OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Omakotitalo | 4h, k, tkh, kph, s, wc, 3*vth

Jokistenpolku 11, Sointula, Valkeakoski

Hinta

156 000 €

Koko

114 / 155 m²

Vuosi

1979

Tämä lämminhenkinen 1-tasoinen koti sijaitsee rauhallisen, suloisen pienen pihakadun varrella ja kodista löytyy aitoa -70-luvun retrohenkeä. Todella hulppeat säilytystilat, 3 vaatehuonetta, kaapistoja, 2 lämmintä varastoa ja iso kylmä varasto helpottavat arjen pyörittämistä. Talossa on mukavan toimiva pohjaratkaisu ja sinne on mahdollisuus rakentaa helposti toinen wc, jonne käynnin saa näppärästi takkahuoneesta. Talossa on tehty hyviä teknisiä remontteja mm. yläpohjaan on lisätty selluvillaa 25 cm -12, ikkunat ja ulko-ovet on uusittu -13, peltikatto -15, käyttövesiputket -15, lämmönvaihdin ja automatiikka -18 sekä viemärit sukitettu 22. Talossa on kaksi avotakkaa, toinen takkahuoneessa ja toinen talon takapihan kainaloon jäävällä katetulla terassilla. Mikä sen mukavampaa kuin saunan jälkeen vilvoitella - kelistä riippuen - joko takkahuoneessa tai terassilla makkaraa paistellen tai ihan vain rentoutuen Eino Leinon sanoin "Tuijotin tulehen kauvan". Talo on rakennettu tontin etuosaa niin, että takapiha on reilunkokoinen ja talon L-mallin ansiosta erittäin suojainen. Ympäristö on vehreä ja upeat lenkkipolut löytyvät läheltä. Mallasvesi on melkein vieressä ja rannasta löytyvät niin uimaranta, matonpesupaikka kuin venerantakin. Olisko tämä sinun ja perheesi uusi koti? Mennään katsomaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
550949
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, tkh, kph, s, wc, 3*vth
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114 m²
Kokonaispinta-ala
155 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

156 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

250,48 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 250,48 €/2022

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Nuohous on suoritettu 6/2023 ja huippuimuri uusittu sekä ilmanvaihtokanavat puhdistettu 6/2023.
Tehdyt remontit
Keittiön välitilalaatat -11, yläpohjaan lisätty 25 cm selluvillaa -12, lauteet (lämpökäsitelty haapa ja lehtikuusi) ja kiuas -12, ikkunat ja ulko-ovet -13, peltikatto -15, käyttövesiputket -15, lämmönvaihdin ja automatiikka-18, viemäri sukitettu -22, wc-istuin -22, viemärin tarkastusputki etupihalla uusittu -22.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistus on voimassa 18.3.2033 asti
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Talo on puurunkoinen ja tiilivuorattu.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maalattu, lautalattia. Olohuone: seinät maalattu, parkettilattia. Makuuhuone 1: seinät tapetoitu/maalattu, parkettilattia. Makuuhuone 2: seinät tapetoitu, lautalattia. Makuuhuone 3: seinät tapetoitu, parkettilattia. Sauna: seinät paneloitu, laattalattia. Kylpyhuone: seinät kaakeloitu, laattalattia. Eteinen: seinät levyä/maalattu, parkettilattia. Wc: seinät muovitapettia, muovimatto. Takkahuone: seinät levyä/maalattu, parkettilattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (-13), kylmiö, keraaminen liesi, liesituuletin (-11, huippuimuri), astianpesukone (-11), kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas (varaus sähkökiukaalle), kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit (wc:ssä), pesukoneliitäntä (kylpyhuoneessa), lattialämmitys (tkh, kph, saunan etuosa), kiinteät valaisimet. Varaus toiselle wc:lle etupihan puoleisessa varastossa, johon saa käynnin takkahuoneesta.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, 2*lämmintä varastoa, 3*vth, kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikate on uusittu -15. L-osalla on tasakatto ja huopakate, joka on uusittu noin -10. Kylmän varaston osan huopakatteen uusimisesta ei ole tietoa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
908-15-31-6
Tontin pinta-ala
700 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 175 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1978.
Lisätietoja kaavoituksesta: Valkeakosken kaupunki p. 040 335 6046
Palvelut
Palvelut: K-Market Sointula noin 900 m, Valkeakosken keskustan palvelut noin 2,4 km (kävellen) ja noin 3,2 km (autolla). Apian uimaranta ja kesäteatteri noin 2 km. Uimahalli noin 2,6 km. Koulut: Sorrilan koulu noin 2,5 km (kävellen) ja noin 3 km (autolla). Päiväkoti: Sointulan päiväkoti noin 450 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki noin 400 m (lähiliikenne), linja-autoasema noin 2,7 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Valkeakoski

Asuinalueena Sointula, Valkeakoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuija Kyyhkynen

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.