukolämmöstä. Liiketilojen ikkunoiden ja ovien uusiminen, Grillin edustan saneeraus ja liiketilojen tuloilmakoneiden asennus. Lämpimän käyttöveden kiertoputkien uusiminen C- ja D-, G-, H- ja K-taloissa. Energiatodistuksien päivitys. IV-kanavien puhdistus ja säätö AB-talossa. Väestönsuojien 10v tarkastus.
2021: Lisärakentamisen yhteistyökumppanin valinta (PEAB) ja esisopimuksen allekirjoitus. Kaavaprosessin aloittaminen. Energiahankkeen aloittaminen; maalämpö, AB-talon PILP, aurinkosähköjärjestelmät. Käyttövesiputkien kuntokartoitus röntgenkuvaamalla.
2020: Energiansäästö- ja esteettömyyssuunnitelmien teettäminen (ARA-avustus). Grillin ympäristön ja julkisivun suunnittelu. Tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto kaikissa asunnoissa. Vesikourujen uusiminen C,D,E,F ja H-taloissa.
2019: Kattojen huoltomaalaus ja turvatuotteiden lisääminen. Lukitusjärjestelmän uusiminen (Abloy Pulse). Taloyhtiöön tehty kuntoarvio. Päätös rakennusoikeuden myymisestä ja esisopimuksen allekirjoittamisesta.
2018: Kattojen kuntotutkimus ja lisärakentamishankkeen edistäminen.
2017: Kaikkien verkkovirtaisten palovaroittimien paristojen vaihto (10v paristot) ja asuntojen tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto. Ilmoitustaulut uusittu. Energiansäästöremontin hankesuunnitelma. Valittiin yhteistyökumppani lisärakentamisen hankkeeseen.
2016: Vesikalusteiden ja märkätilojen tarkastuskierros sekä vakiovirtaussuuttimien asennukset kaikkiin kylpyhuoneisiin.
2015: F-talon salaojitus, sokkelin vedeneristys ja tonttivesijohdon uusiminen.
2013: Talojen sähkön pääjakelujärjestelmät uusittu asuntojen ryhmäkeskukset mukaan lukien. Samalla asuntoihin uusi laajakaista- ja antenniverkko sekä verkkovirtainen palovaroitin jokaisen asuntoon, Yhtiön omistamiin asuntoihin (5kpl), talopesulaan ja saunaosastoihin LVIS-saneeraus, Ilmanvaihtokoneet uusittu ml. hätäpysäytys, hormien nuohous ja perussäätö, Pystyviemärit ja kerroshajotukset pinnoitettu epoksimassalla (Consti Reformi), Pohjaviemärit uusittu ja VSS-tilojen osalta sukitettu, talokohtainen vedenmittaus. Kuntoarvion päivitys.
2012: Pesuhuoneiden kuntoarvio.
2010: Patteriverkon tasapainotus, Viemäreiden, lämpökanaalien ja sähköjen kuntotutkimus.
2009: K-talon sokkeleiden vesieristys. A-talon käyttöveden siirrin on uusittu.
2008: Lämmönsiirrin ja termostaatit uusittu.
2007: Kuntoarvio.
2005-2006: Lisälämmöneristys ja rappaus. Ikkunat, ulko- ja parvekeovet on uusittu.
2000: Vesikatot kunnostettu ja lukitusjärjestelmä uusittu.
1998-1999: Käyttövesiputket uusittu, antennirasiat ja liitosjohdot uusittu.
Tulevat remontit
Hallituksen suunnitelma tulevista korjauksia:
2023-2025: Saneeraussuunnitelmien teettäminen. Täydennysrakentamisen hankkeen aloittaminen. Salaojien rakentaminen puuttuviin taloihin, pihojen saneeraus esteettömyys huomioiden, autotallien ovien uusiminen, hissien saneeraus.
2024: Huoneistojen ja yleisten tilojen verkkovirran perässä olevien palovaroittimien uusiminen.
2026: Täydennysrakentamisen hankkeen ja yhtiön muiden hankkeiden loppuun saattaminen. C-K-talojen IV-kanavien puhdistus ja säätö.
2027: Ylläpitohuoltoa.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapito toimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
18 917 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Taloyhtiö on laatinut esisopimuksen PEAB:n kanssa rakennusoikeuden myymisestä Punaladonkuja 1 tontille.

Lähialueella on käynnissä ja suunnitteilla useampi kaavamuutoshanke. Näistä urakoista voi aiheutua urakoinnin aikana rakennuspöly, -melu sekä liikennehaittaa.
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti.

Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Tampereen palvelupiste
Frenckellinaukio 2 B, 3310 Tampere
p. 041 730 8168
tampereenpalvelupiste@tampere.fi
https://kartat.tampere.fi/oskari/



Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
132 320 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2071

Asunto Oy Koivistontien rintamamiestalot

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Aluella kouluja.
Palvelut: R-kioski Tampere Koivistonkylä n. 140 m.
Prisma Koivistonkylä n. 750 m.
K-Supermarket Nekala n. 1,1 km.
Päiväkodit: Alueella päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 270 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat 90 kpl.
Isännöitsijän mukaan per 20.02.2024: 2 kylmää ja 2 lämmintä vapaana ja yksi talli.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Koivistonkylä, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anttikoski Mikko

Myyntipäällikkö, asuntomyyjä, KiLAT

ROOF LKV Tampere Oy

ROOF LKV Tampere Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.