Omakotitontti

Jokikuja 4, A, Vihti KK, Sipilänmäki, Vihti

Hinta

79 200 €

Koko

1 204

Myydään Vihdin Kirkonkylällä, upeissa maalaismaisemissa sijaitseva määrä-ala A, jonka pinta-ala on noin 1204m2. Rakennusoikeus 283m2. Kiinteistöllä sijaitsee tällähetkellä purkukuntoinen rakennus. Ostaja vastaan määrä-alan lohkomiskustannuksista sekä olemassa olevan rakennuksen purkukustannuksista. Sähköliittymä siirtyy kaupanteossa. Kohteessa oma kaivo, jonka kunnosta ei ole tietoa. Mahdollisesta liittymisestä kunnan vesi- ja viemäriverkkoon vastaa ostaja. Kiinteistö voidaan myydä myös kokonaisena ilman lohkomista. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin sovitaan yksityisesittelystä. Kohteeseen voi tutustua myös oma-aloitteisesti. Rakennuksiin vain välittäjän läsnäollessa. Marjaana Heinonen, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja 040 680 7724 tai marjaana.heinonen@roof.fi I provide services also in English ROOF LKV www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21926046
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

79 200,00 €

Velaton hinta

79 200,00 €

89 200,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Koko kiinteistön kiinteistövero vuodelta 2022 on 295,56 euroa. Maapohjan osuus 219,04, omakotitalosta 61,45 e ja 16,07e piharakennuksesta. Kiinteistövero lohkomisen jälkeen määräytyy tontn pinta-alan sekä tontille rakennettavan uudisrakennuksen mukaan.

Kohteen lisätiedot
Kohteessa purkukuntoisia ja korjauskelvottomia rakennuksia eikä niille ole tässä kaupassa laskettu rahallista arvoa. Ostaja vastaa purkukustannuksista sekä mahdollisista muista kustannuksista. Kohteeseen on tehty haitta-ainetutkimus ja rakenteissa on todettu olevan asbestia. Raportin saa välittäjältä. Myyjä ei ole hankkinut kohteesta lain edellyttämää energiatodistusta. Kaupan kohteessa rakennukset ovat vanhoja, purkukuntoisia ja asumiskelvottomia jonka vuoksi energiatodistusta ei tässä kaupassa vaadita. Kaupan osapuolet ovat tietoisia siitä, kiiinteistöä myytäessä tai vuokrattaessa ARA voi viranomaisena kehottaa myyjää hankkimaan energiatodistuksen määräaikana tai lopulta uhkasakon uhalla määrätä myyjän teettämään todistus. Viranomainen voi myös teettää puuttuvan energiatodistuksen, jolloin kustannukset peritään myyjältä. Ostajan tulee huomioida ettei myyjä ole velvollinen hankkimaan energiatodistusta tontille rakennettavaan uudisrakennukseen, vaan siitä vastaa ostaja itse.
Vesihuollon kuvaus
kaivo
Lisätietoja: Ostaja vastaa kunnan vesi ja viemäriverkkoon liittymisestä johtuvista kustannuksista.
Viemäri
Ei tietoa
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
927-427-1-101
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
1 204 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta ala 2407m2, josta myydään määräala A, jonka pinta-ala on noin 1204m2. Tämä on suuntaa-antava pinta-ala tieto. Määrä-alan todelliset rajat ja pinta-ala määräytyy lohkomisen yhteydessä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
283 m²
Tontin nimi
Yläranta
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Tieoikeus rasite
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistön rakennusoikeus kokonaisuudessaan on kaavan mukaan 566m2. Määrä-alan A rakennusoikeuden osuus lohkomisen jälkeen on 283m2 edellyttäien vanhan rakennuksen purkua. Rakennuksen lämmitysmuoto on ollut puu/sähkö. Haitta-aine kartoitus tehty Suomen Asbestipron toimesta 20.7.2019. Päärakennuksen ulkovuoraus mineriittilevyä. Suositellaan purettavaksi soveltuvaa menetelmää käyttäen asbestityövaltutuksen omaavan purkuliikkeen toimesta. Raportin saa välittäjältä.
Kaavoitustiedot
AO- omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue. Rakennuslupaa haettaessa on rakennuspaikkaa varten osoitettava vähintään 1 autopaikka asuinhuoneistoa kohti. Naapurirakennuspaikan rajalla tai 4m sitä lähemmäksi rakennettavan raennuksen rjanpuoleiseen seinään ei saa tehdä muita aukkoja kuin ikkunoita, joiden on oltava vähintään 160 cm lattian yläpuolella. Tarkemmat tiedot kaavamääräyksistä ladattavissa liitteistä ja saatavissa välittäjältä sekä kunnan rakennusvalvonnasta.
Vihdin Kunta Rakennusvalvonta, PL 13, 03101 Nummela. Puh.09-4258 3000
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Palvelut
Koulut: Peruskoulu: Vihdin yhteiskoulu n. 960 m
Peruskoulu: Pappilanpellon koulu n. 1150 m
Palvelut: S-market Vihtin. n. 1km
K-supermarket Vihti n. 1km

Kirjasto: Vihdin kunnankirjasto Kirkonkylän kirjasto n.730 m
Terveyspalvelu: Perusturvakuntayhtymä Karviainen Vihdin kirkonkylän neuvola
n. 1770 m
Päiväkodit: Vihdin kunta Metsäpolun päiväkoti n.1190 m
Vihdin kunta Pappilanpellon päiväkoti n. 1770 m
Vihdin kunta Myrskylänmäen päiväkoti n. 1770 m
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki: Jokikuja I n. 90 m
Pihan kuvaus
Pihassa omenapuita ja marjapensaita. Muuten tasamaata ja nurmikkoa.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Kirjavanjoki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Sipilänmäki, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heinonen Marjaana

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.