Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kerrostalo | 2h + kk + p

Kavolinkatu 4 B, Keskusta, Nokia

Hinta

44 500 €

Koko

48 m²

Vuosi

1971

Heti vapaa hissitalon ylimmän kerroksen kaksio putkiremontoidussa oman tontin yhtiössä! Nokian ydinkeskustan Kavolinmäestä on nyt saatavilla kaksio hissitalon ylimmän 6. kerroksen maisemilla. 48 m²:n pohjaratkaisussa neliöt painottuvat kahteen isoon huoneeseen, joidenka vierelle jäävät sopivat tukitilat. Reippaan kokoisen olohuoneen jatkona on lasitettu ja vekkiverhoin varustettu parveke kohti ilta-aurinkoa ja länttä. Samaan suuntaan kohti asemanseutua katselevat myös asunnon keittokomero sekä iso makuuhuone. Asunnon kylpyhuone on juuri täydellisesti uudistettu paraikaa valmistumassa olevan putkiremontin yhteydessä. Työt ovat asunnon osalta ohi. Säilytystiloina on vaatehuone sekä makuuhuoneen kaapistot. Lisäksi taloyhtiön tiloissa asunnon käyttöön jää irtainvarastotila, sekä putkiremontin yhteydessä uudistuva kylmiö. TILAT Eteinen, olohuone ja lasitettu parveke, keittokomero, makuuhuone, vaatehuone ja kylpyhuone. TALOYHTIÖ Eemelinkannel koostuu yhdestä talosta ja 32 asunnosta. Tontti on oma. Talossa on käynnissä perinteinen ja perusteellinen putkiremontti, jossa uusitaan mm. kylpyhuoneet, käyttövesiputket ja viemärit ja alakerran saunat sekä sähköjä. Arvio tulevasta lainaosuudesta tälle huoneistolle on 44.588,50 €. Lainaosuudet kohdistuvat asunnoille sitten kun työt sekä taloudellinen loppuselvitys ovat valmiina arviolta alkukesällä 2024. Tätä ennen lainaosuus ei ole osa asunnon hintaa eikä sen osalta mm. makseta varainsiirtoveroa. Lisätiedot myyntiesitteestä. Taloyhtiö omistaa lisäksi ns. talonmiehen asunnon, josta on vuokratuloa. Yhtiön hoitotalous on vakaalla pohjalla ja tililtä on löytynyt vuoden vaihteessa suosituksien mukainen siirtyvä ylijäämä. Tietoliikennevastike kattaa yhtiössä internetin perusnopeudella 24 Mbit/s; omalla sopimuksella DNA:n kanssa on vauhti nostettavissa aina 100 Mbit/s asti. SIJAINTI Kavolinmäki sijaitsee keskellä Nokian keskustaa. Kehittyvä asemanseutu (ja siten hyvät bussi- ja junayhteydet) sijaitsevat siis melkein vieressä. Kävelyetäisyydellä on myös Nokian uusi terveyskeskus, sekä ympärillä alamäestä alkaen Nokian keskusta, lähimmät kaupat ja palvelut. Tervetuloa tutustumaan! Voit myös varata omaa esittelyaikaa. Esitteen ja yhtiön dokumentit saat pyynnöstä sähköpostiisi pilvipalvelun kautta. Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV | Olemme Nokian ympäristössä palveleva rakennusalan tunteva kiinteistönvälittäjä. Valitsemalla välittäjäksesi meidät saat luotettavan aktiivisen tekijän – paikallisen perheyrityksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
54390963
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/6 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

38 348,54 €

Velkaosuus

6 151,46 €

Velaton hinta

44 500,00 €

Neliöhinta

927,08 €/m²

Vastike

Hoitovastike

226,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

226,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike RL2: 67,52 € / kk

Tämä lainaosuus koskettaa 2018 julkisivuremonttia ja sitä vastaava asunnon nykyinen lainaosuus on maksettavissa kerralla pois kaupanteossa. Rahoitusvastike on tuloutettu taloyhtiön kirjanpidossa ja siten vähennyskelpoinen asunnon mahdollisista vuokratuloista.

Rahoitusvastike RL1: 295,91 € / kk

Tämä rahoitusvastike koskettaa meneillään olevaa putkiremonttia ja vastiketta kerätään jo korkokulujen ja lainanhoitokulujen kattamiseksi. Lainaosuuden kertapoismaksukyselyt lähtevät ensi kertaa osakkaille sitten, kun kaikki työt on tehty ja taloudellinen loppuselvitys pidetty. Lisätiedot myyntiesitteestä.

Vesimaksu: 25,00 € / hlö / kk. Putkiremontin valmistumisen myötä siirrytään vesimaksuennakkoon ja kulutusperusteiseen laskutukseen / mittaukseen.

Autopaikka: 10,00 € / kk

Autohallipaikka: 28,00 € / kk

Saunamaksu: 10,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke
Lasitettu parveke länteen. Vekkiverhot.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistoissa vaalean harmaat ovet. Valkoinen välitilalaatoitus uusittu putkiremontin yhteydessä.
Laminaattitaso, teräksinen tiskipöytälevy kahdella altaalla. Sähköliesi, jenkkikaappi. Olohuoneen puoleisella seinällä alakaapisto, taso ja yläkaapisto lasiaukollisin ovin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2023-2024 putkiremontin yhteydessä. Lattia ja seinät laattaa, vesieristys, lattialämmitys. WC-istuin, suihku, -seinämä, peilikaappi, käsiallas, alalaatikosto, käsisuihku, pyyhepatteri ja pyykinpesukoneliitäntä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Katemateriaali: Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kylmiö, irtainvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja askarteluhuone.
Tehdyt remontit
2002: Pihan asfaltointi ja autopaikkojen sähköistys.
2003: Parvekkeiden uudet katot ja sokkelimaalaus.
2009: Ikkunat ja parvekeovet.
2010: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, lämmitysjärjestelmän tasapainoitus ja säätö sekä linjasulku- ja patteriventtiiilien ja termostaattien uusiminen.
2012: Poistoilmakoneen moottorin uusinta, kylmähuoneen kompressori.
2014: Lämmönjakokeskuksen uusiminen.
2017 ja 2020: Vesikaton kuntokartoitus.
2018: Julkisivusaneeraus: uusittu huoneisto-ja siivousparvekkeiden kaiteet, lattia ja vedenpoisto, sekä asennettu kaikille parvekkeille Lumonin lasitus, elementtisaumat uusittu ja sokkeli maalattu.
2019: Ilmanvaihtojärjestelmän iv-suodattimien vaihto.
2022: Asuntojen tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto 5/22.
2023-24: LVIS-remontti. Kylpyhuoneet uusitaan kokonaan, käyttövesiputket ja viemärit uusitaan. Asuntojen sähkötaulu ja kylpyhuoneiden sähköt uusitaan, samoin sähkölinjojen nousujohdot. Kylmiö uusitaan, porraskäytävät maalataan ja saunaosasto uusitaan.
Tulevat remontit
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 10.1.2023 päätettiin toteuttaa putkiremontti. Työt kesken vielä ainakin yleisissä tiloissa / saunaosastolla. Katso isännöitsijäntodistuksen kohta 3.2.2.

Yhtiöllä on lisäksi kunnossapitotarveselvitys 2023.
Energialuokka
F (2013)
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Keskusta, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Raija Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.