Bo LKV Turku

Rivitalo | 5h + k + kph + s + 2wc + 2vh + parveke

Uimarinkatu 2, Uittamo, Turku

Hinta

299 000 €

Koko

115 m²

Vuosi

1979

Merellisen Uittamon rauhallisuus ja aikakaudelle tyypillinen kotoisa tunnelma tekevät tästä kolmen makuuhuoneen kodista tutustumisen arvoisen. Valoisa perheasunto toivottaa tervetulleeksi kotiin jo ensiaskeleilla. Tilava avokeittiö yhdessä ruokailutilan kanssa muodostavat mukavan arkiolohuone-tilan, jossa on myös takka. Täällä viihtyy koko perhe arkisen aherruksen keskellä. Alakerrassa sijaitsee myös yksi kodin makuuhuoneista, kodin pesutilat ja sauna sekä tilava vaatehuone. Valoisan porrastilan upeat kierreportaat johdattavat yläkertaan, jossa sijaitsevat avara olohuone sekä kaksi makuuhuonetta. Olohuoneesta on käynti koko huoneen levyiselle parvekkeelle, josta on näkymä sisäpihalle ilta-aurinkoon. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc. Säilytystilaa on kodissa riittämiin. Kaikissa makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit ja molemmissa kerroksissa tilavat vaatehuoneet. Etupihalla on mukava tasanne löylyjen jälkeistä vilvoittelua varten. Ulkoilmasta pääsee nauttimaan myös isolle takapihan terassialueelle tai sen yläpuoliselle olohuoneesta kuljettavalle parvekkeelle, joista voi seurata lasten leikkejä rauhallisella piha-alueella. Taloyhtiössä on tehty paljon remonttia ja perusparannuksia sekä siirrytty edulliseen maalämpöön. Asunnolle kuuluu lämmin autotallipaikka, sekä lisäksi yksi ulkopaikka autotallin edessä. Lämmin varasto kuuluu myös asuntoon. Sijainti on erinomainen: Koulut, päiväkodit, uimaranta ja mahtavat ulkoilumaastot ovat vierellä. Keskustaan ja palveluihin on lyhyet ja hyvät yhteydet. Tässä kodissa on kaikki kohdillaan. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Mikko Ahola Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner Bo LKV Oy 040 553 2121 | mikko.ahola@bo.fi AUTAN MIELELLÄNI MYÖS OMAN ASUNTOSI MYYNNISSÄ.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21871769
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + kph + s + 2wc + 2vh + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Kokonaispinta-ala
115 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+sauna. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979

Hinta

Myyntihinta

281 884,94 €

Velkaosuus

17 115,06 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

2 600,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

345,00 € / kk

Pääomavastike

143,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

488,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan. Autotalli 8 e/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelon ylläpito on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä Maanmittauslaitokselle. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: luoteeseen
Tietoliikenne
satelliittiantenni taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Alakerran pesuhuone, sauna ja wc-tilamuutos (rak.lupa853-2010-942) Loppukatselmoitu 11.10.2013.

Asunnon alakerta korjattu kosteusvaurion jälkeen vuonna 2016. Vaurion aiheutti painuneet salaojaputket asuntojen 4 ja 5 välissä, jotka uusittiin samalla.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Mikäli ostaja remontoi asuntoa, ostajan tulee ennen remontin aloittamista teettää tarvittaessa kohteessa asbestikartoitus. Kartoitus vaaditaan teetettäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, puu/tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: metalli, puu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku
Alakerran kylpyhuone/wc uusittu kokonaan vuonna 2010/lopputarkastettu vuonna 2013, pinnat laattaa varusteena suihku ja pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc yläkerrassa.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Sauna uusittu vuonna 2010/lopputarkastettu vuonna 2013.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Uittamonhovi
Isännöitsijän yhteystiedot
2TMK Turku Oy/ Tuija Sällylä Rykmentintie 2 b, 20880 Turku tuija.sallyla@taloasema.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 1 Autotalleja: 4

Tehdyt remontit
Asuntojen edustan laatoitus 1994, huopakate 1997, ikkunapellitykset uusittu 2002, As 1 ja 3 kosteusvaurioituneiden seinien korjaus 2002, eritasokaton seinän pellitys 2005, autotallien ovien panelointi 2005, maalämpö 2012, roskakatos 2012, päätylaudoituksen uusiminen Uimarinkadun puolelta 2012, sisäänkäyntien yläpuolisten pystylaudoitusten uusiminen 2012, sisäänkäynnin puoleisten väliaitojen korjaus 2012, ilmanvaihtokanavien nuohous 2014, salaojien uudelleen rakentaminen kosteusvaurion jälkeen 2016, ulko-ovien katoksien pellitys 2016, as 1 suihkutilan korjaus 2016, ulko-ovien katoksien pellitys, as 4 alakerran uudelleen rakentaminen kosteusvaurion jälkeen 2016, rännien pinnoittaminen 2017, ulko-ovet ja iloq lukot 2019, lämmitysjärjestelmän termostaattien vaihto ja säätö 2020, julkisivumaalaus ja Erkki Helimön riskiarvio yhtiöstä 2020, ilmanvaihdon parannuksen suunnittelu 2021, ilmanvaihdon perusparannus 2022
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle:
Katon ja kattoikkunoiden kunnon seuranta, salaojien toiminnan seuraaminen, selvitetään sähköautojen latauspisteiden kustannuksia, jäteaitauksen uusiminen, autotallien ovet, katon suunnittelu.
Energialuokka
B (2007), Energiatodistus on vanhentunut
Tontin koko
1 179 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jäävät autotalli, jossa on autopaikat asunnoilla nrot 1-4 varten. Huoneistoa nro 5 varten on sähköpistokkeella varustettu autopaikka pihalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Uittamo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahola Mikko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.