Omakotitontti

Sysimiiluntie 17, Häriskivi, Tuusula

Hinta

63 750 €

Koko

600

Häriskiven pientaloalueella haettavissa jatkuvana hakuna Tuusulan kunnalta omakotitontteja. Tontit jaetaan pääsääntöisesti hakujärjestyksessä, mutta kuitenkin valintakriteerejä noudattaen Nyt haettavana olevien uusien tonttien pinta-alat vaihtelevat 567 - 1 115 m2. Ensisijaisesti tontit myydään, mutta myös vuokraus on mahdollista. Uusien tonttien myyntihinnat ovat pinta-alasta riippuen 60 350−118 575 € ja vuosivuokrat 3 018−5 929 €. Tonttihaussa on mukana myös muutama edullisempi ja pienempi tontti edelliseltä hakukierrokselta. Häriskiven alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Etelä-Tuusulassa. Esimerkiksi Kehä III:lle ajaa alle vartissa ja aivan Helsingin keskustaan reilussa puolessa tunnissa. Hyrylän keskustaan on alle kaksi kilometriä. Matkan voi taittaa myös kevyen liikenteen väyliä pitkin jalan tai polkupyörällä. Läheltä löytyy useampia päiväkoteja ja kouluja. Uusi lukio ja kulttuuritalo Monio avasi ovensa Hyrylän keskustassa elokuussa 2023. Tuusulassa on runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, ja luontoon pääsee kotiportailta. Alle kolmen kilometrin päässä Häriskivestä sijaitsee kaksi uimapaikkaa: Rusutjärvi ja Häkli. Hyrylän kehittyvä urheilukeskus tarjoaa harrastamisen mahdollisuuksia läpi vuoden, ja esimerkiksi Tuusulanjärven taiteilijakodit ja luontokohteet tuovat oman lisämausteensa vapaa-ajan viettoon. Ajantasainen tonttitilanne ja kaikki tarjolla olevat tontit näkyvät Tuusulan kunnan sivustolla: www.tuusula.fi/hariskivi. Lisätietoja tonteista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.tuusula.fi/hariskivi. Voit olla yhteydessä myös tontti-insinööri Henrik Virtaan, puh. 040 314 3545 tai henrik.virta@tuusula.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
39401762
Sijainti
  • Tuusula Häriskivi
  • Sysimiiluntie 17, 04300
Kohteen selite
Häriskiven omakotitontit
Lisätietoja pinta-alasta
Haettavana olevien Häriskiven omakotitonttien pinta-alat vaihtelevat 567-1 115 m2. Haussa mukana myös muutama ns. minitontti edelliseltä hakukierrokselta. Lisätietoja: www.tuusula.fi/hariskivi.

Hinta

Myyntihinta

63 750,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tässä esitetty myyntihinta on esimerkkihinta 600 m2 ja 150 k-m2 kokoiselle
omakotitontille. Tarjolla olevien uusien tonttien myyntihinta vaihtelee rakennusoikeuden määrästä riippuen 60 350 euroa - 118 575 euroa. Haettavissa myös muutama pienempi tontti edelliseltä hakukierrokselta.

Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan
Kiinteistötunnus
858-12-2608-5
Tontin pinta-ala
600 m²
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tässä esitetty rakennusoikeus on esimerkki 600 m2 kokoiselle omakotitontille. Tonttien rakennusoikeudet vaihtelevat 142-279 k-m2. Tonttihaussa mukana myös muutama pienempi tontti edelliseltä hakukierrokselta.
Lue lisää kaavamääräyksistä osoitteessa: www.tuusula.fi/hariskivi

Kaavoitustiedot
AO, erillispientalojen korttelialue.
Tutustu kaavamääräyksiin osoitteessa www.tuusula.fi/hariskivi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Hyrylän keskustan palvelut noin kahden kilometrin päässä. Läheltä löytyy useampia päiväkoteja ja kouluja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Henrik Virta

Tontti-insinööri

Tuusulan kunta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.