ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | 3h + k + kph + wc + et + erkkeri + perunakellari + piha

Ilmarintie 4 B, Rekola, Vantaa

Hinta

130 000 €
Tarjouskauppa

Koko

85 m²

Vuosi

1960

Kuntotarkastettu pieni puinen täysremontoitava omakotitalo (rv 1960) rauhallisella tontilla mäen päällä Rekolan idylliseltä pientaloalueelta! Punainen tupa ja perunamaa. Ihana 1960-luvun pieni puinen omakotitalo, josta remontoimalla on mahdollista saada unelmien koti. Rakennusoikeutta on jäljellä, joten laajennusvaraakin löytyy. Talo on kuntotarkastettu joulukuussa 2022. Tarkastus on tehty rakenteita avaamatta, joten ns. piilovikojen olemassa oloa ei voida pois sulkea. Kuntotarkastuksessa suositellut huolto-, korjaus- ja kunnossapitotoimenpiteet ovat: - Sadevesien johtaminen pois rakennuksen vierustoilta - Maanpintojen muokkaus tarvittavilta osin rakennuksen ympärillä - Julkisivujen maalaus - Vesikatteen tarkastus lumien sulettua, rännien ja syöksytorvien uusiminen - Lämpöeristeen lisääminen yläpohjaan - Hormien nuohous ennen tulisijan käyttöä - Käyttövesi- ja viemäriputkien uusimiseen varautuminen - Sähköistyksen kokonaisvaltainen tarkastus Tieltä talolle johtaa pihatie ja eteläpuolella aukeaa kaunis piha, josta löytyy omenapuita, marjapensaita, ruohikkoalue sekä leikkimökki. Tänne on mahdollista luoda oma unelmapuutarha ja kasvimaa. Suosittu Rekola on luonnonläheinen ja pientalovaltainen alue. Lapsiystävälliseltä alueelta löytyy useampi päiväkoti sekä koulu. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät. Lähistöllä on urheilukenttä ja skeittiparkki. Kesäisin pururadat ja talvisin hiihtoladut risteilevät lähistön metsissä. Hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin. Linja-autopysäkille on matkaa alle 300 metriä ja Rekolan juna-asema n. 700 metrin päässä. OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Irja Seppälä, LKV, LVV, KiLAT / 040 719 2817 tai irja.seppala@roof.fi I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21825052
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + wc + et + erkkeri + perunakellari + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennustiedot -dokumentin mukainen asuintilojen pinta-ala on 100 m2, joka käsittää ensimmäisen kerroksen: TK, K, RUOK, OH, KPH. Muut tilat 20 m2 käsittää yläkerran: 2 x n. 10 m2 mh + käytävä + wc, huonekorkeus matalampi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Pinta-alatiedot perustuvat Asiakastiedon Rakennustiedot -dokumentin tietoihin. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi täten myyntiesitteestä ja ilmoitetusta tiedosta poiketa olennaisesti. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1960
Vapautuminen
Muu ehto: Sopiumuksen mukaan heti - 4 kk kaupoilta.

