Omakotitontti

Rantapellontie 2, Olkkola, Petäjävesi

Hinta

100 €

Koko

1 470

Etsitkö itsellesi tai perheellesi uutta kotia, jonne juurtua? Tervetuloa Petäjävedelle. Petäjävesi on vanhan kirkon maailmanperintökohteestaan tunnettu 3700 asukkaan maaseutukunta Jyväskylän tuntumassa. Meiltä löytyy monipuolisia tontteja, turvallinen ympäristö, laadukkaat palvelut, pienet ryhmäkoot ja aitoa maalaistunnelmaa alle puolen tunnin päässä kaupungista. Rantapellontie 4 sijaitsee Olkkolan viihtyisällä asuinalueelle aivan järven tuntumassa. Olkkolasta löytyy järvimaisemien lisäksi juuri uudistettu leikkipuisto. Kesäisin Olkkolan arkea elävöittävät kesälampaat, joilla on oma aitaus keskellä Olkkolaa. Etäisyydet kunnan palveluihin ovat hyvin kohtuulliset ja esimerkiksi koulumatka onnistuu turvallisesti. Alueen omakotitalotontit myydään erittäin edulliseen kampanjahintaan. 1.470 m2 tontilla on rakennusoikeutta 294 k-m2. Petäjäveden kunta haluaa edistää rakentamista ja helpottaa uusien asukkaiden asettumista rakentajarahalla, jota maksetaan uuden omakotitalon rakentajalle. Rakentajarahan suuruus on 4000 € (rakentajaraha pienenee 50 %:lla mikäli omakotitalon kerrosala on alle 80 k-m2). Soita ja kysy lisää rakentajarahan ehdoista. Tervetuloa tutustumaan, asumaan ja kehittämään yhdessä Petäjävedestä entistä upeampaa kotikuntaa. Suhtaudumme tulevaisuuteen positiivisesti ja vastaamme asukkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Kunnanjohtajan toimiston ovi on aina auki kuntalaisia varten. Ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki Petäjäveden kunnan vapaat tontit löydät osoitteesta: https://www.petajavesi.fi/index.php/asuminen/kaavoitus-ja-tontit/tontit

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
54506977
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

100,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesiliittymä 1.950 € / liittymä
Viemäriliittymä 1.950 € / liittymä

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
592-404-4-217
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 470 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
294 m²
Tontin nimi
Mesiangervo
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Petäjävesi

Asuinalueena Petäjävesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mikko Latvala

Kunnanjohtaja

Petäjäveden kunta

Suutarintie 4,
41900 Petäjävesi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.