Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV
Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k, kph, lasp

Paatsamatie 5, Etelä-Haaga, Helsinki

Hinta

269 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

1962

Tarjolla nyt moderni ja valoisa koti Alppiruusupuiston syleilystä! Tämä läpitalon kaksio on kerrassaan mainio valinta sinulle, joka arvostat tilaa, valoa ja modernia tunnelmaa. Astuessasi sisään tähän kotiin, huomaat välittömästi avaruuden ja valoisuuden leijuvan ympärilläsi. Uudistetut lattiat luovat raikkaan ja viihtyisän ilmeen, ja upouusi, hienostunut keittiö on kutsuvana odottamassa uusia kokkailuhetkiäsi. Kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä, sekä tilassa on paikka myös pyykinpesukoneelle. Huoneiston pohjaratkaisu on hyvin suunniteltu, mikä tekee tilojen kalustamisesta vaivatonta ja joustavaa. Asunnossa on helppo luoda oma persoonallinen koti, joka täyttää juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Huoneistossa tehdään tällä hetkellä lattioiden tiivistyskorjaus, joka valmistuu arviolta toukokuun puolessa välissä. Tiivistyskorjauksista sekä salaojaremontista aiheutuu huoneistolle noin 25.000€ velkaosuus. Yhtiöllä on kaunis ja luonnonmukainen piha. Sijainti on vertaansa vailla luonnonläheisessä ja viihtyisässä Etelä-Haagassa. Alppiruusupuisto tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia ja virkistäviä kävelyreittejä aivan kotiovesi vieressä. Vehreiden ulkoilumaastojen lisäksi lähellä on Laajasuon liikuntapuisto sekä muita hyviä urheilumahdollisuuksia. Haagan monipuoliset palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä. Lisäksi julkiset kulkuyhteydet ovat kerrassaan erinomaiset, bussit kulkevat aivan vierestä ja juna-asemalle ja raide-jokerille matkaa on vain n. 250 m! Alue on rauhallinen, vehreä ja lapsiperheystävällinen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
55260059
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, lasp
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1962
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

239 158,04 €

Velkaosuus

29 841,96 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

5 274,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

351,90 € / kk

Pääomavastike

492,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

844,05 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

19,00 € / hlö / kk

Tietoliikenneyhteysmaksu

2,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tehdyt remontit
2024 Keittiö
Huoneistossa suoritettu keittiö- ja pintaremontti.
Valvojana toiminut ConJa Oy, loppukatselmus 22.2.2024.
Tulevat remontit
2024 Muu
Tiivistyskorjaukset ehdään kevään 2024 aikana.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili, / Betoni
Keittiön kuvaus
Varusteet: Jääkaappipakastin, Integroitu astianpesukone
Liesi: Induktioliesi, Erillisuuni, Liesituuletin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Säilytystilojen kuvaus
Vintti tai vinttikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä Laila Oksanen, Isännöitsijätoimisto Erkki Oksanen Oy
Ristolantie 14, 00320 Helsinki
p. 09 477 7940
Huolto
Huoltoyhtiö
Kiinteistöhuolto Juntunen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Tehdyt remontit
Parvekkeiden korjaus -93, jätekatos -97, vesikaton ja ullakkotilojen uusiminen -01, lukoston uusiminen, lämmönvaihtimen uusiminen -03, hissien modernisointi -06, ikk. ja parv.ovien vaihto -07, vesijohtojen kuntotutkimus -10, LVIS-suunnittelu ja lämmitysverkoston perussäätö -11-12, parvekkeet -12, putki- ja sähköremontti -13, salaojien huuhtelu ja kuvaus, autotallien ovien kynnysten ja lukituksen korjaaminen, parvekkeet, julkisivumuurauksen korjaukset ja syöksytorvien ja vesikourujen uusinta -15, lukituksen uusinta -19, porrashuoneiden kunnostus ja pääsisäänkäyntien ulkopuolisten rakenteiden eristyksien uusinta, uudel. panelointi ja ulko-ovien hionta ja huoltolakkaus, syöksytorvien asennukset, lv-järjestelmien puhdistus ja tarvittavat korjaukset -20, huoneistojen sisäilmaongelmien ja kosteusvauriotöiden selvitystyöt, vesikaton kuntotutkimus, pinnoituksen / maalauksen suunnittelu, maalämpöhankeselvitys -21, hstojen sisäilmaongelmien havaittujen eristevaurioiden, kosteusvauriotöiden sekä ilmanvaihdon selvitystyöt, korjaussuunnitelmien laadinta, salaojien ja sadevesiviemäreiden kuvaukset, salaojien korjauksen suunnittelu -22, lämmönvaihtimen uusiminen -24.
Tulevat remontit
2024: salaojien uusiminen ja pintavesien johtaminen, pienet pihakorjaukset, jätekatoksen uusinta, latauspaikka-/varaus paikalle.
2024-2025: viemäreiden huuhtelu ja kuvaus (pysty- ja pohjaviemärit).
2025-2027: vesikatteen pinnoitus/maalaus.
2024-30: 26 huoneiston välipohjien tiivistyskorjaukset tarvittaessa tai osakkaiden omien huoneistoremonttien yhteydessä.