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

130 000,00 €

Velaton lähtöhinta

130 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Muut maksut

Kiinteistövero

455,03 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

200,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

55,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Jätemaksu n. 6,00 e/tyhjennys (HSY). Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (200 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin 19 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2022 verotieto. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Erkkeri, perunakellari.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, verhotangot.
Kohteen lisätiedot
Omakotitalo kuntotarkastettu 2022. Ostajaa kehoitetaan tutustumaan kuntotarkastusraporttiin, jossa on listattu remonttitarpeet. Ostajan tulee olla tietoinen, että seuraavia alla listattuja dokumentteja / piirustuksia ei ole saatavilla: -Asuinrakennuksen (1960 -luvun) rakennuslupa, pääpiirustukset (asemapiirros, pohja, leikkaus ja julkisivut) sekä käyttöönotto- / loppukatselmuspöytäkirja Edellä mainittujen asiakirjojen sekä piirustuksien saatavuutta on tiedusteltu Vantaan kaupungilta ja kaikki kiinteistöstä olemassa olevat dokumentit on myyntimateriaaleissa.
Tehdyt remontit
2017: Pintaremontti: seinien, erkkerin, ikkunapielet ulkopuolelta ja portaiden maalaus. Eteisen eristysvillojen vaihto sekä lattiaan laminaatti. Ilmanvaihto päivitettiin (tuloilmaventtiilit etelä- ja pohjoispääty Mh:t, Keittiö ja Oh).
2015: Kattoremontti.
2009: Alakerran kph remontoitu vesieristeitä myöten, tehty suihku. Keittiö (IKEA) remontoitu. Pintaremontti: seinien tapetointi, kattojen maalaus, yläkerran laminaattilattia. Yläkerran wc uusittiin (ei vesieristeitä).
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Erkkeri rakennettu myöhemmin. Kuntotarkastuksessa todettua: Rakennuksessa ei havaittu kosteus- tai muita vaurioita, joilla olisi vaikutusta rakennuksen asumiskelpoisuuteen. Rakennuksen perusrakenteet ovat kunnossa ja sen peruskuntoa voidaan pitää ikäänsä nähden tyydyttävänä. Tarkastus on tehty rakenteita avaamatta, joten ns. piilovikojen olemassaoloa ei voida pois sulkea. OLENNAISIMMAT EPÄKOHDAT JA RISKIT/EHDOTETUT TAI SUOSITETUT TOIMENPITEET : Sadevesien johtaminen pois rakennuksen vierustoilta. Maanpintojen muokkaus tarvittavilta osin rakennuksen ympärillä. Julkisivujen maalaus. Vesikatteen tarkastus lumien sulettua, rännien ja syöksytorvien uusiminen. Lämpöeristeen lisääminen yläpohjaan. Hormien nuohous ennen tulisijan käyttöä. Käyttövesi- ja viemäriputkien uusimiseen varautuminen. Sähköistyksen kokonaisvaltainen tarkastus.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994. Asuinrakennuksessa ei ole tehty asbestikartoitusta. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaus- ja rakennustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Oh+erkkerin+yläkerran käytävän vanhemmat patterit suljettu. Tällä hetkellä ylläpitolämpö sähköpattereilla.
Tulisija
Takka
Hormi olemassa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesiliitäntä ja viemäriliitäntä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Vanha puutalo. Purua eristeenä. Ikkunat hyvät.
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2009. Kaapistot IKEA. Varustus: Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin (hormi), varattu paikka astianpesukoneelle, muu liesi/uuni. Seinät: Maalattu / Tapetti. Työtasot: Puu. Lattia: Lauta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Wc-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Seinät: Kaakeli. Lattia: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Remontoitu 2009. Varustus: Bidee-suihku. Seinät: Kaakeli / Maalattu. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa takka (kamina, ei varaava). Seinät: Maalattu / Lasikuitutapetti. Lattia: Lauta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huonekorkeus matalampi. Seinät: Maalattu / Lasikuitutapetti. Lattia: Laminaatti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-415-4-249
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
828 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla on tievaraus Vantaan kaupungilla, jota ei luultavasti myyjän mukaan koskaan tulla käyttämään. Nykyaikaset tiestandardit vaativat varauksen, mutta isommat väylät on jo pientaloalueella, joten tontin edessä menevää tietä tuskin tullaan leventämään koskaan.
Rakennusoikeuden pinta-ala
118 m²
Tontin nimi
T. P. 46
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavanmukainen rakennusoikeus on 165,6 m2, mutta koska tietä ei oteta mukaan, lasketaan rakennusoikeus 591 m2 alasta ja tällöin rakennusoikeudeksi saadaan 118 m2. Tarkistettu; Vantaan Rakennusvalvonta 27.6.2023. AO-7 Erillispientelojen korttelialue. Asuntoa kohti saa rakentaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi taloustilaa enintään 40 neliömetriä, joka sisältää myös autokatoksen (tämä 165,6 m2 rakennusoikeudella). Rakennuksen sallittu enimmäiskerrosala on 200 k-m2. II Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun.
Kaavoitustiedot
Tiesuunnittelusta: Pientaloalueen läpi ei ajeta pitkin Ilmarintietä, koska se päättyy toiseen päähän eikä ajotietä Rekolantielle ole.

AO-7
Erillispientelojen korttelialue.

Koska kyseessä on tila muotoinen kiinteistö asemakaava alueella, voi kiinteistön pinta-ala muuttua, jos kunta vaatii tonttimuotoon siirtymistä. Tonttia muodostettaessa pinta-ala ja rakennusoikeus tarkentuu. Tontinmuodostus kuluista vastaa ostaja.

Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Tikkurilan Vantaa-info
Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa
p. (09) 8392 2242
maankaytto.asiakaspalvelu@vantaa.fi

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Rekolan alakoulu n. 500 m ja Koivukylän yläkoulu n. 1,0 km.
Palvelut: Lähikauppa Rekolan K-market n. 750 m ja Alepa Päiväkummussa n. 1,0 km. Koivukylässä posti, kirjasto, Koivukylän terveysasema, Peijaksen sairaala.
Muut palvelut: Ala-aste lähellä, turvallisen kävelymatkan päässä. Urheilukenttä, skeittiparkki, upeat ulkoilumaastot, pururadat sekä talvisin hiihtoladut. Keravan joen uimapaikka, Kuusijärven uimaranta ja sauna, avanto talvisin. Sipoonkorven kansallispuisto. Hiekkaharjun golf-kenttä.
Päiväkodit: Kustaantien päiväkoti n. 950 m.
Koivukylän päiväkoti n. 1,0 km.
Pilke tiedepäiväkoti Oivallus n. 1,0 km.
Päiväkummun päiväkoti n. 1,5 km.

Lähistöllä useita.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 260 m. Bussit Helsinkiin, Tikkurilaan. Juna-asemat Rekola n. 700 m ja Koivukylä n. 1,9 km.
Pihan kuvaus
Piha kiertää talon. Piha-alue Etelä-länsi, leikkimökki, omenapuita, marjapensaita, tuijia, nurmikkoaluetta. Kasvimaa. Mahdollisuus omaan unelmapuutarhaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Rekola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Seppälä Irja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.