Vapaa-ajan tontti

Pekurintie, Heinävesi

Hinta

30 000 €

Koko

7 600

Rantatontti loma-asunnolle tai ympärivuotiseen asumiseen Heinäveden Kermajärveltä Nyt on tarjolla erityisen monipuolinen kohde Heinäveden kauniilta Kermajärveltä! Tässä korttelissa kaava mahdollistaa joko loma-asunnon tai vakituisen asunnon rakentamisen, joten näistä maisemista voi halutessaan nauttia vaikka koko vuoden ympäri. Omaa tilaa myös riittää, sillä tontilla on pinta-alaa huimat 7600 neliömetriä ja rakennusoikeutta 250–350 neliömetriä valitusta rakennustyypistä riippuen. Maastoltaan kohde loivaa rinnettä, joka laskee hiljalleen kohti Kermajärven rantaa. Tältä valoisalta tontilta löytyy kaunis varvikkoinen maapohja sekä mukava sekoitus havu- ja lehtipuita. Hyvät marjamaat alkavat jo heti omalta pihalta ja järven kalaisat vedet myös suorastaan kutsuvat ongen varteen. Näköaloissakaan ei ole moittimista, sillä tontilta aukeavat erityisen kauniit maisemat kauas järvelle ja näitä rantakiviä kelpaa ihailla pidempäänkin. Kermajärvi on pinta-alaltaan yli 85 neliökilometriä ja muodostaa merkittävän osan Heinäveden reitistä, jota pidetään yhtenä Suomen kauneimmista laivareiteistä. Järvi on perustyypiltään karu, kirkas ja huomattavan puhdasvetinen. Kermajärven keskisyvyys on noin 10 metriä ja vedenlaatu erinomainen, jonka vuoksi se sopii mainiosti virkistyskäyttöön. Olipa aikeissa ostaa tontti kesäpaikaksi tai sitten ympärivuotiseksi kodiksi, Heinäveden palvelujen läheisyys ja toimivat kulkuyhteydet ovat alueen ehdoton valttikortti. Omasta järvi-idyllistä onkin matkaa täysien kunnan palveluiden ääreen vain 7 kilometriä ja matka taittuu autolla tai polkupyörällä nopeasti. Heinävedeltä löytyy myös paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia aina laskettelukeskuksesta lähtien ja käymisen arvoisiin kulttuurikohteisiin lukeutuvat esimerkiksi Pohjoismaiden ainoat ortodoksiluostarit Valamo ja Lintula.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
38438057
Sijainti
Kohteen selite
Heinävesi, Kermajärvi
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

30 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Lisätietoja saa muun muassa myyjän internetsivulta, joilla nähtävinä myös tontti- ja kaavakartat.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
90-407-11-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
7 600 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Tontin nimi
Loveinen
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta 250–350 neliömetriä valitusta rakennustyypistä riippuen.
Kaavoitustiedot
Heinäveden reitin ja järvialueiden rantaosayleiskaavojen muuttaminen
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Näkymät
Kauniit näkymän Kermajärvelle. Ilamansuunta pohjoinen.
Pihan kuvaus
Maastoltaan kohde on loivaa rinnettä, joka laskee hiljalleen kohti Kermajärven rantaa. Tältä valoisalta tontilta löytyy kaunis varvikkoinen maapohja sekä mukava sekoitus havu- ja lehtipuita.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kovapohjainen, kivinen ranta.
  • Kermajärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Heinävesi

Asuinalueena Heinävesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Harri Partio

Kiinteistövälitys LKV Eurokiinteistöt & Kiinteistömaisema Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.