OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Mökki tai huvila | Tupa, kk, ph, s

Iivontie 396 B, Venetmäki, Pieksämäki

Hinta

99 700 €

Koko

21,5 / 49,5 m²

Vuosi

-

Mökkipaikka meille! Puhtaan ja kirkkaan Venetekemän rannalta vapautuu tämä sievä ja hyvin varusteltu mökki sinun ja rakkaasi käyttöön. Tässä 2014 valmistuneessa päärakennuksessa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa ja ylimääräistä. Sisätiloista löytyy tupa keittosyvennyksineen, makuutilat sijaitsevat parvella. Tarpeellisen tavaran säilytykseen, ei siis yhtään turhan ja joutavan, on mahdollisuus parvella. Terassilta on kulku pesutiloihin. Tällä mökillä luksusta on "juokseva" vesi omasta kaivosta. Myös wc-istuin on sijoitettu pesuhuoneeseen, siihen suihkun viereen. Rakennuksen ympärillä oleva iso terassialue on osittain katettu. Tänne voit kattaa vaikka illallisen ilta-auringon hyväilyyn. Pihapiirissä on myös erillinen aittarakennus, johon tarvittaessa mahtuu ystävät majoittumaan. Rakoliiterikin löytyy pihasta. Ja vene valmiina lähtöön laiturin vieressä. Alueella ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa kaavaa, joten toistaiseksi mahdollinen lisärakentaminen vaatii poikkeuslupamenettelyn. Alueella on kuitenkin jo vireillä rantaosayleiskaavan laatiminen. Halutessasi löydät aiheesta lisäinfoa Pieksämäen nettisivuilta. Luonto ja puhdas keskisuomalainen järvi, näillä eväillä mökkeily onnistuu ja rentouttavaa. Kaikki arjen palvelut löytyvät kattavasti Hankasalmelta. Jari-Pekkakin palvelee reilun 10 km päässä ympäri vuorokauden. Kuntapalvelut ovat Pieksämäellä, jonne matkaa on reilut 30 km. Tämä paikka sinun on nähtävä paikan päällä, milloin käydään katsomassa paikan päällä? Ehdota sinulle sopivaa ajankohtaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
552945
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupa, kk, ph, s
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
21,5 m²
Kokonaispinta-ala
49,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

99 700,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

291,12 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 291,12 € / 2022

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia ja seinät puuta. Olohuone: Lattia ja seinät puuta. Sauna: Lattia laattaa, seinät puuta. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, erillisuuni pieni, liesitaso kaksilevyinen, mikroaaltouuni, mökkikeittiön kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, suihku, lattialämmitys.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
593-433-2-2
Tontin pinta-ala
6 010 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Rakennusoikeuden määrä on vahvistamaton. Esitteellä ilmoitettu rakennusoikeus on oletettavasti tulevan kaavan mukainen.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa myönnetty 3.5.2013, lupanro 2013-45. Alueella, käsittäen Pyhäjärven, Venetekemän, Iso Kaatluoman ja Iso-Perkain ranta-alueet sekä niiden ympäristössä sijaitsevat pienemmät vesistöt, on vireillä rantaosayleiskaavan laatiminen. Kaavahanke on etenemässä osallistumis- ja arviointisuunnitelmavaiheesta luonnosvaiheeseen, mutta hanke on toistaiseksi viivästynyt, ,koska luontoselvitystä ei ole saatu. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on luettavissa Pieksämäen kaupungin sivuilta www.pieksamaki.fi -> asukkaat ja ymparisto -> kaavoitus -> vireilla ja nahtavilla olevat kaavat -> Yleiskaava: Pyhäjärven rantaosayleiskaava. Kaavoittamattomalla alueella yli 8 m² suuruinen kylmä talousrakennus edellyttää ilmoitusmenettelyä, pienemmät ei.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kaavoituspäällikkö Anssi Tarkiainen, puh. 0400 855597, tekninen johtaja Pekka Häkkinen, puh. 044 5883223
Rakennukset
Aitta ja liiteri
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Pieksämäellä, noin 33 km tai lähimmät kauppapalvelut löytyvät Hankasalmen kirkonkylällä, noin 22 km. Koulut: Ei merk. Päiväkoti: Ei merk.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: itään
  • Venetekemä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pieksämäki

Asuinalueena Venetmäki, Pieksämäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Vänttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.