Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Omakotitalo | 3mh, oh, avokeittiö, khh, sauna, autokatos, kylmä ja lämmin varasto, kylpyhuone ja erillinen wc

Rautapolku 4 B, Kuurinniitty, Espoo

Hinta

649 000 €

Koko

120 / 165,4 m²

Vuosi

2021

UNIIKKI YKSITASOINEN MATALAENERGIATALO Tyylikäs yksitasoinen Deko-matalaenergiatalo varustettuna viihtyisällä ja upealla terassimaailmalla. Yksitasoisuus antaa hyötykäyttöön kodin jokaisen neliön. Avaran ja valoisan olohuoneen näyttävä Noblessa- avokeittiön yhdistelmä tekee kodikkaan tunnelman. Olohuonetta koristaa kaunis Takkamestarien takka tuomaan lämpöä ja viilennystä tuo kesän kuumiin päiviin ilmalämpöpumppu. Materiaalit ja kodinkoneet ovat kodissa kauttaaltaan laadukkaita tyylikkäitä ja kelpaavat vaativammallekin. Kolmen makuuhuoneen lisäksi kodissa on tyylikäs pääsisäänkäynti, johon voi tarvittaessa lisätä etätyöpisteen sekä arkea helpottaa kodinhoitohuone, josta on suora yhteys ulos. Yhteisille hetkille ystävien ja perheen kanssa kodissa on ihastuttava ja helppohoitoinen n. 130 neliön kokoinen etelään avautuva, aidattu terassi, mikä on puoliksi katettu. Terassi on ammattilaisen toteuttama kokonaisuus, jossa on kaunis n. 20 neliön kokoinen lasitettu terassi (Terassimaailman Lukkan) ja Drop-poreallas sekä kaunis pergola. Tämä kokonaisuus sopii perheelle täydellisesti ja on erinomainen vaihtoehto myös pariskunnille, jotka etsivät helppohoitoista ja laadukasta asumista, palveluiden, hyvien kulkuyhteyksien ja ulkoiluharrastusten parissa. Tervetuloa ihastumaan! UNIQUE SINGLE-LEVEL LOW-ENERGY HOUSE This elegant single-level Deko low-energy house features a cozy and magnificent terrace area. The design of this house maximizes the utilization of every square meter. The spacious and bright living room, combined with the impressive Noblessa open kitchen, creates a welcoming atmosphere. Adorning the living room is a beautiful fireplace, providing warmth, while an air-heat-pump ensures cooling during hot summer days. Throughout the home, you'll find high-quality materials and stylish appliances, catering to even the most discerning tastes. For shared moments with friends and family, the property boasts a delightful and easy-to-maintain approximately 130 square meter south-facing fenced terrace, half of which is covered. This professionally executed space includes a beautiful approximately 20 square meter glass-enclosed terrace, a Drop hot tub, and a charming pergola. This property is ideal for families and couples seeking easy-to-maintain, high-quality living, surrounded by amenities, excellent transport connections, and outdoor activities. An international school is within walking distance, and the bus stop, only 50 meters away, provides convenient access to hobbies or the metro. Contact us for a private viewing of this lovely home.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21809677
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, avokeittiö, khh, sauna, autokatos, kylmä ja lämmin varasto, kylpyhuone ja erillinen wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
45,4 m²
Kokonaispinta-ala
165,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Selvennyt pinta-aloista: Huoneistoala 120m2, josta asuinpinta-alaa 112,6m2 varasto- ja teknistä tilaa on n. 7,4 m2. Autokatos 18,7m2, autokatoksen yhteydessä lämmin varasto n. 8 m2, aidattua terassia yhteensä n.130 m2, lasitettuterassi n. 20 m2 ja halkokatos n. 1.5 m2
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: Kaksi kuukautta kaupanteossa/ sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

649 000,00 €

Velaton hinta

649 000,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

44,00 € / kk

Puhtaanapito

40,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 510 euroa/vuosi
Sähkön kokonaiskulutus on arviolta n. 12 000 kWh. Kts. liite. Puhtaanapito 40 e/ kk, sisältää sekajätteen tyhjennyksen 1 x/ viikossa ja biojätteen 1x kk. Vuokralainen vastaa rakennuksiin kohdistuvasta kiinteistöverosta (2023 ollut 510 euroa) ja vuosittain maksamaan vuokranantajan määräämän ajankohtana velvollinen maksamaan maapohjan kiinteistöveron määrää vastaavan korvauksen vuokranantajalle (2023 korvaus oli 368,16 euroa). Vuokratontti on mahdollista lunastaa kokonaan kerran vuodessa kunkin vuoden syyskuun viimeisenä päivänä. Koko tontin lunastushinta on tällä hetkellä n. 175.080,22 euroa. Tontin on sidottu indeksiin ja hinta tarkastetaan vuokrasopimuksessa olevin ehdoin. Tontin vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin 2019/5 (pisteluku 1969), vuokraa tarkistetaan tammikuussa ja indeksin tarkistuskuukausi on lokakuu.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Kaapistot, Lattialämmitys ( sähkö), naulakko ja peili ( ei kuulu kauppaan)
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ulkoporeallas (Drop- desing), uusi uppopumppu ja suojapeite Sälekaihtimet, verhotangot (mh+oh) Visorin vekkikaihtimet ( alas ja ylöspäin avautuvat ja pestävät) Pergola- katos Lasiterassin terassilämmitin ja porealtaan yläpuolella Talossa on käytössä hälytysjärjestelmä Sector Alarm, ostaja tekee omat sopimuksensa.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto, viinikaappi, pesutorni, eteisen peili ja naulakko.

