Suomen Metsät Kuntoon LKV

Metsätila

Vaasantie 206, Kristiinankaupunki

Hinta

16 000 €

Tila

2,9 ha

Metsä

2 ha

Myydään pieni metsätila Pohjanmaalta. Tila on hyvin saavutettavissa hyväkuntoisen tien ansiosta. Tilalla on ollut vuosia sitten minkkitarhaustoimintaa, jonka päätyttyä tilalle on jäänyt pieni vaja sekä vanhoja minkkitarhoja ja kaikenlaista muuta käyttökelvotonta romua. Alueen siivoaminen jää ostajalle.  Tilan naapurikiinteistölle on vireillä Lålbyn aurinkovoimahanke.  Tutustu tästä linkista: https://www.nordi.fi/solar-projects/lalby Tilan kasvupaikat ovat tuoreita ja lehtomaisia kankaita. Kehitysluokat ovat varttuneita kasvatusmetsiä. Tilasta on laadittu maastotarkistettu tila-arvio / Suomen Metsätkuntoon Oy, 03/2024. Tilan kokonaispuusto on 499 m³, eli keskimäärin 232 m³/ha metsätalousmaalla. Tukkipuuta yhteensä: 184 m³ Kuitupuuta yhteensä: 307 m³ Muuta runkopuuta: 8 m³ Tilalla on hakkuumahdollisuuksia ja jonkin verran metsänhoitotöitä. ***Tee tarjous alkuperäisen ilmoituksen kautta viimeistään 2.5.2024. https://kohteet.metsatkuntoon.fi/kohde/metsatila-karret-pohjanmaa-kristiinankaupunki/ Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kauppaan liittyvät kulut ostajalle: kauppahinta, varainsiirtovero (3 % kauppahinnasta), lainhuudatusmaksu 161 €, kaupanvahvistajanpalkkio 128 € tai MML:n kiinteistövaihdannan asiointimaksu (sis. lainhuudatusmaksun) 221 €.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
52061902
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
2,9 ha
Metsän pinta-ala
2 ha

Hinta

Myyntihinta

16 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
287-407-13-72
Tontin nimi
Kärret

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kristiinankaupunki

Asuinalueena Kristiinankaupunki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mirva Salo

metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.