OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitontti

Parkkisentie 22 B, Parkkisenkangas, Oulu

Hinta

157 000 €

Koko

862

Kysytyltä ja arvostetulta Parkkisenkankaan alueelta, Parkkisentieltä tontti, jonka koko on 862m2. Tontilla rakennusoikeutta on 215,5 m2. Korttelin kaavamerkintä AO, I 2 / 3, e=0,25 ja kattokulma 30 astetta. Tontille on mahdollista rakentaa omakotitalo tai paritalo. Pääasiallisena julkisivumateriaalina tulee olla peittomaalattu lauta. Tontilla sijaitsee 1950-luvulla rakennettu rintamamiestalo ja 2000-luvulla rakennettu autotalli- ja katos, jonka päädyssä on yksiö. Rakennukset myydään purkukuntoisina ja ostaja huolehtii rakennusten purkukustannuksista. Parkkisenkangas on Oulun kaupunginosa, Oulujoen pohjoisrannalla. Alue rajoittuu etelässä Oulujokeen, idässä Myllyojaan, lännessä Hinttaan ja pohjoisessa Vaalantiehen. Parkkisenkangas on päävaltaisesti omakotitaloaluetta. Lähialueelta löytyy kattavat palvelut mm. useita päiväkoteja, peruskoulu ja lähikauppa. Myllyojalta löytyy lähimmät terveyspalvelut ja kirjasto. Oulunjoen välittömässä läheisyydessä on kauniit ulkoilumaastot ja Värtön uimarannalle pääsee helposti ja nopeasti kävellen tai pyörällä. Oulun keskustaan vain n. 4 km.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
514077
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

157 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-68-6-11
Tontin pinta-ala
862 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 215,5 m². AO I 3/4 erillispientalojen korttelialue. e=0,25. Tontille saa rakentaa paritalon.
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Oulun kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Rakennukset
Autotalli, jonka päädyssä yksiö. Rakennettu 2004. Autotalli n. 25m2, autokatos n. 30m2 ja yksiö n. 20m2.
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Lähin ruokakauppa Sale Hintta 850m, KM Myllyoja 1,4 km, KCM Rusko 2,8 km, posti Lähin posti CM Raksila 2,8 km , kirjasto Myllyojan kirjasto 1,4 km, Oulun kaupunginkirjasto n 4 km, terveysasema Myllyojan terveysasema 1,4 km. Koulut: Hintan koulu 800m, Laanilan koulu 800m. Päiväkoti: Päiväkoti Pilke 1,2 km, Värtön päiväkoti 1,8 km. Värtön uimaranta 1,1 km, Myllyojan uimaranra 1,1 km. Liikenneyhteydet: Parkkisenkankaan linja-autopysäkki 600m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Parkkisenkangas, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Terhi Heikkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLEAT, MBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.