Kerrostalo | 4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)

Rosendalinkuja 1 D, Tammisto, Vantaa

Hinta

379 000 €

Koko

106,5 m²

Vuosi

2008

Tätä hienoa kohdetta esitellään pääsääntöisesti yksityisesittelyin, varaa oma esittelyaikasi anita.manner@op.fi tai 040 645 2750. Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen ja tilavaan ylimmänkerroksen huoneistoon, joka sijaitsee Tammiston kauniilla asuinalueella. Kodin valoisa ja avara pohjaratkaisu sekä upeat maisemat Vantaan joelle ja viheralueelle tekevät tästä kodista ainutlaatuisen. Reilun kokoinen lasitetttu parveke on täydellinen paikka rentoutumiseen ja yhdessäoloon perheen kanssa. Tässä kodissa on valoisa ja avara pohjaratkaisu. Olohuone, ruokailutila sekä keittiö muodostavat tilavan, yhtenäisen tilan, joka jatkuu reilun kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeella on huimat maisemat Vantaan joelle sekä Tammistonrannan viheralueelle. Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa on kaikissa säilytystilaa. Kylpyhuoneen ja saunan lisäksi asunnossa on erillinen wc-tila, mikä tuo lisämukavuutta arkeen. Huoneiston ikkunat avautuvat kolmeen suuntaan, avautuva maisema on rauhallinen ja levollinen. Taloyhtiössä on hissi ja mahdollisuus autopaikkaan, jokaisella paikalla on mahdollisuus sähköauton lataukseen. Vuoratontin osuuden voi lunastaa vuosittain pois. Tämä koti on todellinen helmi, jonka tunnelmaan on helppo ihastua. Katso asunnon esittelyvideo alla olevan linkin kautta ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään! Haluttu Tammiston asuinalue on saanut nimensä siellä kasvavista tammista. Alueen läheisyydessä on useita virkistys- ja luontokohteita mm. Tammistonmäen luonnonsuojelualue, Haltialan tila ja Tuomarinkylän kartano. Lähistöllä on Helsingin pitäjän kirkonkylä ja Pyhän Laurin keskiaikainen kirkko. Kirkonkylältä Tammistoon virtaava Keravanjoki ja Ylästöstä virtaava Vantaanjoki yhdistyvät Tammiston eteläkärjessä kohti Helsingin Vanhankaupunginlahtea. Monipuoliset kevyen liikenteenreitit vievät pitkin joen suistoa ympäri pääkaupunkiseudun. Alueella on erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet ja mm. Helsinki-Vantaa lentoasema sijaitsee lähistöllä. Lähialueella on myös kansainvälinen koulu sekä ruotsinkieliset koulut. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
551204
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
106,5 m²
Kokonaispinta-ala
106,5 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Vapautuminen 2 viikkoa kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

