Bonava Suomi Oy, Tampere

Kerrostalo | 2h + kt

Vanhansillankatu 8 A 37, Härmälänranta, Tampere

Hinta

237 750 €

Koko

45,5 m²

Vuosi

2023

Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella Tule viihtymään neljännen kerroksen 45,5-neliöiseen tehokaksioon ja nauttimaan illoista omalla lasitetulla parvekkeella. Arjen kruunaa yhteiskäyttöisen talosaunan pehmeät löylyt. Avarat oleskelutilat Tästä selkeäpohjaisesta asunnosta ei hukkaneliöitä löydy. Kaksion sydän on keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus, joka tarjoaa monia erilaisia kalustusmahdollisuuksia. Keittotilassa on tasokkaat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Lisäneliötä tarjoilee hulppea lasitettu parveke, josta näkymät ovat etelään päin urbaanin vehreisiin maisemiin. Vaatteet ja tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä kodin ylellisissä säilytystiloissa; vaatehuoneessa sekä eteisen ja tilavan makuuhuoneen liukuovellisissa Puustellin säilytysjärjestelmissä. Kodissa on parkettilattia, lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle. Pesutilat Viihtyisän asumisen kruunaa moderni ja tyylikäs kylpyhuone. Pesutilassa on seinä-wc, korkea pyykkikaappi, peili led-valolla, pyyhekuivain, mukavuuslattialämmitys sekä tilavaraus pesutornille. Suihkunurkkauksen taiteovet ovat kirkasta lasia. Suuret, kivipintaa muistuttavat lattia- ja seinälaatat loihtivat harmonisen ilmeen kylpyhuoneeseen. Tunnelmaa luovat lisäksi tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Yhteistilat Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo. Autopaikat Osakkailla on mahdollisuus ostaa pysäköintiyhtiön osake, joka oikeuttaa käyttämään yhtä nimeämätöntä autopaikkaa. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ma 6.5. 14:00 - 15:00

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
54697686
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45,5 m²
Kokonaispinta-ala
45,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/7
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

71 650,00 €

Velkaosuus

166 100,00 €

Velaton hinta

237 750,00 €

Neliöhinta

5 225,27 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

168,00 € / kk

Pääomavastike

710,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

878,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike sisältää vain korot. Arvioitu lyhennysten aloitusajankohta 1.11.2025. Rahoitusvastike lyhennysten alkaessa 1 311 €/kk.

Lisätietoa vastikkeista: Yhtiölaina S-Pankki Oyj.

Laina-aika on n. 25 vuotta vuotta yhtiön valmistumisesta lukien.

*Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12kk 4,154 % (24.10.2023) + marginaali 0,9 % = 5,054 %.

**Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. Kaksi ensimmäistä valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää. Katso tarkemmin RS-taloussuunnitelma ja lainan yleiset ehdot.


Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Pihatyöt ja pihavarusteet tehdään pihasuunnitelman mukaisesti. Korttelissa sijaitsee yhteiskäyttöinen piha-alue, jonka käytöstä on sovittu yhteisjärjestelysopimuksella.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla. Lämpö säädetään huonekohtaisten säätimien avulla.

Ilmanvaihto
Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Asuntoihin on suunniteltuna varaus ilmalämpöpumpun asentamiseen
osakkeenomistajan vastuulla olevana asumisaikaisena muutostyönä (ei tilattavissa rakennusaikaisena muutoksena).
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Vellamo 1
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat 13 kpl sijaitsevat korttelin pihakannen alla olevassa lämmittämättömässä autohallissa, josta on suora yhteys kerrostalon kellarikerrokseen. Loput 25 autopaikkaa sijaitsevat viereisessä pysäköintitalossa. Autopaikoilla on mahdollisuus auton lämmitykseen ja sähköauton hidaslataukseen. Autopaikoille on toteutettu sähköautonlatausvalmius. Sähköautonlatauslaitteen asentaa ulkopuolinen palveluntarjoaja asukkaan erillishankintana.

Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Oma
Pihan kuvaus
Pihatyöt ja pihavarusteet tehdään pihasuunnitelman mukaisesti. Korttelissa sijaitsee yhteiskäyttöinen piha-alue, jonka käytöstä on sovittu yhteisjärjestelysopimuksella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Härmälänranta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Bonava Suomi Oy, Tampere

Bonava Suomi Oy, Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.