Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Omakotitalo | Oh, k, 3x mh ph, s, khh, wc, at, rantasauna, aitta, navetta, maksiini, ym.

Lempääntie 520, Lempää, Forssa

Hinta

198 000 €

Koko

125 / 210 m²

Vuosi

1957

Peräjoen varressa kodikas maatilan päärakennus, rantasauna, hirsiaitta, navetta/ makasiini, kesäkeittiö. Rantaviivaan 300 m ja erillinen uimalampi. Vielä löytyy leikkimökki, varasto/lato, maakellari, puusee ja melkein 1,5 ha:n polveileva tontti. Hienosti hoidettu piha muodostaa todella kauniin kokonaisuuden perennoineen ja kuusiaitoineen. Asuinrakennuksessa on olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen, wc, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja autotalli. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja varastotilaa. Talouskellarit ja verstashuone. Pinta-ala noin 125 m² /210 m². Talo on rakennettu 1957 ja laajennettu 1971. Sitä on vuosien varrella kunnostettu ja mm. käyttövesi on uusittu. Lapset pääsevät uuteen, ekologiseen Koijärven kouluun taksilla. Upeita järviä ympärillä, jos omat rannat eivät riitä. Forssan keskustaan noin 7 km. Huppuhieno kohde.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
39110302
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, 3x mh ph, s, khh, wc, at, rantasauna, aitta, navetta, maksiini, ym.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Muiden tilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
210 m²
Lisätietoja pinta-alasta
1957 rakennettu ja 1971 laajennettu maatilan päärakennus, jossa olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen, wc, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja autotalli. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, aula ja varastotilaa. Talouskellarit ja verstashuone. Pinta-ala noin 125 m² /210 m². Rantasauna, jossa sauna ja pukuhuone, 20 m². Aittarakennus, jonka alakerrassa avoin tila ja yläkerrassa nukkumapaikkoja, 48 m². Makasiini/karjasuoja, 144 m². Varastorakennus, 70 m². Kesäkeittiö, 11 m². Maakellari, puusee ja leikkimökki. Rakennettua tilaa yhteensä noin 500 m².
Rakennusvuosi
1957
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero noin 100 € vuodessa. Sähkön kulutus 7278 kWh vuodessa. Osa lämmityksestä hoidettu puilla, jotka tehty omasta metsästä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Talon edustalla on katettu terassi, samoin rantasaunan edustalla.
Tehdyt remontit
1998 ikkunat uusittu, sisätiloja on peruskorjattu ja päivitetty jatkuvasti, lähes kaikki pinnat, myös sauna ja pesuhuone on uusittu 2000 luvulla. 2005 ulkovuori uusittu, 2006 käyttövesiputkisto uusittu. Ilmalämpöpumppu.
Lisätietoja kunnosta
Asuinrakennus on hyvässä kunnossa samaoin kaikki ulkorakennukset.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Sähkölämmitys pattereilla, saunassa ja pesuhuoneessa lattialämmitys, varaava vuolukivitakka, puuhella ja ilmalämpöpumppu.
Vesihuollon kuvaus
Vesi rengaskaivosta pumpulla taloon ja jätevedet kahden betonikaivon kautta ojaan. Jätevesijärjestelmä ei täytä uuden jätevesiasetuksen määräyksiä, mutta haluaisinpa nähdä sen tarkastajan, joka aiheesta uskaltaa huomauttaa sillä Forssa vesihuoltoliikelaitos on velvoittanut tilan liittymään kunnalliseen vesi- ja viemärilinjaan. Vaadittu osa liittymämaksusta on maksettu ja talon kellariin on jo omistajien toimesta vedetty vesi- ja viemäriputket valmiiksi ja sitten jostakin syystä vesihuoltoliikelaitos ei tuonutkaan linjaa tontille asti, vaan jätti runkoputken noin 500 m päähän talosta. Eikä siinä kaikki, joen toisella puolella pellolla näkyy Tammelan runkolinjojen päät, mutta Tammelakaan ei halua tulla joen yli. Siis noin 700 m sisällä on kaksi runkolinjaa ja talo siinä välissä. No nyt on omavaraista, toimii hyvin ja on edullista.
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Yläkerran isossa makuuhuoneessa koneellinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Kaksikerroksinen, puurunkoinen, harjakatto peltikatteella. Talon kellarikerros on osittain rakennettu, muu osa perustuksista on tuulettuva alapohja. Rakennusvuosi 1957 ja laajennusosa, märkätilat 1971.
Keittiön kuvaus
Keittiössä lattiassa muovimatto ja valkoinen paneelikatto. Puuhella ja sähköliesi ovat sulassa sovussa ison huuvan alla. Lisäksi jääkaappi, astianpesukone, paljon kaappeja ja laskutilaa. Keittiöön mahtuu reilu ruokapöytä ja sieltä myös ihana jokimaisema ikkunasta. Pakasteen voi sijoittaa kodinhoitohuoneeseen tai kellariin.
Kylpyhuoneen kuvaus
PESU / WC-TILAT: Asuinrakennuksen valoisan pesuhuoneen lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Pata on vielä jäljellä, vaikka suihkukin löytyy. Wc:ssä lattiassa korkkimatto, seinissä kaakelit, peili- ja allaskaapit. Ulkoa löytyy myös sievä puusee.
Saunan kuvaus
Asuinrakennuksen saunassa Narvin puilla lämmitettävä kiuas, laattalattia ja muuten paneloitu. Hirsirakenteisessa rantasaunassa seinät tietenkin hirttä. Tilava pukuhuone, jossa voi tarvittaessa vaikkapa yöpyä ja saunan puolella myös puulämmitteinen Narvin kiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Tila pyykinpesulle, säilytystilaa, ja tilassa myös vesipiste. Lyhyt matka viedä pyykit ulos kuivumaan, jos ei halua kuivuria käyttää.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, ikkunat kahdella sivulla. Lautalattia, seinissä tapetit ja paneelikatto. Jämerä varaava vuolukivitakka, jossa myös leivinuuni ja vielä ilmalämpöpumppu. Ikkunasta voi seurailla lintujen liikkeitä joella.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneen lattiassa muovimatto, seinät tapetoidu ja valkoinen eristelevykatto. Tilava huone, josta ikkuna etelän suuntaan. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Pienemmässä muovimatto lattiassa, seinät tapetoidut ja paneelikatto sekä kaapistoja. Isommassa huoneessa lautalattia, seinät ja katto paneloitu. Tänne mahtuu hienosti parivuode, seinän takana vielä yksi vuodepaikka, työtila ja kalusto oleskeluun ja tv:n katseluun. Aitan kesähuoneessa myös paljon nukkumatilaa.
Vaatehuone: ETEIS- SÄILYTYSTILAT: Pääovesta sisään astuttaessa tullaan tilavaan eteistilaan, jossa hyvin säilytystilaa, kaappeja ja komero. Lattiassa muovimatto ja katossa paneelit. Ylä- ja alakerran portaat lähtevät täältä ja sitten jatketaan suoraan olohuoneeseen. Toinen eteistila löytyy laajennusosan uloskäynnin yhteydestä. Muutama askelma erottaa sen keittiöstä. Täältä päästään pesuhuoneeseen, wc:hen ja kodinhoitotilaan. Sisustus materiaaleina paneeli. Myös yläkerrassa ja kodinhoitohuoneessa paljon säilytystilaa.
Kellarikerroksessa on kylmäsäilytystilat hilloille ja perunoille sekä verstashuone.

