Omakotitontti

Rautamäentie, Ylä-Kintaus, Petäjävesi

Hinta

3 500 €

Koko

6 000

Etsitkö itsellesi tai perheellesi uutta kotia, jonne juurtua? Tervetuloa Petäjävedelle. Petäjävesi on vanhan kirkon maailmanperintökohteestaan tunnettu 3700 asukkaan maaseutukunta Jyväskylän tuntumassa. Meiltä löytyy monipuolisia tontteja, turvallinen ympäristö, laadukkaat palvelut, pienet ryhmäkoot ja aitoa maalaistunnelmaa alle puolen tunnin päässä kaupungista. Rautamäentie sijaitsee Ylä-Kintauden kylässä luonnon helmassa. Ylä-Kintaudella voit toteuttaa unelmasi asumisesta maaseudun rauhassa isolla tontilla, mutta vain reilun puolen tunnin ajon päässä Jyväskylästä. Ylä-Kintaus on yksi Petäjäveden kylistä, josta on kuitenkin kohtuullinen etäisyys palveluiden äärelle. 6000 m2 tontilla on rakennusoikeutta 600k-m2 eli isommankin talon rakentaminen onnistuu. Petäjäveden kunta haluaa edistää rakentamista ja helpottaa uusien asukkaiden asettumista rakentajarahalla, jota maksetaan uuden omakotitalon rakentajalle. Rakentajarahan suuruus on 4000 € (rakentajaraha pienenee 50 %:lla mikäli omakotitalon kerrosala on alle 80 k-m2). Soita ja kysy lisää rakentajarahan ehdoista. Tervetuloa tutustumaan, asumaan ja kehittämään yhdessä Petäjävedestä entistä upeampaa kotikuntaa. Suhtaudumme tulevaisuuteen positiivisesti ja vastaamme asukkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Kunnanjohtajan toimiston ovi on aina auki kuntalaisia varten. Ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki Petäjäveden kunnan vapaat tontit löydät osoitteesta: https://www.petajavesi.fi/index.php/asuminen/kaavoitus-ja-tontit/tontit

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
46813880
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

3 500,00 €

Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
6 000 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Määräala kiinteistöstä: Ylämäki
Rakennusoikeuden pinta-ala
600 m²
Tontin nimi
Ylämäki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Petäjävesi

Asuinalueena Ylä-Kintaus, Petäjävesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mikko Latvala

Kunnanjohtaja

Petäjäveden kunta

Suutarintie 4,
41900 Petäjävesi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.