Bo LKV Oulu

Rivitalo | 4-5h, k, khh, kph*2, s, erill.wc

Saarankatu 6, Kuusiluoto, Oulu

Hinta

649 000 €

Koko

134,5 m²

Vuosi

1953

Kuusiluodosta todella uniikki rivitalon päätyhuoneisto, joka sijaitsee arkkitehti Uki Heikkisen 50-luvulla suunnittelemassa yhtiössä. Taloyhtiöllä on oma tontti, joka mahdollistaa kohtuullisen vastiketason jatkossakin. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Yhtiön asumiskustannukset ovat todella maltilliset! Hoitovastike vain 2,30 €/ m² (310 € kk). Kuusiluotoa ympäröivät ihanat puistoalueet sekä vesistö. Keskusta ja sen palvelut sekä tori ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Vierestä avautuvat mm. monipuoliset ulkoilureitit sekä venesatama. Sijainti on todella 10+. Koti itsessään on läpikäynyt valtaisat remontit ja perusparannukset ja nyt tänne on helppo uusien asukkaiden muuttaa. Tilat ovat kolmessa tasossa. Keskikerroksessa sijaitsevat kodin keittiö ruokailutiloineen sekä olohuone, jonne avaruutta tuo korotettu katto. Katseenvangitsijana upea Uki Heikkisen suunnittelema alkuperäinen avotakka ja ikkunoista avautuvat puistonäkymät. Yläkerrassa ovat kodin kaksi makuuhuonetta kooltaan 11,7 m² sekä 8,7 m². Nämä huoneet voit halutessasi yhdistää. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on myös parveke. Lisäksi on kylpyhuone ja wc sekä aulatila, jossa on säilytysratkaisut. Kellaritilassa sijaitsevat kodin toinen kylpyhuone sekä saunatilat, kodinhoitotila, jonne on oma sisäänkäynti sekä erillinen wc. Lisäksi on kaksi monitoimitilaa, jotka ovat kooltaan n. 18 m² sekä n.10 m². Nämä tilat soveltuvat eri käyttötarkoituksiin oman tarpeen mukaan esim. harraste- , työtiloiksi tai makuuhuoneeksi. Puiston puoleinen oma piha terasseineen, istutuslaatikoineen sekä valaistuksen osalta on uusittu myös hiljattain. Pihalla on lisäksi kahdelle autolle paikat varustettuna sähköauton latauslaitteella sekä pistokkeilla. Lisäksi on ulkovarasto kellaritilan sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Kaksi kodin ulko-ovea sekä varastonovi on varustettu älylukolla helpottaen kulkua. Kodin lähettyviltä löydät myös monipuoliset liikuntapaikat ja mm. Limminrannan koirapuiston. Perheen pikkuväelle leikki- ja liikennepuisto sekä useita päiväkoteja ja kouluja. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin, jonne esittelyt järjestyvät joustavasti! Esittelyt ja lisätiedot: Mia Backlund | mia.backlund@bo.fi | 044 381 2806

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21891290
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, k, khh, kph*2, s, erill.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
134,5 m²
Kokonaispinta-ala
134,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan asuintilat 1 ja 2 krs. yhteensä 88 m². Asumista palvelevat tilat kellarikerros 46,5 m². Huoneisto-ala yhteensä 134,5 m².
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1953
Käyttöönottovuosi
1953
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