Kaikista em.ja muusta irtaimistosta voidaan erikseen harkita ostajalle myymistä.

Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Nykyiset omistajat ovat rakentaneet terassimaailman.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistuksen tekemisen jälkeen on asennettu ilmalämpöpumppu ja rakennettu takka
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu, ilmalämpöpumppu (Toshiba), takka halkotilalla (Takkamestarit Espoo), huonekohtainen lämmönsäätö
Tulisija
takka halkotilalla (Takkamestarit Espoo)
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Deko-talo, matalaenergiatalo
Keittiön kuvaus
Nobblessa-keittiö: Jääkaappi, pakastin, induktioliesi, erillisuuni ja liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, allas ja hana, kaapistot. Viinikaappi (ei kuulu kauppaan)
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: lattia on mikrosementoitu ja seinät kaakeloitu. Kylpyhuone: suihku, suihkuseinä (lasi), wc- istuin, sadesuihku käsisuihkulla, Lattialämmitys (sähkö)
WC-tilojen kuvaus
WC- istuin bideellä, allaskaappi, allas ja hana, lääkekaappi, korkea kaappi, lattialämmitys (sähkö)
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Kiuas ( Harvia) ja lauteet lämpöhaapaa
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Allas ja hana, pesukoneliitäntä, kaapistot, lattiakaivo, lattialämmitys (sähkö) Käynti suoraan terassille, suihkuun ja saunatiloihin Kodinhoitohuoneen yhteydessä erillinen varasto- ja tekninen tila.
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta on käynti suoraan upealle terassille. Takkamestarien takka halkotilalla Ilmalämpöpumppu Lattialämmitys
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa vesikiertoinen lattialämmitys
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Sisäänkäynnin yhteydessä ulkovarasto. Lisäksi erillinen varasto autokatoksen yhteydessä. Tekninen tila/ varasto ja paljon kaappitilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
49-20-24-9-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
675,6 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vuokratontti on mahdollista lunastaa kokonaan kerran vuodessa kunkin vuoden syyskuun viimeisenä päivänä. Koko tontin lunastushinta on tällä hetkellä n. 175.080,22 euroa. Tontin on sidottu indeksiin ja hinta tarkastetaan vuokrasopimuksessa olevin ehdoin. Tontin vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin 2019/5 (pisteluku 1969), vuokraa tarkistetaan tammikuussa ja indeksin tarkistuskuukausi on lokakuu. Vuokralainen vastaa rakennuksiin kohdistuvasta kiinteistöverosta ja vuosittain maksamaan vuokranantajan määräämän ajankohtana velvollinen maksamaan maapohjan kiinteistöveron määrää vastaavan korvauksen vuokranantajalle. Koko tontin pinta-ala on 1375m2. Hallinnanjakosopimuksessa alue on jaettu kahteen osaan: Alue A on 699,1m2 ja nyt myytävänä oleva alue B on kooltaan 675,6m2.
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kirjattu hallinnanjakosopimus 19.5.2020
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavanmukainen käyttötarkoitus AO-1 Erillispientalojen korttelialue Kaavanmukainen rakennusoikeus 274.9 k-m2 Valmiiden rakennusten kerrosala 274.0 k-m2
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki ja https://kartat.espoo.fi/ims
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos 18,7m², autokatoksen yhteydessä varasto n. 8 m², aidattua terassia yhteensä n.130 neliötä, lasitettuterassi n. 20m2 ja halkokatos n. 1.5 m²
autokatos, puuliiteri, varasto
Tontin vuokraaja
Pääkaupunkiseudun tonttirahasto Ky
Vuokrasopimus päättyy
29.06.2069
Tontin vuokra
8 349,90 € / vuosi
Palvelut
Koulut: Henttaan kansainvälinen koulu (bussiyhteys 118, n. 9min), Ymmerstan koulu n. 900m, Tuomarilan koulu n. 1,6km. Ruotsinkielinen Lagstads skola n. 4 km.
Palvelut: K- Market Kuurinniitty n.500 metriä, jossa toimii myös postin/ matkahuollon palvelupiste
Alepa Ymmersta n.1 km
K- Supermarket ja S- Market 2.5 km Kauniainen
Muut palvelut: Erinomainen rauhallinen sijainti lapsiperheelle, jos lapset ovat päiväkodissa tai käyvät koulua. Henttaan Espoo International School (bussiyhteys 118, n. 9min).
Päiväkodit: Pilke Ymmerstan päiväkoti n. 850m, Ymmerstan päiväkoti n. 870m, Koivuhovin päiväkoti n. 1km
Liikenneyhteydet
Koivuhovin juna- asemalle 1.7 km ja Kauniaisten juna-asemalle 2.5 km Hopeatien bussipysäkki (50 metriä) yhteys Espoon keskukseen 10 min junalle, Urheilupuiston metrolle 16 min ja Suurpellon kautta Tapiolaan ja metrolle 25 min.
Pihan kuvaus
Upeasti suunniteltu terassimaailma. Terassi on tyylikkäästi myyjän toiveiden mukaan käsityönä ammattikirvesmiehen toteuttama kokonaisuus. Terassipiha on etelään ja aurinko valaisee terassia pitkälle päivään. Syksylläkin voi iltaisin istua lasitetussa osassa ja nauttia katoksen alla olevan porealtaan poreista. Terassille pääsee talon kahdesta talon kolmesta ovesta ja pihaltakin kahta kautta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kuurinniitty, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hovi Saul

Myyntipäällikkö, YKV, LKV, KiAT

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Aleksanterinkatu 48 B 8.krs,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.