Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Muu

Sakarakuja 10, Vaarala, Vantaa

Hinta

95 000 €

Koko

-

Erinomaisella sijainnilla liikenteen solmukohdassa oleva tontti, soveltuu hienosti esimerkiksi varasto- ja teollisuuskäyttöön. Tästä on nopeat liikenneyhteydet moneen eri suuntaan. Samalla tontilla ylempänä vanha käytössä oleva omakotitalo. Myytävän osan hallinta-alue on kuvissa punaisella rajattu alue, jossa rakennusoikeutta on Vantaan Kaupungilta saadun tiedon mukaan jäljellä noin 340 m2. Sähkö- ja vesiliittymät ovat olemassa tontilla. Soita ja käydään katsomassa, Jussi Pehrman, 044 989 1338

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21832286
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Kohteen selite
Liike- ja teollisuustontti
Lisätietoja pinta-alasta
Koko tontin rakennusoikeus on noin 450 m2. Vantaan kaupungilta saadun tiedon mukaan omakotitalon kerrosala on noin 108 m2.
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

95 000,00 €

Velaton hinta

95 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestyksen 13§ mukaan osakkeenomistaja vastaa oman huoneistonsa ja määritetyn piha-alueen rakennus-, korjaus-, huolto- ja ylläpitokustannuksista. Piha-alueiden hallintaoikeus määräytyy liitteenä olevan asemapiirustuksen mukaisesti. Piha-aluetta ei saa käyttää varastointiin. Osakkaat vastaavat hallitsemansa alueen jätehuollosta ja vakuutuksista. Kiinteistön pinta-alan mukaan määräytyvästä kiinteistöverosta osakkaat vastaavat puoliksi. Lisäksi osakkaat vastaavat hallitsemallaan alueella sijaitsevien rakennusten mukaan määräytyvästä kiinteistöverosta. Osakkeenomistajalla on huoneistossaan oikeus tehdä kustannuksellaan muutoksia, jotka ovat yhtiöjärjestyksessä määrätyn osakehuoneiston käyttötarkoituksen mukaisia. Huoneistomuutoksiin, johon tarvitaan viranomaisen lupa, on hankittava hallituksen kirjallinen hyväksyminen. Osakkeenomistajan tulee hakea tarvittava lupa omalla kustannuksellaan.
Liikenneyhteydet
Autolla nopeat yhteydet joka suuntaan. Kehä 3 ja Lahdenväylä aivan vieressä, sekä Porvoon moottoritie parin kilometrin päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vaarala, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pehrman Jussi

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Aleksanterinkatu 48 B 8.krs,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.