Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Omakotitontti

Perälänjärventie 4, Veikkola, Kirkkonummi

Hinta

250 000 €

Koko

2 586

Tontti omakotitalolle Perälänjärven rantamaisemissa! Tämä tasainen 2586 m2 tontti sijaitsee lähellä Veikkolan keskustaa Kirkkonummella, josta on loistavat yhteydet mm. pääkaupunkiseudulle. Erillispientalojen korttelialue (AO), jossa rakennusoikeutta kaavan mukaisesti 258,60m2. Tontille voit rakentaa enimmillään kaksi rakennusta sekä korkeintaan 40 k-m2:n suuruisen saunarakennuksen rannan puolelle. Kaavan mukaan mahdollista rakentaa omakotitalon sijaan myös kaksiasuntoinen rakennus, eli paritalo. Tontille on tie perille, sähkö- sekä kunnallistekniikka löytyvät kaikki valmiina. Tällä hetkellä tontilla on kaksi purkukuntoista rakennusta (omakotitalo sekä saunarakennus). Ostaja vastaa vanhojen rakennusten purkamisesta kustannuksineen. Veikkolan alue on jatkuvasti kasvavaa asuinaluetta, jossa luonto ja järvet ovat läsnä. Keskustasta löydät tärkeimmät palvelut (mm. ruokakaupat, terveysasema, koulut ja päiväkodit). Sijainti vain 30 minuutin päässä Helsingistä! Haluaisitko sinä rakentaa unelmakotisi näihin Veikkolan järvimaisemiin? Lisätietoja: Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21875175
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

250 000,00 €

Velaton hinta

250 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 619.10€ / v. 2023
Varainsiirtovero 3%. Kiinteistövero määräytyy uuden rakentamisen myötä. Kiinteistöön kohdistuvat kirjalliset panttikirjat 1 kpl, yhteensä 35 000€ euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan. Kirjalliset panttikirjat tulee muuttaa sähköisiksi, ja ostaja vastaa tästä aiheutuvista kustannuksista.

Kohteen lisätiedot
Omakotitalo purkukuntoinen (mm. kosteusvaurio yläpohjassa), lumien sulaessa kellariin pääsee sulamisvettä ja seinissä halkeamia. Myös saunarakennus on purkukuntoinen. Rakennuksilla ei ole tämän kaupan kokonaisuudessa rahallista arvoa. Ostaja on tietoinen, että rantatilan ja vesirajan väliin on muodostunut vesijättöalue, joka ei ole vesijättöön rajoittuvan maa-alueen haltijan omistuksessa eikä kuulu kauppaan. Ostaja voi vesijättöön rajoittuvan kiinteistön omistajana hakea vesijätön lunastusta kiinteistöönsä. Toimituksessa päätetään, onko lunastamiselle laissa säädetyt perusteet, määritetään lunastettava alue, ratkaistaan vesijättöalueesta maksettava lunastuskorvaus sekä määrätään valtiolle perittävän kiinteistötoimitusmaksun maksamisesta. Suunnitteilla olevan Turun tunnin junan reitti kulkee toteutuessaan melko lähellä kiinteistöä. Lisätietoja hankkeesta: tunninjuna.sitowise.com. Turuntien puoleisella rakennusalan sivulla ulkoseinien sekä ikkunoiden ja muiden rakenteiden ääneneristävyyden liikennemelua vastaan on oltava vähintään 35dB(A).
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto, porakaivo
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-488-1-33
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 586 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tasainen tontti, joka avautuu Perälänjärvelle. Kiinteistörajan ja rannan välissä on vesijättöalue, mikä ostajalla on mahdollisuus halutessaan lunastaa Veikkolan Vedet osakaskunnan kautta. Tontti rajoittuu kaavan mukaisesti suojaviheralueeseen (EV) ja rautatiealueeseen (LR).
Rakennusoikeuden pinta-ala
258.6 m²
Tontin nimi
Tasanko
Tehokkuusluku
0.1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistö sijaitsee erillispientalojen korttelialueella (AO). Suurin sallittu asuntojen lukumäärä rakennusalalla on kaksi. Kaavaan merkityt tontit voidaan jakaa MRA:n 37§:stä ilmenevän oikeusohjeen mukaisesti, kuitenkin vain siten, että muodostettavien tonttien rakennusoikeus on vähintään 150 k-m2. Lisäksi kaavassa määritetty rakennusala, jolle saa sijoittaa korkeintaan 40 k-m2:n suuruisen saunarakennuksen.
Kaavoitustiedot
https://kirkkonummi.fi/kaavoituksen-yhteystiedot/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Veikkolan koulu 1,9km
Palvelut: K-Supermarket Veikkola 2,3km, S-market Veikkola (posti) 2,2km, Veikkolan kirjasto 1,6km, R-kioski (postipalvelut) 1,9km, Veikkolan urheilukenttä 2,0km, Veikkolan terveysasema 2,3km
Päiväkodit: Vuorenmäen päiväkoti 2,0km, Päiväkoti Norlandia 850m
Liikenneyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä Helsinkiin, julkisen liikenteen liityntäpysäköinti 2,0km
Ranta
  • Rantaoikeus
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Perälänjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Veikkola, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rinne Elisa

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.