Vapaa-ajan tontti

Peruvesi, Pajanlahti Kortteli 3, tontti 3, Pertunmaa

Hinta

63 000 €

Koko

7 605

Rantatontti vapaa-ajan rakentamisen tarkoituksiin Peruveden rannalla Pertunmaalla. Maasto laskeutuu tontin rantaa kohden, rannan suunta on itä. Jos olet haaveillut lomailupaikasta hyvien kulkuyhteyksien päässä, palvelujen läheisyydestä, nämä tontit soveltuvat unelmiesi toteuttamiseen! Tonteille on matkaa Viitostieltä vain nelisen kilometriä ja Pertunmaan palvelut löytyvät n. kuuden kilometrin päästä. Korttelin jokainen valmiiksi lohkottu kiinteistö käsittää loma-asuntoalueen lisäksi myös maa- ja metsätalousaluetta. Katso tarkemmat tiedot kohteen esitteestä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21825393
Sijainti
  • Pertunmaa 
  • Peruvesi, Pajanlahti Kortteli 3, tontti 3, 19430 Pertunmaa

Hinta

Myyntihinta

63 000,00 €

Velaton hinta

63 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähköliittymätarjouksen saa Järvi-Suomen Energialta.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
588-410-2-42
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
7 605 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
110 m²
Tontin nimi
3
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokravakuus on asetettava ennen sopimuksen allekirjoittamista ja sen määrä on 1,5 x vuosivuokra. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RA / Loma-asuntojen korttelialue: kullekin kaavaan merkitylle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden korkeintaan 80 k-m2 suuruisen loma-asunnon. Lisäksi jokaiselle rakennuspaikalle saa rakentaa talousrakennuksia joiden yhteinen kerrosala on enintään 30 k-m2 ja yhden rakennuksen maksimikoko 20 k-m2. (Kts. tarkemmat ohjeistukset kaavamääräyksistä.)
Ajo-ohjeet
Ajo-ohje Viitostieltä: Käänny liittymästä Pertunmaa/Hietaniemi/Koirakivi Honkaniementielle. Jatka Honkaniementietä n. 4 km Honkaniemen/Pertunmaan suuntaan, käänny sitten oikealle tonttitielle. Tien päässä vasemmalla on 3 korttelin tontit 1-4 ja oikealla tontit 5-8.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pertunmaa

Asuinalueena Pertunmaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lankinen Marja

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.