OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitontti

Lammenpolku 8_rp, Hupeli, Jyväskylä

Hinta

29 000 €

Koko

1 264

Hyvällä sijainnilla näppärän kokoinen rakennuspaikka. Rakennusoikeus 253 k-m2. Kiinteistöllä sijaitsee kaksi purettavaa rakennusta. Tämä sijaitsee tilan tien puoleisessa päässä, ei rajoitu rantaan. Vaajakosken keskustaan vain pari kilometriä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
520942
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

29 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: Ei vielä määritelty

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistöstä myydylle ja myynnissä olevalle rakennuspaikalle tulee yksi yhteinen kulkuliittymä, joka on melko kapea autotallin kohdalla. on Noin 4,1 m leveälle rasitealueelle tulee sijoittaa ns. takatontin kulkuyhteys ja johdot (vesi- sähkö- lämpö- tele- jne.). Rasitealueen sisälle jää vanha rakennus, joka on rasitealueelta purettava. Rasitealuetta on myös autotallin ja katualueen välissä, joka kohta varataan yhteistä jätteenkeräyspaikkaa varten.

Ostaja vastaa vesi- jaj jätevesiliittymäien hankinnasta ja siihen liiittyvistä kustannuksista, viemärilliittymän hinta 3.751 euroa, vesiliittymän hinta 4.009 euroa (www.alva.fi). Ostaja vastaa myös uuden sähköliittymän hankinnasta 1.785 euroa (3 x 25A, www.elenia.fi)

Lohkomiskustannukset: 1.185e - 1.450 euroa. Lisäksi tulee rasitteiden perustamiskulut 145 euroa/kpl. Kulku ja johtorasitteet tulee perustaa sekä jätteenkeräyspaikka (eli rasitteiden perustuskustannukset ovat 3*145 euroa). Kun rantatontti on lohkottu (myyty määräala), toisen tontin voi muodostaa kiinteistörekisterin pitäjän päätöksellä hintaan 315 euroa. Uuden rakennusluvan myöntämisen edellytyksenä on, että kiinteistön loppuosakin muutetaan tontiksi, tästä kustannus 315 euroa.

Jos ei hae rakennuslupaa, ei tontin muodostamiselle ole velvoitetta.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-401-1-1028
Tontin pinta-ala
1 264 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Tontin nimi
Lampikoto, 1:1028
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 253 m². Erillispientalojen korttelialue. Tonteille saa rakentaa enintään yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen.Korttelialueella on käytettävä väriltään ja materiaaliltaan toisiinsa sopivia julkisivu- ja kattomateriaaleja sekä kattokaltevuuksia.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, yleiskaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki / kaavoitus
Palvelut
Palvelut: Vaajakosken palvelut noin 2 km päässä. Katso www.vayla.fi/VT-4-vaajakosken-kohdalla.fi täältä löytyy karttapiirros ja lisätietoa moottoriten rakentamisesta Vaajakosken kohdalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Hupeli, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anu Voutilainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.