Kerrostalo | 3h, kt, s, lasitettu parveke

Heinäkedontie 3 A, Sarvvik, Kirkkonummi

Hinta

274 000 €

Koko

55,5 m²

Vuosi

2023

Upea saunallinen 5. kerroksen kulma-asunto! Tämä koti hurmaa näköalallaan Sarvvikin golf-kentälle ja Finnträsk-järvelle, joka pilkottaa suurten mäntyjen takaa. Suuri lasitettu parveke on viihtyisä oleskelutila ison osan vuodesta. Olohuone ja keittiö on helppo kalustaa, joten saat tähän kotiin ison ruokapöydän ja miellyttävän oleskelutilan. Ikkunat ulottuvat lähes lattiasta kattoon, huonekorkeus on noin 2,85 m ja vesikiertoinen lattialämmitys löytyy kaikista tiloista. Fiksu pohjaratkaisu ja hyvät säilytystilat tekevät tästä asunnosta kokoistaan isomman. Yhtiöstä löytyy kattosauna ja kerhotila. Yhtiö rakennetaan vuokratontille ja vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Taloyhtiöllä mahdollisuus myöhemmin lunastaa tontti itselleen. 20 minuuttia Kamppiin: Idyllinen Sarvvik on Kirkkonummen uusimpia ja halutuimpia asuinalueita aivan Espoon rajan tuntumassa. Täällä nautit meren ja Finnträsk-järven läheisyydestä ja saat naapureiksesi golf-viheriöt sekä mainiot ulkoilumaastot. Bussipysäkki löytyy yhtiön vierestä ja sillä pääset Espoon metroasemille nopeasti sekä Sundsbergin rampista pikalinjalla nro. 192 noin. 20 minuutissa Helsinkiin. Lisätiedot ja yksityisnäytöt: Miika 040 626 5830 / miika.karjula@t2h.fi As Oy Kirkkonummen Hietakurki: https://www.t2h.fi/kohde/asunto-oy-kirkkonummen-hietakurki/ Tervetuloa tutustumaan Kirkkonummen Ihaniin koteihin Sarvvikiin! Tämän asunnon lisäksi esittelyssä hurmaavat malliasunnot: Kolmio 55,5 m2 Sekä loft-henkinen 65,5m2 koti

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 09:45 - 09:45

Näyttö pidetään malliasunnossamme osoitteessa Heinäkedontie 3A, Kirkkonummi. Pysäköinti Heinäkedontien varressa. Tervetuloa!

Esittelijänä Miika Karjula
p. 0406265830

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
53060543
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, s, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneisto 55,5 m2 + lasitettu parveke 17 m2.
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

62 783,37 €

Velkaosuus

211 216,63 €

Velaton hinta

274 000,00 €

Neliöhinta

4 936,94 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

377,40 € / kk

Pääomavastike

868,92 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 246,32 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
Sälekaihtimet
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uudiskohde
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lattialämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys
Keittiön kuvaus
Varusteet: Jääkaappipakastin, Astianpesukone
Liesi: Induktioliesi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kirkkonummen Hietakurki
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Rakennuttaja
T2H
Taloyhtiön autopaikat

Yhtiöllä on yhteensä 30 autopaikkaa, joista 27 on lämmitystolpallisia autopaikkoja ja kolme sähköauton latauspaikkoja. Autopaikat sijaitsevat yhtiön tontilla ja ne myydään osakkeina.

Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika
31.08.2071 asti
Palvelut
Sarvvik on tunnettu golfkentästään ja sen kartanomaisen päärakennuksen tarjoamasta maittavasta lounaasta. Alueen muita palveluita ovat päiväkoti, vesiurheiluun ja ravintolatoimintaan keskittynyt Sarvvik Beach Club sekä Herlinin suvun historiallinen Thorsvikin Hereford-karjatila. Kurkirannan uimaranta sijaitsee kävelymatkan päässä puhdasvetisen Finnträsk-järven rannalla. Se kutsuu rantakallioineen viettämään kesäpäivää suppailun tai uimisen merkeissä. Alueelle on suunnitteilla sekä uusi ruokakauppa että koulukeskus. Tulevaisuudessa Sarvvikin on suunniteltu kasvavan sekä Sundsbergin että rantojen suuntaan merelliseksi 15 000 asukkaan ja 2000 työpaikan asuinalueeksi.

Hietakurjen naapurissa on Sarfvik Golfin maineikas kenttä, ja lähistöllä sijaitsevat Masalan urheilukeskus ja liikuntapuisto. Sarvvikin vieressä Espoonlahdessa on muun muassa uimahalli, jäähalli ja kuntosaleja. Ympärillä on lisäksi upeita luontokohteita, jotka kutsuvat liikkumaan, kuten noin 300 metrin päässä sijaitseva Finnträsk-järvi, jonka rannoilla nautit niin uimarannasta kuin luonnonsuojelualueestakin.
Liikenneyhteydet
Länsiväylää pitkin ajat Espoon kauppakeskus Iso Omenaan tai Lippulaivaan noin 10 minuutissa. Helsinkiin on autolla matkaa vain 20 minuuttia ja julkisilla pääset Helsingin keskustaan 25 minuutissa. Bussipysäkit sijaitsevat taloyhtiön vieressä ja käytössä on sekä nopeita, suoraan Länsiväylää kulkevia bussilinjoja että Iso-Omenan kautta kulkevia vuoroja. Länsimetron kyytiin pääset hyppäämään Kivenlahdessa, jonne on sujuva 10 minuutin fillarimatka. Kivenlahden keskustaan on valmistunut uusi metron liityntäpysäköinti, jonka viereen on rakenteilla liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä Hybridiareena. Myös uusi liikekeskus on suunnitteilla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sarvvik, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miika Karjula

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.