Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Omakotitalo | Oh, 4x mh, k + kk, pukuh, pesuh, sauna, 2x wc, kellarissa 3 huonetta, ym ym.

Ameriikanraitti 10 A, Kuhala, Forssa

Hinta

108 000 €

Koko

145 / 295 m²

Vuosi

1957

Yliskylässä lämminhenkinen, 1957 rakennettu tilava omakotitalo (paritalo), melkein Forssan keskustassa. Tilaa yhteensä 145 m²/ 295 m². Otetaan ehkä kaksio vaihdossa. Paritalo, jolla tonttia yhteensä 1115 m² ja tästä puolet asunnon A käytössä. Taloa on paljon saneerattu vuosien varrella, mutta henki on säilynyt. Olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja 2x wc, noin 97 m². Yläkerrassa olohuone, makuuhuone, keittokomero, aula ja wc, noin 48 m². Ylä- ja alakerran asunnot voi yhdistää, tai pitää erillisinä ja vaikkapa vuokrata. Kellarikerroksessa harrastehuone, baarikeittiöhuone, tilapäinen yöpymishuone, iso varastohuone ja talouskellarit, noin 100 m². Ullakolla varastotilaa noin 50 m². Kaikissa asuinkerroksen huoneissa tulisijat. Alakerrassa ja asuinkerroksessa on ilmalämpöpumput. Kosteissa tiloissa lattialämpö ja lisäksi sähköpatterit. Tämä asunto taipuu moneksi ja tilaa piisaa, mutta kaikkia ei tarvitse lämmittää, jos ei halua.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
53050710
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, 4x mh, k + kk, pukuh, pesuh, sauna, 2x wc, kellarissa 3 huonetta, ym ym.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
145 m²
Muiden tilojen pinta-ala
150 m²
Kokonaispinta-ala
295 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinkerroksessa olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja 2x wc, noin 97 m². Yläkerrassa olohuone, makuuhuone, aula ja wc, noin 48 m². Kellarikerroksessa harrastehuone, baarikeittiöhuone, tilapäinen yöpymishuone, iso varastohuone ja talouskellarit, noin 100 m². Ullakolla varastotilaa noin 50 m². Tilaa yhteensä 145 m²/ 295 m².
Rakennusvuosi
1957
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

108 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Rakennuksen perustukset avattu, asennettu perusmuurilevyt, salaojat sekä sadevesijärjestelmä 2006. Vesikatto kunnostettu 2008. Kellarikerros kunnostettu ja sisustettu 2007-2009. Sauna, pesutilat, pukuhuone ja wc rakennettu 2009. Ikkunat uusittu 2019. Toinen ilmalämpöpumppu uusittu 2023.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lämminhenkinen, hyväkuntoinen kokonaisuus.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Kaikissa asuinhuoneissa tulisijat. Yläkerrassa, kellarikerroksessa ja asuinkerroksessa on ilmalämpöpumput, myös patteri. Kosteissa tiloissa lattialämpö ja lisäksi sähköpatterit.
Vesihuollon kuvaus
Kode liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkkoon, laskutus oman kulutuksen mukaan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä, Vesiliittymä, Viemäriliittymä
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Perustus betoni, kellarikerros kokonaan auki. Välipohja betoni/puu, yläpohja puu, puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Keittiön kuvaus
Keittiön sydän on toimiva, tunnelman ja lämmöntuoja, vanhanajan kunnon puuhella. Keittiössä on paljon kaappitilaa ja sinne mahtuu hyvin ruokapöytä. Ikkunoita on kahteen suuntaan. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, liesi ja liesituuletin. Yläkerrassa keittokomero, jossa lattiassa laminaatti, kodinkoneina liesi ja jääkaappi.
TERASSI: Sisäänmenon yhteydessä on vanhanajan kuisti ja sen vieressä rauhaisa paikka puutarhakalustolle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Myös pesutilat rakennettu 2009. Pesuhuoneessa laatoitettu lattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelit, suihkukaappi hierovilla suihkuilla. Pesutilaan tullaan pienen pukuhuoneen kautta, jossa myös laatta lattiassa ja seinät ja katto paneloidut. Tästä pukuhuoneesta on ovi rappukäytävään, jos haluaa antaa yläkerran asukkaalle mahdollisuuden käyttää pesuhuonetta ja saunaa, niin onnistuu. Alakerrassa kaksi erillistä wc:tä, joista toisessa jatkona pieni kodinhoitotila. Yläkerrassa on oma wc.
Saunan kuvaus
Saunaosasto kokonaisuudessaan on rakennettu 2009. Laattalattia lattialämmöllä, seinät ja katto paneloidut, upea valaistus, puulämmitteinen Harvian kiuas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattiassa muovimatto ja seinät tapetoidut. Olohuoneeseen on jätetty kauniit, vanhat lakatut kaapinovet kaappeineen. Lämpöä antaa pieni takka. Yläkerran olohuoneessa myös laminaatti lattiassa ja seinät tapetoidut ja sielläkin on takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asuinkerroksessa toisessa makuuhuoneessa lautalattia, seinät tapetoidut, paljon kaappeja ja takka. Toisessa laminaatti lattiassa ja seinät tapetoidut, myös takka. Yläkerran makuuhuoneissa lautalattiat ja seinissä tapetit + 3 komeroa ja isommassa takka.
MUUT HUONEET: Kellarikerroksessa leikkihuone, jossa paljon kaappeja, tilapäiseen majoitukseen sopiva makuuhuone, keittiötyyppinen baaritiskillä varustettu huone, jonne ei kylläkään tule vettä ja iso varastohuone. Alakerran huoneissa ei ole tarpeeksi ikkunapinta-alaa, jotta ne voitaisi hyväksyä oikeiksi huoneiksi.
Vaatehuone: SÄILYTYSTILAT: Paljon varastotilaa, komeroita, kellaritiloja ja yläkerrassa ullakkoa 50 m². Kyllä tavaraa mahtuu.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-7-15-11
Tontin pinta-ala
1 115 m²
Lisätietoja tontista
Tontti on kooltaan 1115 m² ja omassa hallinnassa on puolet tontista. Kiinteistö sijaitsee arvostetulla perinteikkäällä pientalojen alueella Yliskylässä. Vanhat omenapuut ympäröivät taloa.
Rasitteet
Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei ole haettu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kauppakirjaan liitetään seuraava lauseke:
Koko kiinteistön palovakuutus yhteinen ja maksu puoliksi. A- ja B- päädyllä omat kotivakuutukset. Esim. talon ulkomaalaus suoritetaan yhtä aikaa. Tulevat ulkopuolen remontit yhtä aikaa ja kulut puoliksi, remontit tehdään kaupungin määräysten mukaisesti. Yhteinen pyykinkuivausteline on B- tontilla. Yhteinen matontamppausteline on A- tontilla. Ullakkotilat jaetaan puoliksi. B- päädyllä on vedenkulutuksen alamittarit. Sähkömittarit ovat omat A- ja B- päädyillä. Lumi- sekä pihatyöt A- ja B- sopivat erikseen. B- päädyllä on 4 autopaikkaa talon päädyssä, josta jätetään 1 vieraspaikka A- päädylle. A- pääty liikennöi kulkuneuvoilla ja jalan B- päädyn etupihan läpi.
Kaavoitustiedot
Forssan kaupungin Kuhalan kaupunginosassa (Yliskylä) pientaloalueella, jossa asemakaava. Kohde sijaitsee

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Kuhala, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntiedustaja, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.