Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Omakotitontti

Viitapohjantie, Kämmenniemi, Tampere

Hinta

55 000 €

Koko

6 400

Unelmoitko omasta rauhasta luonnon keskellä? Tämä on mahdollisuus toteuttaa unelmien koti rauhalliselle maaseutualueelle. Myynnissä on noin 6-7 tuhannen neliömetrin suuruinen määräala Kämmenniemestä, joka sijaitsee rauhallisella maaseutualueella. Tontti sijaitsee tasaisessa maastossa, jota ympäröivät kauniit pellot ja metsä. Lisäviehätyksen tarjoaa lähellä sijaitseva pieni järvi. Alueella on voimassaoleva Sisaruspohjan osayleiskaava, jossa kaikki määräalat on osoitettu AO-9 alueeksi, joille on lisäksi osoitettu suositeltava asuinrakennuksen paikka. Alueelle saa rakentaa suunnittelutarveratkaisun mukaisesti. Lohkomis- ja tontimuodostamiskuluista vastaa ostaja. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi! Kohteen myyntiä hoitaa: Pasi Rasku puh 0400 171 191 pasi.rasku@muutoslkv.fi Harkitsetko oman asunnon myyntiä? www.pasirasku.fi www.muutoslkv.fi/pasi-rasku www.facebook.com/raskunpasi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21830360
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

55 000,00 €

Velaton hinta

55 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Määräalan kustannukset ei vielä tiedossa.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-722-2-321
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
6 400 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kantakiinteistöstä pinta-alaltaan 106,7632ha, josta myydään n. 6000-7000m² suuruinen määräala, määräala pinta-ala tarkistetaan myyjän ja ostajan toimesta vielä maastossa. Myytävän määräalan pinta-alan määrittelee Viitapohjantien suuntainen pituus joka on noin 57 metriä lähtien Matehisenmäen liittymästä. Mahdollisista lohkomis- ja tontimuodostamiskuluista vastaa ostaja.
Rakennusoikeuden pinta-ala
500 m²
Tontin nimi
UUSI-PIRILÄ
Rasitteet
Kiinteistöä rasittavat kiinnitykset puretaan määräalan osalta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO-9 Erillispientaloille varattu asuinalue. Uudisrakennuksen rakennuspaikan tulee olla vähintään 5000 m². Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 1/10 rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m². Kerrosalasta voidaan enintään 40% käyttää tarvittaessa erilliseen rakennukseen sijoitettavia ympäristöhäiriötä aiheuttamattomia työskentely- ja teollisuustiloja varten. Rakentamisessa on noudatettava perinteistä rakentamistapaa. Mikäli rakennuspaikka liitetään keskitettyyn viemäriverkostoon, uudistakennuksen rakennuspaikan pinta-alan tulee olla vähintään 2000 m². Rakennuspaikan tonttitehokkuus saa tällöin olla enintään 0,15 tai rakennusten yhteenlaskettu kerrosala enintään 500 k-m². Rakennusluvan saaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua ja rakentamisen maksimimäärä on alla olevan kaavamääräyksen mukainen.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell puh. 03 565 611
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Osayleiskaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kämmenniemi, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rasku Pasi

Kiinteistönvälittäjä LKV, asunto- ja toimitilavälitys

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.