OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Rivitalo | 3-4h, k, s

Junatie 33 A, Vatiala, Kangasala

Hinta

275 500 €

Koko

75 m²

Vuosi

2024

Kevätkampanja käynnistynyt - kysy liätietoja välittäjiltämme! Maksa nyt vain 7 500 € uudesta kodistasi As Oy Ukko-Pekassa ja loput vasta asunnon valmistuessa elokuussa 2024! Etu voimassa toistaiseksi. ****** Asunto Oy Ukko-Pekka on ihana perheasuntokohde Kangasalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Tampereen rajaa. Täällä yhdistyvät kaupungin palvelut ja luonnonläheinen asuminen. Kangasalan kaupungin palvelut ja kauniit, luonnonläheiset maisemat vesistöineen ovat lähellä. Kilometrin säteellä sijaitsee sekä ala- että yläkoulu ja useita päiväkoteja. Koulumatka on turvallinen pienten koululaisten pyöräillä tai kävellä, sillä matkan varrella ei ole vilkkaasti liikennöityjä teitä. Täältä on helppo kulkea myös Kangasalan ja Tampereen lukioihin. As Oy Ukko-Pekan asunnoissa riittää valinnanvaraa erilaisiin asumistarpeisiin. Napakan kokoiset kolmiot ja nelikot yllättävät toimivuudellaan, ja kaksikerroksisissa paritaloasunnoissa riittää tilaa isommillekin perheille. Yhtiöön kuuluu yhteensä 20 kaukolämmöllä lämpiävää asuntoa. Asuntojen yhtenäiset keittiö-oleskelutilat ovat avarat ja kaikissa asunnoissa on myös sauna. Upeat, lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat ympäröivän luonnon osaksi sisustusta. Asunnoilla on hyvänkokoiset, pensasaidoin rajatut pihat. Paritaloasuntoihin kuuluu lisäksi oma huoneistokohtainen varastotila. Täyden palvelun taloyhtiössä myös asuntokohtaisten pihojen huollosta vastaa kiinteistönhuolto, joten asukkaiden ei tarvitse pihatöistä tai lumenluonnista huolehtia. Sisustusmateriaaleissa on huomioitu korkean laadun lisäksi esteettisyys ja mukavuus. Asuntoa voi halutessaan upgreidata esimerkiksi lasittamalla terassin. Ukko-Pekan asunnot edustavat suomalaista puurakentamista parhaimmillaan: rakennusten korkealaatuiset puuelementit valmistetaan Pohjois-Pohjanmaan Sievissä kotimaisesta puusta. Asunto Oy Ukko-Pekan arvioitu valmistumisaika on 29.8.2024. Kysy lisätietoja välittäjiltämme: Isto Matalamäki, p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi Kirsi Muilu, p. 050 389 6836, kirsi.muilu@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 29.4. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Kirsi Muilu
p. 050 389 6836

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
543736
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Arvioitu valmistuminen kesä 2024

Hinta

Myyntihinta

108 666,84 €

Velkaosuus

166 833,16 €

Velaton hinta

275 500,00 €

Neliöhinta

3 673,33 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

33 574,38 €

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, josta lyhennysvapaata on 12 kk rakentamisvaiheen päättymisestä. Vastiketta yhtiölainan lyhennystä varten aletaan keräämään osakkeenostajilta puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiölainan korko on marginaali 0,70% + 6 kk Euribor.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

126,00 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

33 574,38 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

187,50 € / kk

Pääomavastike

740,00 € / kk

Tontin vuokravastike

126,00 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

927,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike, tontinvuokravastike sekä rahoitusvastike ovat neliöperusteisia. Hoitovastikearvio on 2,50 €/m2/kk ja tontinvuokravastikearvio on 1,82 €/m2/kk. Vesimaksuennakko on arviolta 25 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Mediavastike on arviolta 3 €/kk/huoneisto (valokuitu+kaapeli-tv). Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää ainoastaan koron osuuden. Rahoitusvastikearvio tälle huoneistolle 1.1.2025 alkaen (sis. korko+lyhennys) on 902 € ja 1.1.2026 alkaen (sis. korko+lyhennys) 1178 €. Erillisinä osakkeina myytävien autopaikkojen ja varastojen osalta hoitovastiketta maksetaan 6 m2 mukaan. Autopaikkojen ja varastojen osalta ei peritä rahoitus- eikä tontinvuokravastiketta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneiden lattiat ovat laminaattia ja seinät maalataan. Eteisen lattia laatoitetaan. Katot ovat valkoista MDF-paneelia.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on keraaminen keittotaso ja erillisuuni, jää-/pakastinkaappi tai erilliset jää- ja pakastinkaapit pohjakuvien mukaan sekä astianpesukone. Kodinkoneiden väri on valkoinen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen lattiat ja seinät laatoitetaan, katto on kuusipaneelia. Saunan lattia laatoitetaan ja seinät sekä katto ovat kuusipaneelia. Lauteet, kiukaan suojakaide sekä nojauslaudat ovat tervaleppää. Saunassa on seinämallinen sähkökiuas ja lasiovi. Erillis-wc:n lattia laatoitetaan ja seinät maalataan.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

20 kpl

Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kangasalan kaupunki
Tontin vuokraaja
S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 30.6.2071

Asunto Oy Ukko-Pekka, Kangasala

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Vatiala, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Isto Matalamäki

Myyntijohtaja, LKV, RAK

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.