646 000,00 €

Velkaosuus

3 000,00 €

Velaton hinta

649 000,00 €

Neliöhinta

4 825,28 €/m²

Vastike

Hoitovastike

310,00 € / kk

Pääomavastike

150,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

500,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu on ennakkoperusteinen ja tasaus oman kulutuksen mukaan. Yhtiössä nostettu vesikaton pinnoitusremonttilaina 18 000 €, josta kunkin huoneiston osuus 3000 € + pankin kulu n. 90 € + korkokulut. Yhtiölainaosuus on mahdollista maksaa pois kerralla, jolloin pääomavastike (rahoitusvastike) poistuu tai kuukausittaisella rahoitusvastikkeella 150,00 € / kk, laina-aika 1,8 v ja korko 3kk euribor + 1,5 %, yhteensä 5,668 %. Hallitus on valtuutettu tarvittaessa perimään enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta ennen seuraavaa yhtiökokousta kuitenkin eri kuukausina. Taloyhtiö on siirtynyt huoneistotietojärjestelmään. Kyseisellä huoneistolla on vielä paperiset osakekirjat. Ostajan täytyy hakea omistusoikeuden rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta, samalla ostaja tai ostajan pankki toimittaa paperisen osakekirjan Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Jos tämä määräaika laiminlyödään, seuraa siitä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Maanmittauslaitoksen hakemusmaksu on noin 100 €. Oma pankki veloittaa oman hinnaston mukaisesti toimituksesta. Lisätiedot tästä kustannuksesta omalta pankilta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keskikerroksessa eteistila sekä sen päälle rakennettu säilytystila. Yläkerrassa aulatila, jossa säilytystä varten on liukuovikaapisto. Kellaritilassa portaiden alla säilytyskomero.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sähköauton latauslaite sekä kahdessa ulko-ovessa sekä varaston ovessa olevat älylukot.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Tehdyt remontit
2015 Keittiö uusittu
2022 Kellaritilan kylpyhuone ja saunaosaston uusinta ja tilamuutos, erillinen wc sekä n. 10 m² huoneen remontointi sisältäen uudet lattiavalut, viemäri-ja käyttövesiputket, vesikiertoinen lattialämmitys ja sähkötyöt. Monitoimitilan ovi- ja ikkunaelementti sekä kodinhoitotilaan menevä ulko-ovi uusittu. Puiston puoleisen piha-alueen uusinta autopaikkoineen, piha-aidan / istutusaltaiden rakentaminen, terassi ja laatoitus, ulkoportaiden uusinta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on remontoitu kattavasti pääosin vuosien 2015-2022 aikana ammattilaisten toimesta. Vuoden 2022 kellaritilan remontista on kattava dokumentointi Entavision Oy:n toimesta. Raportit saa välittäjältä. Samassa yhteydessä on uusittu puiston puoleinen huoneiston piha-alue terasseineen sekä ulkovarasto. 2004 osakkaat saaneet lunastaa kellaritilat itselleen. Tämän huoneiston osalta 18,1 m² huone sekä kodinhoitotila remontoitu 2004. (purkutyöt suoritettu taloyhtiön toimesta).
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiö on uusittu 2015. Kaapistot ovat ajattomat, valkoiset ja vetimettömät. Laatikostot hidastintoiminnolla. Välitilassa musta lasi, tasot laminaattia. Varustukseen kuuluu: integroituna erilliset jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, kaluste mikro, induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin. Todella reilusti kaappitilaa. Keittiöstä on oma sisäänkäynti etupihalle.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Kodissa on kaksi kylpyhuonetta. Kellarikerroksen kylpyhuone on uusittu 2022. Varustukseen kuuluu: suihku, suihkuseinä, allaskaapisto, wc-istuin ja bidee. Yläkerran kylpyhuoneessa: suihku, allaskaapisto, peili, säilytyskaapisto, wc-istuin ja bidee.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on uusittu 2022. Varustukseen kuuluu: allaskaapisto, wc-istuin sekä bidee.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Upea lasiseinällä varustettu saunatila on valmistunut 2022.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila, jossa säilytystä varten on kaapistoa, paikka pyykkikoneelle ja tarvittaessa myös kuivausrummulle, pesuallas ja hana. Kodinhoitotilaan on oma sisäänkäynti talon päädystä.
Seinämateriaali: kaakeli, kivi, maali
Lattiamateriaali: laatta
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone on yhteydessä keittiöön ja ruokailutilaan. Olohuoneessa on upea alkuperäinen avotakka ja viistoon kohoava katto tuo tilaan avaruutta.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa sijaitsevat kodin kaksi makuuhuonetta ovat kooltaan 11,7 m² sekä 8,7 m². Kaksi muuta makuuhuoneeksi soveltuvaa huonetta ovat kellarikerroksessa ja kooltaan 18,1 m² sekä n. 10m².
Lattiamateriaalit: laatta, parketti, vinyyli
Seinämateriaalit: kivi, maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto on terassin välittömässä läheisyydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Varttikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Jussi Vilkuna, 050 3886986, jussi.vilkuna@ouka.fi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastuslauseke yhtiössä ja lunastusaika on 1 kuukausi. Lisätiedot yhtiöjärjestyksessä pykälässä 15.
Yhtiöjärjestyksen mukaan tämän huoneiston osalle kellaritilojen lunastuksen jälkeen on jäänyt
rasitteeksi taloyhtiön kaukolämmön tuloputket ja kaukolämpömittarit.
Muuta: Pihanhoitovälinevarasto. Yhtiöjärjestyksen mukaan kuhunkin huoneistoon kuuluu yksinomainen hallintaoikeus piha-alueeseen, joka on merkitty yhtiöjärjestyksen liitteenä olevaan asemapiirrokseen. Huoneiston piha-alue on osakkaan huolto- ja kunnossapitovastuulla. 2020 Yhtiökokouksessa hyväksytty osakkaan tekemien korjaustoimien vastuun olevan huoneiston osakkaalla, myös aiemmat edellisen osakkaan tekemät muutostyöt. Taloyhtiö on päättänyt yhtiökokouksessa v. 2020 kieltää lyhytaikaisen vuokraustoiminnan.

