NORD | Taipale LKV Oy
NORD | Taipale LKV Oy

Kerrostalo | 1h + kt

Laurinmäenkuja 3 C 101, Lassila, Helsinki

Hinta

208 000 €

Koko

30 m²

Vuosi

2025

OMALLE TONTILLE VALMISTUVIA KOTEJA LASSILAAN! MYYNTI ON ALKANUT. Asunto Oy Helsingin Jupiter sijaitsee Helsingin Lassilassa, lähellä Pohjois-Haagan juna-asemaa. Kyseessä on täydennysrakentamiskohde olemassa olevaan kaupunkirakenteeseen, joten läheltä löytyvät jo valmiiksi hyvät kulkuyhteydet ja palveluita. Arvioitu valmistuminen on 19.3.2025-19.5.2025. Jupiterissa on kaksi taloa, toisessa on viisi ja toisessa kahdeksan kerrosta, yhteensä 69 omalle tontille valmistuvaa kotia. Huoneistokokoja löytyy aina 28,5 m² yksiöistä - 91,0 m² neljän huoneen asuntoihin. Asuntojen kokojakauma on laaja, ja kaikki asunnot ovat toimivia. Suurimmat asunnot avautuvat kahteen tai kolmeen ilmansuuntaan. Lähes jokaisella asunnolla on oma parveke tai terassi, ja muutamalla asunnolla on ranskalainen parveke. Isoimmissa asunnoissa on pääsääntöisesti oma sauna. Suurin osa parvekkeista ja terasseista on suunnattu länteen tai etelään. Kodeista löytyy modernit neutraalit materiaalit. Hintaan sisältyviä tyylisuuntia on useita, joista voit valita itsellesi sopivimman. Rakennusten alimpiin kerroksiin on sijoitettu sauna- ja kerhotilat, ulkoväline-, lastenvaunu- ja irtaimistovarastot, pesulat ja kuivaushuoneet. Rakennusten välissä sijaitsevasta autohallista on suorat kulkuyhteydet rakennuksien porrashuoneisiin. Autopaikat myydään omilla osakkeilla. TILAA ESITE JA TIETOPAKETTI SÄHKÖPOSTIISI: JARMO TAIPALE 040 829 7171 / jarmo@nordlkv.fi I EERO VUORILEHTO 044 222 2421 / eero@nordlkv.fi Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin! Ilmainen arviointi ja myyntisuunnitelma vanhalle asunnolle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21993097
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Muu ehto: 19.3.2025-19.5.2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

83 000,00 €

Velkaosuus

125 000,00 €

Velaton hinta

208 000,00 €

Neliöhinta

6 933,33 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

148,50 € / kk

Pääomavastike

1 005,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 153,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / kk

Saunamaksu

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
ARVIOT VASTIKKEISTA JA KÄYTTÖMAKSUISTA 30.5.2023 Muutokset mahdollisia Hoitovastike A 4,95 € / m² / kk Pääomavastike C - korko 2,20€ / jyvitetty osake / kk - lyhennys 1,82 € / jyvitetty osake / kk Ensimmäinen lyhennyserä erääntyy yhtiölle maksettavaksi keväällä 2027. Pääomavastike sisältää arvioidun lyhennyksen ja koron osuuden (1005,00€/kk), lyhennysvapaalla ajalla pelkkä korko (550,00€/kk). Korkomuutokset vaikuttavat olennaisesti rahoitusvastikkeen suuruuteen. Yhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta. Yhtiön rahoittajapankki on S-Pankki Oy. Laina sidotaan 12 kk:n Euribor -korkoon.Lainan marginaali (0,9 %) Koron osuus laskettu 5,2 %:n kokonaiskorolla. Pääomavastike koron osalta tarkistetaan hallinnan luovutushetkellä vastaamaan sen hetkistä, lainasta perittävää todellista korkokantaa !! Mediavastike B 6,00€ / hsto / kk Vesimaksuennakko 27,00€ / hlö / kk Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä Saunamaksu 25,00 € / kk (1 vuoro/vko)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Makuuhuoneiden komeroissa on hyllyt ja vaatetangot. Eteisessä on liukuovikomero peiliovilla (kirkas kuvastin). Siivouskomero on eteisessä tai keittiössä, pyykkikomero eteisessä tai pesuhuoneessa pohjapiirustuksen mukaan.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Oma tontti! Täydennysrakentamiskohde olemassa olevaan kaupunkirakenteeseen. Yhtiöjärjestyksessä on tupakoinnin kieltävä pykälä. Rakennusluvan lupamääräysten mukaan yhtiön asuntoja ei saa käyttää majoitustoimintaan (normaali vuokraus on sallittua).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiöt: Keittiökalusteiden ovet ovat 16 mm melamiiniovia ja työtasot laminaattia. Keittiön välitila on Aluco-välitilalevyä. Keittiöaltaat ovat yksialtaisia tasoon upotettuja altaita. Keittiössä on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin. Asunnoissa on 60 cm induktio liesitaso ja kalusteeseen integroitu uuni ja 60 cm (yksiöissä ja joissakin kaksioissa 45 cm) astianpesukone. Kaikissa asunnoissa on valaisimella varustettu liesikupu, välitilan valaistus led-valonauhoilla ja pistorasiat sekä tilavaraus mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisinpeilikaappi, kattovalaisin, osassa pyykkikomero, wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät 600 mm pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinällä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Rakennusten ensimmäisissä kerroksissa sijaitsee myös saunaosastot ja kerhotilat sekä ulkoilu- ja lastenvaunuvarastoja. C-talon 1. kerroksessa on lisäksi väestönsuojat/irtaimistovarastot ja teknisiä tiloja. C-talon pesula sijaitsee 2. kerroksessa kansipihan tasossa. A-talossa on kellarikerros, joissa sijaitsee mm. ulkoiluvälinevarastoja, teknisiä tiloja, väestönsuojat/irtaimistovarastot, pesula sekä kuivaushuone.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 6 Autohallipaikkoja: 47

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Jupiter

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät lyhyen matkan päästä kotoa, olitpa sitten menossa juna-asemalle, ruokakauppaan, kouluun tai urheilemaan.
Etäisyydet (noin):
Kauppakeskus Kaari
moninaisine palveluineen..................... n. 1,0 km
Lähin ruokakauppa S-Market.............. n. 400 m
Pohjois-Haagan yhteiskoulu
ja ala-aste ............................................ n. 1,5 km
Päiväkoti ............................................... n. 500 m
Bussiseisake .......................................... n. 500 m
Lassilan liikuntapuisto .......................... n. 700 m
Pirkkolan urheilupuisto .........................n. 2,5 km
Haagan terveysasema ........................n. 2,5 km
Pohjois-Haagan juna-asema .............. n. 600 m
Helsingin rautatieasema ......................... n. 9 km
Päiväkodit: alueella
Liikenneyhteydet
Hyvät, juna ja bussit
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohalli- ja pihapaikat myydään omilla osakesarjoilla 25000€ ja 8500€

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taipale Jarmo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, rakennuttaja-asiamies RAKI™

NORD | Taipale LKV Oy

NORD | Taipale LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.