Vapaa-ajan tontti

Pyhäniementie 26, Petäjävesi

Hinta

44 000 €

Koko

-

Huhtia-Pyhäjärven rannalla 2 rantatonttia myytävänä. Jyväskylään matkaa vain 3o minuuttia ja Petäjävedellekin ajaa viidessätoista minuutissa. Vesistö on kirkasvetinen ja hyvälaatuinen. Tieoikeus tontille on kunnossa. Tontit on merkitty maastoon kulmapyykein. Tonttikartat ladattavissa linkin takaa kohdasta "lataa karttatulosteet": https://omallamaalla.fi/normaali-kohteet/2-rantatonttia-huhtiajarven-rannalta/ Tontit ovat mahdollisia liittää Kintauden vesiosuuskuntaan ja Elenian sähköverkkoon. Tontin 25/1 koko on 5 426m2, hintapyyntö 44 000€. Tontin 25/2 koko on 8633m2, hintapyyntö 55 000€.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
53184703
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

44 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Vesiosuuskunta: Tontit ovat mahdollisia liittää Kintauden vesiosuuskuntaan. Vesiosuuskunnan liitokset ovat viime vuosina maksaneet pääsääntöisesti 3 500€, osuusmaksun ollessa 84,10€. Tarkempia tietoja voi tiedustella vesiosuuskunnan puheenjohtaja Risto Paakkunaiselta, risto.paakkunainen@pp.inet.fi tai puhelimitse 040 182 3953.

Kaavoitus: Alueella on voimassa Koskensaaren Oy ranta-asemakaava. Tontit sijaitsevat alueella, jossa on RA-merkintä. Loma-asuntojen korttelialue. Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa yhden yksiasuntoisen ja enintään 1½kerroksisen loma-asuntorakennuksen sekä yksikerroksiset talousrakennukset. Erillisten rakennusten lukumäärä saa olla enintään kolme ja niiden yhteenlaskettu kerrosala enintään 150m2. Erillisen saunan kerrosala saa olla enintään 25m2 ja erillisen muun talousrakennuksen kerrosala enintäään 25m2. Rakennusten etäisyyden tulee olla vähintään 25m keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta lukuunottamatta kerrosalaltaan enintään 20m2 suuruista erillistä saunarakennusta, jonka etäisyyden tulee olla vähintään 15m keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta. Kaikkien rakennusten etäisyyden tulee olla vähintään 5 metriä rakennuspaikan rajasta. Kaavassa esitettyjä ohjeellisia rakennuspaikan lukumääriä ei saa ylittää. Mikäli ohjeellisesta rakennuspaikan rajasta poiketaan tulee kuhunkin rakennuspaikkaan sisältyä rantaviivaa vähintään 50m.

Sähköliittymä: Tontit ovat liitettävissä Elenian verkkoon, 3x25A sähköliittymän hinta on 2214 euroa (sis. alv 24%)
Kiinteistötunnus
592-401-13-33
Rakentamaton
Kyllä
Tontin nimi
Pyhäniemi
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Petäjävesi

Asuinalueena Petäjävesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Omalla Maalla LKV

Nurmeksentie 14,
80100 JOENSUU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.