Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Omakotitalo | 5h + k + s + autokatos + varasto

Kankaantaankatu 30, Kankaantaka, Nokia

Hinta

338 000 €

Koko

136 / 164 m²

Vuosi

2005

Talo ja oma tontti tarjolla huippusijainnilla! Puistoon rajoittuvalla omalla tontilla on nyt tarjolla tilaisuus omistaa 2005 valmistunut omakotitalo. Perinteisellä keskustaa reunustavalla Kankaantaan asuinalueella onkin harvassa näin uudet talot! Vierestä alkavan Penttilän keskuspuiston ääreltä löytyy niin jäähallit, keskusurheilukenttä kuin maailmankuulu frisbeegolf -ratakin. Aikanaan tulevan uuden uimahallin paikkaa on kaavailtu vain 600 metrin päähän kotiovelta, ja läheisyydessä on myös Vihnusjärvi, uimaranta, venepaikkoja sekä lenkkimaastoja. Kun asuu aivan keskustan kupeessa, on myös päiväkoteja ja kaikki kouluasteet saman kilometrin säteellä. Tällä sijainnilla useimmat niin lasten kuin aikuistenkin harrastukset ovat saavutettavissa vaikka kävellen. Lähikaupan tittelistä voi ottaa mittaa niin Nokian Prismaan (n. 1,01 km) tai K-Supermarket Löytikseen (n. 1,02 km). Lähimmät bussipysäkit löytyvät omalta kadulta ja liityntäliikenne toimii myös lähijunalle (asemalle matkaa on 1,6 km). Ei ole siis mikään ihme, että Kankaantaka on asuinalueena Nokialla kestosuosikki! Oma tontti on hoidettu ja helposti hallittava 822 m²:n koossa. Niin sanottu kirvesvarsitontti rajoittuu sivultaan Starkinpuistoon. Sisälle tullessa ensimmäisenä katseen vangitsee toimiva olohuoneen ja keittiön kokonaisuus, joka on sijoiteltu nauttimaan puistomaisemasta ja runsaasta luonnonvalosta. Talo tarjoaa neljä selkeää makuuhuonetta ja mallikkaat oheistilat, joissa arki sujuu. Kodinhoitohuoneessa on homma hallussa ja oma uloskäynti terassille, joka jää autokatoksen taakse omaan rauhaan ilta-auringon puolelle. Eteistiloissa on hyvä kapasiteetti ja sisäänkäynnissä lämmin kuisti tuo mukavaa väljyyttä arkeen. Talossa on kaksi WC:tä ja kolmet suihkut, ja nykymalliin vesieristetyt märkätilat. Kyllä kelpaa! Energiapuolella voidaan todeta, että talossa on aikansa tyyppiarvoja paremmat eristykset ja lämmintä on riittänyt. Lämmitys on toteutettu alakerrassa lattialämmityksenä ja yläkerrassa sähköpatterein. Näitä olennaisesti tukee olohuoneen varaava takka ja tehokkaan jäähdytyksenkin tarjoava ilmalämpöpumppu. Ilmanvaihtona on moderni koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, jossa on lämmön talteenotto. Etupihan katto suuntautuu mukavasti, jos haluaisi alkaa tuottamaan sähköä vähän myös itse. Suosittelemme! TILAT Alakerrassa kuisti, eteinen, keittiö ja ruokailutila, olohuone, makuuhuone, erillinen WC, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna ja portaan alla vaatehuone. Yläkerrassa aula, 3 makuuhuonetta, vaatehuone, kylpyhuone. Vapautuminen sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan! Tilaa reippaasti oma esittelyaika! Esitteen ja talon dokumentit rakennuslupia myöten saat yhteydenotolla pilvipalvelun linkkinä. Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV | Olemme Nokian ympäristössä palveleva rakennusalan tunteva kiinteistönvälittäjä. Valitsemalla välittäjäksesi meidät saat luotettavan aktiivisen tekijän – paikallisen perheyrityksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
33789511
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s + autokatos + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
136 m²
Muiden tilojen pinta-ala
9 m²
Kokonaispinta-ala
164 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Lämpimän varaston hyötyala 9 neliötä = muut kuin asuintilat.
Talon kerrosala ulkomitoin 154 neliötä + varasto-osan kerrosala 10 neliötä
= Kokonaispinta-ala 164 neliötä.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

338 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Sisäverkon kaapelointi, Nokialla on käynnissä valokuitukampanjoita.
Antenni-TV
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Sähkölämmitys, Puulämmitys, Ilmalämpöpumppu
Lämmönjakotapa: Ilmalämpöpumppu, Sähköpatterilämmitys, Sähköinen lattialämmitys
Tulisija
Takka
Varaava takka
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä, Vesiliittymä, Viemäriliittymä
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto, Koneellinen tulo, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Lattiassa pyökkiparketti, lattialämmitys, kalusteissa vaaleat peilietusarjat, pyökin sävyiset laminaattitasot, mosaiikkikuviollinen taustalaatoitus, Festivo-kylmiö, teräksinen valutustaso ja 2 allasta, astianpesukone, keraaminen lattialiesi, liesituuletin, spottivalot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa, lattialämmitys, vesieristys, kuorimuuraus tai kiviaineiset väliseinät, 2 suihkua.

WC-tilojen kuvaus
Lattia laattaa, lattialämmitys, seinissä osalaatoitus ja yläosa maalattu, wc-istuin, käsisuihku, pesuallas, ala- ja peilikaapistot, laatikostoja, valaisinlippa.

Yläkerran kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa, lattialämmitys, vesieristys, suihku, saranoidut suihkuseinät, ilmanvaihtokone, wc-istuin, pesuallas, alakaapistot ja tasot, peilikaappi, pyyhekuivauspatteri.
Saunan kuvaus
Savulasiovi, vuolukivinen sähkökiuas, kuituvalot, ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Lattia laattaa, lattialämmitys, sisäänkäynti, kurapiste, lämminvesivaraaja, keskusimuri, sähköpääkeskus, pyykkiallas, pyykkikoneliitäntä, pyyhekuivauspatteri.
Olohuoneen kuvaus
Avointa yhtenäistä tilaa keittiön kanssa. Pyökkiparketti, varaava takka. Olohuoneen sijoittelu tarjoaa puistomaiseman ja kiertävän luonnonvalon isolle osalle päivän kierrosta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa on komerovarustus tai vaatehuone käytettävissä. Alakerrassa pyökkiparketti, yläkerrassa parkettikuviollinen muovimatto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
822 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Päiväkodista ammatti-lukioon asti kaikki alle kilometrin säteellä.

Keskusurheilukenttä, jäähalli, suunniteltu uimahalli, maailmankuulu Frisbeegolf-rata - kaikki vieressä. Rakentuva uusi palloiluhalli kilometrin päässä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit omalla kadulla 200 - 300 m. Liityntä lähijunaan, rautatie- ja linja-autoasemat 1,6 km.
Ajo-ohjeet
Nokian valtatie - Vihnuskatu tai Ilkantie - Kankaantaankatu edellisten välisellä osalla.

Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Yleiselle uimarannalle noin 600 metrin matka. Lähirannat ovat kaupungin puistoalueita ja niillä sijaitsee mm. vuokravenepaikkoja. Yhteys Pyhäjärveen.
  • Vihnusjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Kankaantaka, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jouko Mäkelä

rakennusinsinööri, toimitusjohtaja

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.