Säilytystilojen kuvaus
Kellarikerroksessa talouskellarit ja verstashuone.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-402-2-17
Tontin pinta-ala
14 523 m²
Lisätietoja tontista
Tilan pinta-ala on 1.4523 ha ja rajoittuu itäosaltaan Peräjokeen, rantaviivaa on noin 300 m. Lisäksi tontilla on lähdepohjainen uimalampi. Tila sijaitsee peltojen ja metsien ympäröimänä, eikä naapureita. Pihapiiri on etuosastaan tasaista ja muodostaa rinteen joen suuntaan. Hienosti hoidettu piha muodostaa todella kauniin kokonaisuuden perennoineen, koristepensaineen ja tuulilta suojaavine kuusiaitoineen. Navettarakennuksen takana on oiva paikka peltotilkulle ja polttopuitakin saa vielä omasta metsästä.
RANTA / JÄRVI: Rantasaunan edustalla on kaivettu uimakelpoinen, lähdepohjainen lampi, jossa pohjalla kankaat ja päällä hiekka. Sammakot sekoittavat veden keväällä, mutta se kirkastuu kesäksi. Vesi on uimakelpoista ja laiturilta pääsee uimaan. Lampi on kooltaan noin 20 x 15 m ja syvyyttä 2,5 m.
Tila rajoittuu Peräjokeen ja rantaviivaa on noin 300 m. Keväisin Peräjoki on runsasvetisempi ja kesällä hieman pienempi. Joki saa vetensä Jänijärvestä.
Lähellä on myös kauniita järviä. Noin 2 km Jänijärvelle, Heinijärvi ja Särkijärvi ovat noin 5 km:n päässä.
OIKEUDET: Tilalla on kirjattu oikeus yhteiseen vesialueeseen 61-402-876-1, Järvenpään kylän yhteinen vesialue ja vesijättö. Oikeudet Kaukjärvi, Luolalammi ja Peräjoki.
Rasitteet
Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee Forssan kaupungin Lempään kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Rakennukset
Aitta
MUUT RAKENNUKSET: RANTASAUNA, lammen rannalla, jossa sauna, pukuhuone ja kuisti, 20 m². Rakennettu 1985. Pyöröhirsirakenteinen, harjakattohuopakatteella. Puulämmitteinen kiuas. Kunto hyvä.
AITTARAKENNUS, jonka alakerrassa avoin, yhtenäinen tila ja yläkerrassa nukkumapaikkoja, 48 m². Rakennettu 1990. Hirsirunkoinen, (hirsirunko siirretty), lattia valettu ja harjakatto. Alakertaa käytetty varastotilana, yläkerrassa siisti kesähuone.
MAKASIINI/KARJASUOJA, 144 m². Rakennettu 1970. Suurimmaksi osaksi puurunkoinen, vanha eläinsuoja tiilirunkoinen, harjakatto peltikatteella, betonilattia. Hyväkuntoinen, käytetään konesuojana, varasto- ja työtilana.
VARASTORAKENNUS, 70 m². Rakennettu 2009. Puurunkoinen, harjakattoinen rakennus, jossa betonilattia. Käytetty varastona, kunto hyvä.
KESÄKEITTIÖ, 11 m². Rakennettu 1995. Pyöröhirsirakenteinen,
huopakatto, sisällä puuliesi ja tiiligrilli. Kunto hyvä. Ja vielä maakellari, puusee ja leikkimökki.
Palvelut
Forssan keskustaan noin 7 km. Lapset taksilla Koijärven kouluun.
Ajo-ohjeet
Tilalle on kaksi osoitetta, riippuen kummasta päästä Lempääntietä olet tulossa, mutta käänny 520 kohdalta. Navi voi näyttää oikein myös 397 kohdalla. Lempääntieltä pihaan johtaa noin 200 m pitkä hiekkatie, jota koivukujat reunustavat ja ylität siltaa pitkin Peräjoen.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Lempää, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntiedustaja, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.