Rakennuksissa havaitut puutteellisuudet, virheellisyydet ja korjaustarpeet:
Huoneistojen välipohjien tiivistyskorjaukset: Yhtiökokous päätti teettää ja rahoittaa 14 huoneiston välipohjien tiivistyskorjaukset ja rahoittaa korjaukset hallituksen ehdotuksen mukaisesti. Lisäksi päätettiin teettää ilmanvaihdon korjaukset kaikkiin asuinhuoneistoihin, uusia lämmönsiirtimet ja ilmanvaihtokone sekä rahoittaa em.korjaukset. Korjausurakan alussa korvausilman lisääminen kaikkiin asuinhuoneistoihin Velco- ja karmiventtiilien avulla. Asiantuntijoiden mukaan ilmanvaihdon parantaminen ja erityisesti korvausilma lisääminen on oleellinen osa mikrobivaurioiden korjauksia, koska mm. huoneistossa on ilman koneellinen poisto. 14 huoneiston välipohjien tiivistyskorjaukset -> välipohjien korjaukset suoritetaan ensimmäisessä vaiheessa niihin huoneistoihin, joiden osalta välipohjan reunasta otetussa näytteissä on ollut viite vakavasta vaurioista. Välipohjien korjauksien aloitus kolmen huoneoton mallikorjauksilla 5/23, joiden jälkeen saadaan listätietoa, millaisesta vauriosta on kysymys, korjaustarpeen laajuudesta jne. 14 huoneiston korjausaika arvioitu olevan 9kk. Mallikorjauksien avulla saadun tiedon mukaan täsmentyy muiden 26 huoneiston välipohjien korjaustarpeet ja -aikataulu. Ks. myös tilipäätös -22 muut vastuut s.23. Pääettiin myöntää hallitukselle valtuudet avata yhtiölle luotollinen remonttilimiitti limiitiltään korkeintaan 541 600 € sekä konvertoimaan em. tili rahoituslainaksi edellä esitetyn hankkeen valmistuttua tai nostamaan laina suoraan taloyhtiölainaksi (kok.aika 10 v). Huoneistokohataiset osuudet em. remontin osalta (14 huoneistoa, iv-korjaukset ja lämmönvaihtimet) 290.71 €/m2, mikäli lainan jättää pääomavastikkeeksi kerätään 10 v laina-ajalla korkeintaan pääomavastiketta 3,45 €/m2/kk. Jätekatoksen asennus sekä salaoja- ja sadevesiremontin suunnittelu on valmistunut, ja hankkeesta päätetään tiedon HSY:n hulevesi- ja viemäreiden uusinnasta. Aloitus mahdollisesti keväällä 2024. Ks. kaikki liitteet. Välittäjältä voi tiedustella lisää.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
3 514 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Paatsamantie 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
K-Market Tunnelitie n. 500 m, K-Supermarket Haaga n. 700 m
Liikenneyhteydet
Bussit n. 100 m, juna-asema ja raide-jokeri n. 250 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Markku Enström

LKV-pätevyys, osakas, vastaava hoitaja

Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV

Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.