Suomen Metsät Kuntoon LKV

Metsätila

Kyrönvaarantie, Luvankylä, Hyrynsalmi

Hinta

42 000 €

Tila

34,5 ha

Metsä

24,6 ha

Metsätila kahdessa palstassa. Tilaan kuuluu noin 300 metriä omaa järvenrantaa. Tila on hyvin saavutettavissa molempien pastojen osalta. Tilan kasvupaikat ovat tuoreita ja kuivahkoja kankaita ja niitä vastaavaa turvemaata. Kehitysluokat ovat nuoria ja varttuneita kasvatusmetsiä. Tilasta on laadittu maastotarkastettu tila-arvio / Suomen Metsätkuntoon Oy, 03/2024. Tilan kokonaispuusto on 2 228 m³, eli keskimäärin 66 m³/ha metsätalousmaalla. Tukkipuuta yhteensä: 161 m³ Kuitupuuta yhteensä: 1912 m³ Tilalla on jonkun verran hakkuumahdollisuuksia. Toinen palstoista sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Ilvesjärven ja Mikitänjoen kohtauspisteessä. Tee tarjous myyjän kotisivulla olevalla lomakkeella viimeistään 26.4..2024 klo 15 mennessä.. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kauppaan liittyvät kulut ostajalle: kauppahinta, varainsiirtovero (3 % kauppahinnasta), lainhuudatusmaksu 161 €, kaupanvahvistajanpalkkio 128 € tai MML:n kiinteistövaihdannan asiointimaksu (sis. lainhuudatusmaksun) 221 €.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
40819774
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
34,5 ha
Metsän pinta-ala
24,6 ha

Hinta

Myyntihinta

42 000,00 €

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyrynsalmi

Asuinalueena Luvankylä, Hyrynsalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Matti Nevanperä

metsäasiantuntija, myyntineuvottelija

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.