Määräala

Kajankintie, Yli-Muonio, Muonio

Hinta

31 000 €

Tila

57,1 ha

Metsä

17,5 ha

Muoniossa määräala useammassa eri palstassa. Osa palstoista on suopalstoja. Kaikki palstat rajoittuvat vesistöön. Yksi palstoista on saari. Suopalsta Kaarneksenvaarassa, kuviot 500 - 503. Tällä ei ole metsätaloudellista arvoa. Palsta Kaakkurijärvellä (kuviot 400 - 404) Palstalle pääsee kesällä autolla penkkateiden kautta. Palsta on luontaisessa tilassa eikä siinä olla tehty metsätaloustoimenpiteitä. Tähän palstalle voisi ajatella kämpän paikkaa. Maasto on kaltevaa ja voi olla haaste rakentamiselle. Rakennusmahdollisuutta voi kysyä Muonion kunnasta, Jaakko Muotka p. 040 - 516 0790. Palsta, jossa kuviot 600-610. Tämä sijaitsee puron varressa. Puro on kapea, venettä ehkä voisi juuri käyttää. Tälle palstalle on hieman haastavaa päästä, ainoastaan kävellen tai mönkijällä. Palsta, jossa kuviot 700-707. Tämä on yhtä haastavan kulun päässä kuin äskeinenkin palsta. Puron varrella. Muut palstat ovat suopalstoja. Näistä palstoista on metsänhoitoyhdistys tehnyt kuusi eri arviota, jotka liitteenä. Yhteenvetona: pinta-ala 57,10 ha, josta metsämaata 17,5 ha, ainespuuta 1.528 m3, josta tukkipuuta 215 m3 ja kuitupuuta 1.310 m3. Kuvat ovat Ylisen Ulkujärven eteläpuolen palstalta. Yhdessä kuvassa näkyy myös pohjoispuolen suovoittoinen palsta. Hintapyyntö yhteensä on 31.000 €. Myydään tarjousten perusteella. Voit jättää tarjouksen myös sähköpostiin ulla@kakela.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
34905189
Sijainti
Tyyppi
Määräala (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
57,1 ha
Metsän pinta-ala
17,5 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Palstojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja lopullinen pinta-ala selviää, kun erottaminen on tehty.

Hinta

Myyntihinta

31 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi varainsiirtovero 3 % kauppasummasta, kaupanvahvistajan palkkio (128), lainhuutokulut (161) sekä palstojen erottamiskulut (jos lopullinen pinta-ala jää alle 60 ha, erottamismaksu on 2.540 €).

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
498-403-15-10
Tontin nimi
Porola
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusmahdollisuutta voi kysyä Muonion kunnasta.
Metsän kuvaus
Metsän tarkemmat tiedot näet liitteenä olevista metsäarvioista.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Muonio

Asuinalueena Yli-Muonio, Muonio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Käkelä

Metsätalousinsinööri, LKV, kaupanvahvistaja

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.