Suomen Metsät Kuntoon LKV

Metsätila

Jäätsalon saari, Juojärvi, Outokumpu

Hinta

326 000 €

Tila

42,9 ha

Metsä

42,9 ha

Nyt myynnissä ainutlaatuinen tilaisuus päästä omistamaan metsätila Jäätsalon saaresta Outokummusta. Metsätila on suurimmaksi osaksi lehtomaista kangasta ja näin ollen omaa erinomaiset metsien kasvuolosuhteet. Myyjä pidättää itsellään noin 0,6 ha määräalan. Lisäksi myyjät pidättävät itsellään metsästysoikeuden. Metsästysoikeuden kirjaamisen kiinteistörekisteriin maksaa myyjä. Kiinteistöstä on myynnissä 8,8 ha määräala lammassaarilta. Juojärvi on yksi Suomen kirkkaimmista ja puhtaimmista järvistä. Matkaa mantereelle on noin 2-2,5km. Tilalla ei ole tieoikeuksia tai oikeutta venevalkamaan. Tästä uuden omistajan täytyy tehdä toimitus maanmittauslaitoksella esimerkiksi lainhuudatuksen yhteydessä. Puustotiedot on inventoitu toukokuussa 2023, jonka jälkeen edellisen kasvukauden kasvu on simuloitu tähän päivään. Metsätilan kokonaispuusto vuonna 2024 on 7933 m³, eli keskimäärin 181 m³/ha metsätalousmaalla Tukkipuuta yhteensä: 3536 m³ , eli 45 % tilan kokonaispuustosta. Kuitupuuta yhteensä: 4231 m³ , eli 53 % tilan kokonaispuustosta. Muuta runkopuuta yhteensä: 166 m³ , eli 2 % tilan kokonaispuustosta. Tieoikeuksia tai muita etuuksia tilalla ei ole. Lisätiedot, liitteet ja tarjouksen tekeminen lisätietolinkin kautta! Tee tarjous viimeistään 14.6.2024 kello 12:00, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kauppaan liittyvät kulut ostajalle: kauppahinta, varainsiirtovero (3 % kauppahinnasta), lohkomiskulut, lainhuudatusmaksu 161 €, kaupanvahvistajanpalkkio 128 €.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
49811561
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Kohteen selite
Metsätila Lätvee
Tilan pinta-ala
42,9 ha
Metsän pinta-ala
42,9 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Myyjä pidättää itsellään 0,6 ha määräalan
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

326 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kauppaan liittyvät kulut ostajalle: kauppahinta, varainsiirtovero (3 % kauppahinnasta), lohkomiskulut, lainhuudatusmaksu 161 €, kaupanvahvistajanpalkkio 128 €.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
309-410-2-46
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin nimi
Lätvee
Kaavoitustilanne
Yleiskaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Outokumpu

Asuinalueena Outokumpu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyrki-Pekko Kinnunen

metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.