Omakotitalo | 4h, k, rt, khh, kph, s, th, ask.tila, kellaritilaa + 2 autotallia, var. + pihasauna

Koivusalontie 102, Pusula, Lohja

Hinta

255 000 €

Koko

210 / 254 m²

Vuosi

1988

Tässä on tarjolla upea kokonaisuus! Täällä voit olla niinkuin haluat sekä nautiskella elämästä vaikkapa upeassa pihasaunassa, jonka suurella terassilla viihdyt lämmitetyssä paljussa ja voit pulahtaa uima-altaaseen kun se sinulle sopii. Rauhallinen ja kaunis tontti rajoittuu metsään, josta löytyy hyvät sienestys- ja marjastusmaastot. Kesällähän tämä on oikea paratiisi ulkoilmaihmiselle! Mukava lisä on myös helppohoitoinen asfaltoitu etupiha, josta löytyy suuri autotalli kahdelle autolle sekä hyvät varastotilat! Tämä koti sopii erityisesti suurelle perheelle, joka arvostaa maaseudun rauhaa, mutta ei halua tinkiä asumisen mukavuuksista. Lähimmät koulut ja palvelut löytyvät Pusulan kylästä 3,9 km päästä ja pääkaupunkiseudullekin ajat vain tunnissa. Tämä koti sopisi mainiosti myös yrittäjälle, sillä alakerran tiloihin on oma sisäänkäynti ja huoneita on runsaasti, mikä mahdollistaa monenlaisen harrastus- tai yritystoiminnan. Kiinteistö on heti vapaa. Tervetuloa näytölle katsomaan itse, miten sinä tekisit tästä oman kotipesän! Jos laina on vielä neuvottelematta tai vanha koti myymättä, niin autan mielelläni. Ota yhteyttä Vesaan 041 3100 825 tai vesa.moilanen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
548319
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, khh, kph, s, th, ask.tila, kellaritilaa + 2 autotallia, var. + pihasauna
Asuintilojen pinta-ala
210 m²
Kokonaispinta-ala
254 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

255 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

482,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Käyttövesi vesiosuuskunnan taksojen mukaan, jätevesien sakokaivon tyhjennys käytön mukaan tilattava erikseen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.Lisäksi kustannuksia tulee vakuutuksista, vuosittaisesta nouhouksesta sekä varainsiirtoverosta, joka on 3% kauppahinnasta.
Kiinteistövero: 482€ / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Tehdyt remontit
Nettiyhteys vahvistettu 2022, antenni 2022, työhuone remontoitu 2021, räystäsvalot 2019, räystäät ja rännit 2019, pihalaatoitus ja reunalaatoitus, saostuskaivo 2018, sauna uusittu ja vesieristeet tehty 2018, portaikko maalattu 2021, yläkerran makuuhuoneet remontoitu 2019, uima-allas rakennettu terassille 2012, keittiö uusittu 2009. kodinkoneita uusittu 2022.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energiatodistuksen voimassaoloaika 4.3.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu, varaava takka, leivinuuni ja puuhella.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Puurunkoinen ja tiilivuorattu.
Pintamateriaali: Keittiö: tammiparketti ja laatta, seinät tapetti. Olohuone: tammiparketti, tapetti, tiili. Makuuhuone 1: laminaatti, seinät tapetti, katto paneeli. Makuuhuone 2: tammiparketti, seinät tapetti, katto paneeli. Makuuhuone 3: laminaatti, seinät tapetti, katto paneelia. Kodinhoitohuone: puupaneeli, laatta, kaakeli. Sauna: U-muotiset puulauteet, pilarikiuas, kuitu/led valot lauteissa ja kattopaneelissa, ikkuna. Kylpyhuone: kaakeli, laatta, poreallas, peili, allaskaappi, ikkuna, lattialämmitys. Eteinen: erillinen eteinen. Wc: 2 x wc. vaatehuone: muovimatto lattialla ja seinät maalattu. parveke: olohuoneen levyinen parveke + tuuletusparveke. työhuone: puupaneeli, laminaatti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2022, sähköliesi 2020, induktioliesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone 2022, pöytätasojen materiaali laminaatti, leivinuuni, puuhella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, poreallas, peilit, peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, ulkovarasto, vaja
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Katto on uusittu 2006. Autotallin katto uusittu 2020 ja pihasaunan 2018.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-518-3-58
Tontin pinta-ala
6 120 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Suurin osa tontista tasamaata ja talo loivasti rinteessä. Kaunis ja suuri tontti, jonka etupiha asfaltoitu. Tontille helppo ajo ja paljon parkkitilaa. Alapihalla suuri terassi jossa palju ja uima-allas sekä pihasauna tupahuoneella.
Tontin nimi
Päiväkumpu,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Saunan rakennuslupa 17.7.1991 myönnettu 25m2. Talon rakennuslupa myönnetty 6.6.1985 mutta asiakirjoja ei ole säilynyt.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 6.6.1985.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lohjan Kaupunki / Kaavoitus
Palvelut
Palvelut: Pusulasta löytyvät mm. Sale, Neste, kirjasto, kahvila, apteekki, terveysasema. Koulut: Pusulan alakoulu n. 4 km, Nummen Yhtenäiskoulu n. 12 km. Päiväkoti: Pusulassa. Iloitun leirikeskuksen uimaranta lähellä. Pusulan uimaranta n. 4 km. Loistavat marjastus- ja sienestysmaastot suoraan takapihalta alkavalla metsäalueella!.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Pusula, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vesa Moilanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.