Savon Asuntomarkkinat Oy

Omakotitalo | 4h + k + khh + ph + s + 2wc + tekn

Kopolanvirrantie 59, Etelä-Kurola, Varkaus

Hinta

328 000 €

Koko

120,5 / 142 m²

Vuosi

2000

Olisiko unelmasi asua alle 10 minuutin ajomatkan päässä keskustan palveluista ja 2000 luvun talossa, jonka tontti rajautuu isoon vesistöön? Nyt olisi aika tehdä unelmiesi kaupat! Tämä kohde toden totta täyttää nämä kriteerit sekä niiden päälle myös harvinaisen monipuoliset tilat. Itse päärakennus on rakennettu vuonna 2000, joten se pitää sisällään jo nykyaikaisen tekniikan. Talo lämpeää MAALÄMMÖLLÄ, jota jaetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talo on myös kuntotarkastettu juuri, jossa talo on todettu kunnoltaan oikein hyväksi, mikä ei sinäänsä yllätä, kun katsoo miten hyvin rakennusta on ensimmäinen omistajansa pitänyt. Makuuhuoneita on kolme, joista yksi on erillään muista ja siltä on suora pääsy pesuhuoneeseen/vessaan sekä talon takapihan puoleiselle katetulle maisematerassille. Maisemat onkin kohdallaan ja korostuvat entisestään takapihalla - rantaan laskevan tontin vuoksi. Rannasta löytyy kauniit terassialueella yhdistetyt saunamökki ja grillikota, jotka ovat molemmat sähköistetty. Vesi tulee saunaan kiinteällä vesiautomaatilla järvestä, joka nostaa vedet myös yläpihalle puutarhaa varten. Omaa rantaviivaa on noin 53 metriä kirkas vetiseen Toislampeen, joka nimestään poiketen ei ole tosiaankaan perinteinen lampi vaan ihan osana isoa vesistöä. Toislampi yhdistyy Kinkamonselän ja Kopolanvirran risteykseen, josta pääsetkin suoraan väylää pitkin Saimaalle ja Unnukalle isollakin veneellä. Lisäksi laiturin viereen on tehty viime talvena perustukset venekatosta varten upottamalla metallitolpat järven pohjaan. Takapiha on myös mukavan suojainen, vaikka ei ollakkaan haja-asutusalueella, joten tontin suunnittelu on kyllä osunut täysin nappiin! Kermana tämän kakun päällä toimii etupihan monipuoliset talousrakennukset. Autotallirakennuksesta löytyy iso kahden auton vaja nosto-ovilla, joka pysyy lämpimänä sähköisen lattialämmityksen ja ilmalämpöpumpun avulla. Varustus tilan ja monipuolinen käytettävyys mahdollistaa monet harrastamiset, yritykset tai vaikka autojen korjaamisen. Lämpimien tallitilojen lisäksi käytössä on samassa yhteydessä oleva autokatos sekä kylmä autotalli. Rakennukset on rakennettu yhdeksi kokonaisuudeksi joista viimeinen osa on vierastalo. Talo on vuodelta 1957 ja se on peruskorjattu vuonna 2018. Vierastalosta löytyy kaksi erillistä makuuhuonetta Porin Mateilla, väliin jäävä sisähuussi kemiallisella pöntöllä sekä eteinen. Talo on sähköistetty sekä eristetty, joten peruslämpö on pysynyt päällä sähköpattereilla. Sähkön kulutus ei tosiaan siis päätä huimaa, kun ottaa huomioon, että talon lisäksi on pidetty sähkölämmityksellä lämpimänä ympäri vuoden iso kahden auton talli sekä myös vierastalo. Tämä harvinaisen monipuolinen rantakokonaisuus esitellään vain yksityisesti omassa rauhassa. Ole siis rohkeasti yhteydessä niin lähdetään ihastumaan kotiin, joka kestää vertailun! Aivan ihana paikka!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21821811
Sijainti
  • Varkaus Etelä-Kurola
  • Kopolanvirrantie 59, 78610 Varkaus
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + ph + s + 2wc + tekn
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
21,5 m²
Kokonaispinta-ala
142 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 120,5m2, kerrosala 142m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
2000
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

