Mökki tai huvila | 2h

Puronvarrentie 125, Itä-Karttula, Kuopio

Hinta

220 000 €

Koko

48 m²

Vuosi

-

Kuopion Itä-Karttulassa Salmisen järven rannalla 3,706 hehtaarin kiinteistö, jolla on päärakennus, sauna/varastorakennus sekä varastohalli, jossa on lämmin työtila. Lisäksi tilalla on erillinen rantasauna Salmisen järven rannassa sekä erillinen puuliiteri. Kohde sijaitsee osoitteessa Puronvarrentie 125; 72100 Karttula. Kohteelta on matkaa Kuopion keskustaan noin 40 kilometriä. Päärakennus on valmistunut vuonna 2009 ja sen kokonaisala on 48 m2. Rakennuksessa on tupa ja kaksi makuuhuonetta sekä lämmin kuisti. Rakennus on hirsirakenteinen ja siinä on sokkeli rossipohjainen. Lämmitysmuotona on puu/ sähkölämmitys. Rakennus on erittäin hyväkuntoinen. Rakennuksessa on varaava takka, ilmalämpöpumppu sekä tarvittavat keittiökalusteet. Kohteella on oma porakaivo sekä ajan vaatimusten mukainen jätevesijärjestelmä. Kohteella toimii henkilökohtainen internetyhteys. Yleiskaavan mukaisesti rakennuspaikka on ympärivuotisen asumisen tarkoitettu tontti. Alueella on Martinlahden ranta-asemakaava. Pihasauna/ vajarakennus on valmistunut vuonna 2015 ja sen kokonaisala on 40 m2. Rakennuksessa on puusauna, pesutilat sekä pukuhuone ja lämmin varastotila sekä wc. Pihasaunan pesutiloissa on lattialämmitys. Rakennuksen kunto on erittäin hyvä. Lisäksi pihapiirissä on tilava maakellari. Varashalli/ kalustovaja on valmistunut vuonna 2015 ja sen pinta-ala on 98 m2. Rakennuksen päädyssä on eristetty työtila, jossa voi työskennellä talvellakin. Rantasauna on valmistunut vuonna 2011 jae lämminala on 30 m2 ja kokonaisala kuisti mukaan lukien on 56 m2. Rakennuksessa on sauna, pukuhuone ja tupa, jossa Harvia-kamina. Rakennus sijaitsee hienolla paikalla Salmisen järven rannassa. Puuvaja sijaitsee talouskeskuksen läheisyydessä ja se on kevytrakenteinen. Tilalla on metsämaata noin 3 hehtaaria ja sillä on hoidettua metsää, josta on mahdollista ottaa polttopuut omasta takaa. Kohteella on Savon Voima Verkko Oy:n sähköliittymä. Sähkönkulutus on ollut noin 8 000 KWh/vuosi. Kiinteistö on osakkaana Martinlahden yksityistiessä, jonka tiemaksu on ollut vuosittain 250-300 euroa. Vuonna 2024 tielle on tulossa peruskunnostus ja sinä vuonna lisämaksu on noin 1 500 euroa. Tässä kohde, jossa uudet rakennukset omassa luonnonrauhassa. Rakennukset soveltuvat ympärivuotiseen oleskeluun ja monien mahdollisuuksien rakennuskanta antaa puitteet harrastuksille. Tässä kohde, johon kannattaa tutustua. Valmis uusi rakennuskanta ja ihana luonnonympäristö antaa mahdollisuuden vaikka etätyöskentelyyn. Kohteen hintapyyntö on 220 000 euroa. Sovi yksilöllinen esittely välittäjän kanssa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
53799183
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

220 000,00 €

Muut maksut

Tiemaksu

250,00 € / vuosi

Jätehuolto

70,00 € / muu

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Vesijohto
  • Oma
Viemäri
Oma
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
297-481-1-109
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
37 060 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
Puronvarsi
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Rakennukset
Varasto
Pihasauna/ vajarakennus on valmistunut vuonna 2015 ja sen kokonaisala on 40 m2. Rakennuksessa on puusauna, pesutilat sekä pukuhuone ja lämmin varastotila sekä wc. Pihasaunan pesutiloissa on lattialämmitys. Rakennuksen kunto on erittäin hyvä.

Talousrakennus
Varashalli/ kalustovaja on valmistunut vuonna 2015 ja sen pinta-ala on 98 m2. Rakennuksen päädyssä on eristetty työtila, jossa voi työskennellä talvellakin.

Saunarakennus
Rantasauna on valmistunut vuonna 2011 jae lämminala on 30 m2 ja kokonaisala kuisti mukaan lukien on 56 m2. Rakennuksessa on sauna, pukuhuone ja tupa, jossa Harvia-kamina. Rakennus sijaitsee hienolla paikalla Salmisen järven rannassa.

Puuliiteri
Puuvaja sijaitsee talouskeskuksen läheisyydessä ja se on kevytrakenteinen.

Puuvaja sijaitsee talouskeskuksen läheisyydessä ja se on kevytrakenteinen.
Pihan kuvaus
Hyvin hoidettu piha.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Salmisenjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Itä-Karttula, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Kosunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, MTI

Järvi-Suomen Metsätilat Oy

SKVL jäsenyritys

Minna Canthin katu 11 A 14,
70100 Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.