Vapaa-ajan tontti

Kirkkotie 103, Mellilä, Loimaa

Hinta

7 500 €

Koko

1 440

Idyllinen ja perinteikäs joenrantatontti 1440 m2. Omaa rantaviivaa n. 50 m. Loivasti rinteinen ja valoisa. Tontin yläosa tasainen. Soveltuu mainiosti matkailu-autolle, asuntovaunulle, teltalle, kanootille. Asfaltoitu tie perille. Edullinen hinta. Kaunis perinnemaisema valoisalla rantatontilla 1440 m2 Niinijoen varrella. - Loivasti rinteinen tontti, yläosa tasainen. - Omaa rantaviivaa n. 50 m. Helppo rantautua kanootilla ja lähteä kalastamaan. - Kiinteistöön kuuluu Maanmittauslaitoksen kiinteistörekisteriotteen virallinen oikeus yhteisiin vesialueisiin: Niinijoki ja Kakarlampi. - Asfaltoitu tie perille. - Soveltuu mainiosti matkailuautolle, asuntovaunulle, teltalle, kanootin laskuun. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TÄSTÄ EDULLINEN, AURINKOINEN VAPAA-AJANVIETTOPAIKKA JOEN RANNALLA ESIM. MATKAILU-AUTOLLE/VAUNULLE. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mellilän seudun alue on erittäin idyllinen pelto/metsä/joki-maisemineen ja alueella on pitkät kulttuurihistorialliset perinteet. Alue soveltuu hienosti mm. perheelle, joka harrastaa esim. kalastusta, kanootilla vaellusta, telttailua ja matkailua autolla ja asuntovaunulla. Näihin tarkoituksiin tämä Niinijoen rantatontti on juuri sopiva. Niinijoki on Loimijoen sivujoki ja pitkiin kanoottivaelluksiin, joissa on paljon kulttuurihistoriallista nähtävää , tältä rantatontilta on helppo lähteä ja palata. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Palvelut: Kaikki Mellilän kyläkeskuspalvelut lähellä mm. kauppa, lounaspaikka, pankki, terveysasema yms. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet omalla autolla mm. Turkuun. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tilaisuus, harvoin tarjolla. Tämä viihtyisä ja edullinen rantatontti sopii perheelle, joka on aktiivinen vapaa-ajanharrastuksiin ja haluaa tukikohdan yöpymiseen/vapaa-ajanolemiseen, joka on edullinen ja helppo, eikä sido isoa pääomaa. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Myynti ja tiedustelut: Kimmo Heikkilä p. 040-587 5350 Sähköposti: kimmo.heikkila@norden.fi NORDEN-KIINTEISTÖT OY LKV Vesikuja 1, 02200 Espoo www.norden.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
43833514
Sijainti
Kohteen selite
Idyllinen joenrantatontti 1440 m2. Omaa rantaviivaa n. 50 m. Palvelut lähellä.
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

7 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero.
Kiinteistövero.

Kohteen lisätiedot
- Kiinteistöön kohdistuu Maanmittauslaitoksen kiinteistörekisteriotteen
oikeus yhteisiin vesialueisiin; Niittyjoki ja Kakarlampi.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
430-478-1-71
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
1 440 m²
Rakentamaton
Ei
Lisätietoja tontista
- Valoisa, loivasti rinteinen tontti, joka yläosaltaan tasaine ja helppo
parkkeerata mm. asuntoauto tai asuntovaunu.
- Rannasta helppo lähteä esim. kajakilla/kanootilla tai kalastaa rannasta.
Tontin nimi
Ranta
Palvelut
- Kaikki Mellilän kyläkeskuspalvelut lähellä; mm. kauppa, lounaspaikka, pankki, terveysasema yms.

ulkoilureitit lähellä, erilaiset perinnemaisemat.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla mm. Turun suuntaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loimaa

Asuinalueena Mellilä, Loimaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Heikkilä

Toimitusjohtaja, KED

Norden-Kiinteistöt Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.