328 000,00 €

Velaton hinta

328 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

568,74 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutuksessa päärakennuksen kaikki sähkö, autotallin talvella lämpimänä pito ja vierastalon ylläpitolämmössä pito.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Leivinuuni keittiön ja olohuoneen välillä. Peilikaapisto eteisessä. Mh1 kiintokaapistot, mh2 irrallinen peilikaappi. Laituri (laiturilla sähköpistoketolppa) ja perustukset venekatokselle laiturin vieressä. Rantasaunan vesipumppujärjestelmä. Saunan ja kodan välissä on terassialue.
Tehdyt remontit
2001: Katetun terassin rakennus takapihan puolelle.
2013: Olohuoneen ja keittiön sekä eteisen lattialaatat uusittu.
Maalämmön ohjausyksikkö uusittu.
Kodan ja rantasaunan ulkoverhoilun maalaus. Lattialämmitysputkien koeponnistus.
2018: Vierastalon peruskorjaus: uusittu ikkunat, ovet, pintoja, sähköt, julkisivun maalaus, lisäeristys, bio-pönttö.
2019-2020: IV kanavat puhdistettu.
2022: Makuuhuoneiden lattiat uusittu, vinyyliä. Sisäkattojen maalausta. Talon, autotallin ja liiterirakennuksen ulkoverhous maalattu. Lumiesteen kiinnityksiä korjattu.
2023: Laiturin oikealle puolelle asennettu järven pohjaan pilarit (perustus) venetaloa/venekatosta varten.
IV koneen molemmat moottorit uusittu.
2018-2023 Pintaremonttia päärakennuksessa.

Korjauksiin ei ole tarvinnut hakea rakennuslupaa tai toimenpidelupaa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kuntotarkastettu 6/2023, Ilkka Suhonen, Savon Rakennustutkimus Oy. Pyydä raportti välittäjältä. Suunnitellut korjaukset: Kuistin lattialaatoituksen uusiminen ja kuistin pilarien tuenta. (ainoat huomautukset kuntotarkastuksessa)
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistus laadittu 6/2023. Voimassa 6/2033.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys, muoviputkilla.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Puurunko, villaeristys, paneeliverhous.
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
2 suihkua, lattialämmitys, ympärillä muuratut seinät.
WC-tilojen kuvaus
2 erillistä vessaa. Toisessa peilikaappi ja toisessa peili sekä kaappeja.
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi
Saunan kuvaus
Puukiuas uusittu 2023, varaus myös sähkökiukaalle, ympärillä muuratut seinät.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: keskuspölynimuri, kurapiste, lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso, silityspöytä/taso
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
915-407-3-167
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 660 m²
Lisätietoja tontista
Etupiha on tasaista aluetta (nurme ja hiekoitettua). Takapihalta alkaen tontti viettää rannan suuntaan. Rantasaunan ja kodan välissä tasaisempi alue. Talon molemmilta puolilta menee "tie" rantaa, joten tarvittassa alapihalle pääsee autolla. Suojapuustoa osittain tontin reunoilla.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotallirakennus, 2000, 79m2, puurunko, lautaverhous, lämmin ja eristetty, ympärivuotinen vesiputki ja lämminvesivaraaja, sähköistetty, ilmalämpöpumppu ja sähköinen lattialämmitys, kahdelle autolle nosto-ovet, sisältä yhtenäistä tilaa, kanavapuhallin(poistoimuri), voimavirta, vieressä autokatos ja kylmä autotalli/varasto. Vierasmaja, 1957, n. 50m2(arvio, ei mitattu), puurunkoinen, peltikatto, eristetty, sähköistetty, lämmityksenä sähköpatterit ja 2 Porin Mattia, peruskorjattu vuonna 2018(kts tehdyt remontit.), kaksi erillistä huonetta, wc (bio pönttö tuuletuksella), eteinen. Rantasauna, 2000, 29m2, hirsirunkoinen, peltikatto, sähköistetty, tiloja: sauna, pukuhuone, tupa, terassi. Pumppuhuone, mihin tehty kiinteä vesipumppujärjestelmä, joka nostaa veden järvestä saunaan ja yläpihalle puutarhakäyttöön. Kota, 2000, puurunko, keskellä grilli ja huuva, sähköistetty Liiteri/varasto/roskakatos, puurunkoinen, 1957.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Laiturin vasemmalla puolella hiekkapohja, oikealla puolella pilarit valmiina venekatoksen rakentamista varten. Kovapohjainen ranta, laiturin päässä n.1,5m, saa isonkin veneen laituroitua.
  • Toislampi, yhtyy Kinkamonselkään/Kopolanvirran Pohjoispäähän, osana siis isoa kirkasvesistä ja arvostettua vesistöä ja väylältä yhteys Unnukkaan ja Saimaalle. Pääsee hyvin myös isommallakin veneellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Varkaus

Asuinalueena Varkaus

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savon Asuntomarkkinat Oy

Savon Asuntomarkkinat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.