OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Muu

Koulukatu 9 b, Keskusta, Uusikaupunki

Hinta

195 000 €

Koko

993

Myytävänä monien mahdollisuuksien asemakaavatontti Uudenkaupungin sydämestä! Ainutlaatuisella ja keskeisellä sijainnilla oleva asemakaavatontti, joka tarjoaa rakentajalle potentiaalisen paikan rivi- ja paritalorakennusten rakentamiselle. Tontti sijaitsee asuin-, liike- ja käsityöteollisuuskennusten korttelialueella ja tontille sallitusta kerrosalasta saa käyttää enintään 1/3 liike- ja käsityöteollisuustiloja varten. Autopaikkoja on varattava yksi asuntoa kohden ja yksi liike- tai käsityöteollisuuskerrosalan 120 m² kohden. Kaavamääräysten mukaan alueella edellytetään ympäristön säilymistä ja kaikki luvanvaraiset toimenpiteet tulee sopeutua puutaloalueen historialliseen kaupunkikuvaan. Kiinteistölle on haettu aiemmin rakennuslupa kahden rivitalorakennuksen rakentamiseen (yhteensä yhdeksän asuntoa). Ota yhteyttä ja kysy lisää! Henrik Haapakoski puh. 040 141 0626, henrik.haapakoski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
548904
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

471,39 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 471,39 € / vuosi

Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Kiinteistöllä sijaitsee talousrakennus (kesäravintola) ja grillikatos. Talousrakennus on rakennettu aikana, jolloin rakennusvalvonta on ollut osittain puutteellista ja rakennuksesta ei ole saatavilla rakennuslupapiirustuksia tai katselmuspöytäkirjoja.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
895-2-6-25
Tontin pinta-ala
993 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Kiinteistölle haettu rakennuslupa rivitalorakennusta varten v. 2015. Lupa rauennut v. 2020 (rakennustöitä ei aloitettu).
Rasitteet
Kulkuyhteys asemakaava-alueella (895-2007-K3 ja K4).
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 840 m². Kiinteistön kokonaisrakennusoikeus 260+580 m², yhteensä 840 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako). Asuin-, liike- ja käsityöteollisuuskennusten korttelialue (ALT-1/s). Tontille sallitusta kerrosalasta saa käyttää enintään 1/3 liike- ja käsityöteollisuustiloja varten. Autopaikkoja on varattava yksi asuntoa kohden ja yksi liike- tai käsityöteollisuuskerrosalan 120 m² kohden. Kaikissa luvanvaraisissa toimenpiteissä tulee kiinnittää erityistä huomiota siihen, että hanke sopeutuu puutaloalueen historialliseen kaupunkikuvaan eikä turmele tarpeettomasti puustoa. Uudisrakennukset on rakennettava siten, että ne sopeutuvat ympäröiviin rakennuksiin.
Lisätietoja kaavoituksesta: Uudenkaupungin kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Uusikaupunki

Asuinalueena Keskusta, Uusikaupunki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Henrik Haapakoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, Kaupanvahvistaja

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.