Tehdyt remontit
2024 Jätevesipumpun huolto ja yhden pumpun uusiminen
2023 Vesikaton pinnoitus sekä kattoturvatuotteiden asennus, savuhormien nuohous, tarkastus ja pellitys, kellarin putkistojen palokatkojen tekeminen
2022 Pihanpuolen portaiden kunnostus osakastoimin.
2021 Arkkitehtikuvien digiointi/päivitys ja yhtiöjärjestyksen uusiminen
2019 savuhormien nuohous ja tarkastus ja jätevesipumppaamon huolto vuosittain
2017 Viemärien sukitus, savuhormien nuohous
2015 Jätevesipumppaamon asennus
2014 Ulkovuorauksen puuosien maalaus, jätevesikaivon kunnostus
2012 VHF-antenni
2009 Katon pinnoitus
2008 Jätekatoksen rakentaminen talkoilla
2006 Yhteisantenni, puutarhavajan rakentaminen
2005 Ylivuotopumpun asennus saostuskaivoon, lämpöputket lämmönvaihtimeen ja vaihtimesta lähtevät putket eristetty
2003 Uusittu termostaatit ja linjasäätöventtiilit ja patteriverkosto tasapainotettu
2002 Lämmönvaihdin, viemärin poistoputki ja puhelinjakamo uusittu, jokainen osakas on kunnostanut ikkunansa
1992 Sähköpääkeskus ja nousut, kellaritilat
1990 Ulkopinnoite, ulko-ovet, parvekkeet
1989 Käyttövesiputket
1982 Katto tukirakennelmineen ja kellaritilat
Tulevat remontit
2024 Räystäspellin asentaminen, räystäslautojen ja porraskehikoiden kunnostus, jätevesipumpun kiskojen uusiminen
2025 Roskakatoksen rakentaminen, ikkunoiden ja ovien huolto
2026 Lämmönvaihtimen vaihto
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus 16.06.2023
Tontin koko
1 250 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki kaavoitus, asemakaavoitus@ouka.fi,
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hollitupa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolla on kaksi piha-autopaikkaa varustettuna sähköauton latauslaitteella sekä pistokkeella.
Tälle huoneistolle on tehty omalle piha-alueelle kaksi piha-autopaikkaa, jossa varusteena on sähköauton latauslaite sekä sähköpistokkeet.
Pihan kuvaus
Kodin uusittu terassialue avautuu lounaaseen. Etupiha on koilliseen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kuusiluoto, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Backlund Mia

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Oulu

Bo LKV Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.