379 000,00 €

Velaton hinta

379 000,00 €

Neliöhinta

3 558,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

447,30 € / kk

Erityisvastike

308,85 € / kk

Tontin vuokravastike

308,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

756,15 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastikkeen 447,30 eur/ kk lisäksi peritään vuokratonttivastiketta 308,85 eur/kk. Tontin osuus on mahdollista lunastaa omaksi kerran vuodessa.
Hallitus valtuutettu perimään tai olla perimättä 1-2 kk hoito- ja/tai rahoitusvastike.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Todella tilava n. lounaansuuntainen parveke, josta on esteettömät jokinäkymät.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: VUOKRATONTIN LUNASTUS
Kunkin huoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta. Varsinaien yhtiökokouskutsussa on tiedusteltava kaikilta yhtiössä huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta, haluavatko nämä maksaa kokonaan huoneistokohtaisen osuutensa tontin lunastushinnasta, jolloin yhtiö tekee vastaavan lunastuksen yhtiön hallinnassa olevasta tontista vuokrasopimuksen mukaisesti.
Huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta määrätään käyttäen perusteenä kunkin huoneiston kokonaispinta-alaa. Huoneistokohtainen osuus on lisäksi määriteltävä siten, että suorituksesta kertyneillä varoilla voidaan maksaa varainsiirtovero (4%), julkisen kaupanvahvistajan kustannukset (120 eur+mahdolliset matkakulut) ja kaupasta aiheutuvat mahdolliset muut kulut laskettuna siihen päivään saakka, jolloin yhtiö tekee suoritusta vastaavan määrä-osan oston. YJ. 9§.
Vuoden 2022 lunastuhinta oli kokonaisuudessaan 729,25 €/m2. Elinkustannusindeksi oli 2211.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Tammiparketti, seinät maali. Olohuone: Tammiparketti, seinät maali. Makuuhuone 1: Tammiparketti, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 2: Tammiparketti, seinät maali. Makuuhuone 3: Tammiparketti, seinät maali ja tapetti. Sauna: Altro Safety lattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Altro Safety lattia, seinät kaakeloitu. Eteinen: Tammiparketti, seinät tapetti. Wc: Laattalattia, seinät kaakeloitu.
Keittiön kuvaus
Tilavan avokeittiön varusteisiin kuuluu sekä jää- että pakastekaappi, erillisuuni kiertoilma ominaisuudella, keraaminen liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas, jonka säätö kätevästi seinäpaneelista. Kylpyhuoneessa on suihku, peilikaappi ja kaapisto, wc-istuin, pesukoneliitäntä sekä kiinteä valaistus. Pesualtaassa on särö. Kylpyhuoneessa on lisäksi sähköinen lattialämmitys. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi sekä kiinteä valaistus.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Tarmo Takala / 0207481078 / tarmo.takala@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, taloyhtiölaajakaista 10mb sisältyy vastikkeeseen.
Taloyhtiön autopaikat

63 kpl

Tehdyt remontit
2022 Kastellin toimesta tehty parkkipaikka-alueen kunnostus/korjaus
2020 Terassien pesu ja öljyäminen
2020 Parvekelasitusten huoltokierros
2019 Julkisivutarkastus
2019 Autolämmitystolppien päivitys hitaaseen lataukseen sopivaksi
2014 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö. Asunnon remontit: Saunan kiukaan vaihto.
Tulevat remontit
Päätetyt: Suunnitellut kunnossapitotarpeet 2023-2028 (Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksissa erikseen).
2023 Kylpyhuoneiden silikonisaumojen uusinta budj. 15 000 eur
2023-25 Rakennuksen kevyt kuntotarkastus, erityisesti elementtisaumausten kuntotarkastus ja kriittisten korjaus budj. 10 000 eur
2024 Energiatodistuksen uusinta 2000 eur
2024 Salaojien kuntotarkastus 5000 eur
2024-25 Ilmanvaihtokanavien nuohous 10 000 eur
2026-28 Hissien tunnistusvaloverhojen asennustarpeen selvitys
Energialuokka
E (2013), E-luku 172
Tontin koko
5 764 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki/kaavoitus
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Oy
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 12.12.2056

Asunto Oy Vantaan Tammiston Tringa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähiruokakaupat Lidl ja erinomainen Tammiston K-Citymarket n. kilometrin päässä. Lisäksi on suurmyymälöiden ja erikoisliikkeiden keskittymä erityisesti Tammiston kauppatien varrelle. Kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon muutaman kilometrin matka. Kirjasto löytyy Kartanonkoskelta. Koulut: Kartanonkosken koulu, Tammiston opetuspiste. Lähellä on myös Kansainvälinen koulu sekä ruotsinkielinen koulu. Päiväkoti: Aueella useita mm. Päiväkoti Touhula Loisto Vekara sekä Tammistonrannan päiväkoti. Alueelta on helppo kulkea Helsingin keskuspuistoon, Haltialan kotieläintilalle sekä Tuomarinkylän kartanolle. Helsingin pitäjän kirkonkylä ja Pyhän Laurin keskiaikainen kirkko ovat lähistöllä. Tammistoon virtaava Keravanjoki ja Ylästöstä virtaava Vantaanjoki yhdistyvät Tammiston eteläkärjessä kohti Helsingin Vanhankaupunginlahtea. Jokisuistossa on erinomaiset pyöräreitit ja useita uimarantoja. Paloheinän Golf-kenttä, Siltamäen urheilupuisto ja Tammistonmäen luonnonsuojelualue lähistöllä. Liikenneyhteydet: Bussit mm. Ylästön, lentoaseman, Aviapoliksen (ja kehäradalle) ja Rautatientorin suuntaan. Omalla autolla kehäteille ja Tuusulanväylälle sujuvasti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tammisto, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.