Metsätila

Havangantie, Vaskuu, Virrat

Hinta

185 000 €

Tila

20 ha

Metsä

17 ha

Metsätila, jolla on voimassa oleva maa-ainesten ottolupa kallion louhintaan. Pinta-alaltaan 20 hehtaarin tila, joka käsittää noin 17 hehtaarin metsäalueen sekä noin 3 hehtaarin laajuisen maa-ainesten ottoalueen. Metsäalueen ainespuumäärä on metsäarvion mukaan noin 2200m3. Puusto on mäntyvaltaista nuorta- ja varttunutta kasvatusmetsää. Metsäalueella olisi reilut 7 hehtaaria varttunutta kasvatusmetsää, joka olisi hyvin pian harvennushakkuun tarpeessa. Tilalla olevalla maa-ainesten ottoalueella on harjoitettu louhintaa ja kalliomurskeen valmistusta vuodesta 2005 alkaen. Alueelta on louhittu yhteensä noin 130 000m3. Alueelle on laadittu uusi maa-ainesten ottosuunnitelma vuonna 2022 ja sen mukainen ottolupa on myönnetty vuonna 2023. Lupa on voimassa 7.8.2033 saakka. Luvan mukainen kokonaisottomäärä on 95 000m3. Kyseisen luvan mukaista maa-ainesten ottamista ei ole aloitettu. Maa-ainesten ottolupapäätökseen on pyydettäessä mahdollista tutustua. Tilalle johtaa hyvin kantava metsätie, jota myöten valtion maantieltä kertyy etäisyyttä louhokselle noin 750 metriä. Hintapyyntö: 185 000 euroa / kirjalliset tarjoukset viimeistään 7.6.2024 KATSO LISÄTIETOJA LINKISTÄ KOHTEEN TARKEMPI ESITTELY WWW.METSATILAT.FI SIVUILTA

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
51506883
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
20 ha
Metsän pinta-ala
17 ha

Hinta

Myyntihinta

185 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Virrat

Asuinalueena Vaskuu, Virrat

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Janne Savilahti

Länsi-Suomen Metsätilat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.