Omakotitalo | 5mh + oh + k + khh + 2kph + s + wc

Koukkutie 17, Ahjo, Kerava

Hinta

330 000 €

Koko

189 / 210 m²

Vuosi

1981

Viehättävä tiiliverhoiltu 2- tasoinen omakotitalo. Oma, reilunkokoinen tontti. Heti sisääntulon yhteydessä on säilytystilaa hyvin, sekä tuulikaapin että käytävän puolella. Aulatilasta pääsee kulkemaan alakerran tiloihin sekä portaita pitkin yläkertaan. Keittiö on uudistettu hyvällä maulla vuonna 2012 ja samalla sinne on asennettu puuhella. Kodinhoitohuoneesta on kulku kylpyhuoneeseen, jossa on 2 suihkua. Saunassa on sähkökiuas sekä puukiuas. Kodinhoitohuoneesta on kulku suurelle katetulle terassille, jota reunustaa viiniköynnös. Olohuone on suuri ja sinne mahtuu hyvin reilumpikin sohvaryhmä. Olohuoneen kautta on kulku alakerran isompaan makuuhuoneeseen, jota on käytetty ruokailuhuoneena. Pienempi makuuhuone on vessan vieressä ja soveltuu hyvin esimerkiksi työhuoneeksi. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä pieni kylpyhuone. Sivuille jää kylmää varastotilaa. Lämmitysmuotoina on edullinen maalämpö ja viilennystä varten on ilmalämpöpumppu. Pihalla on autokatos, jossa on latauspiste hybridiautolle. Suuri ja suojaisa puutarhatontti on ihanteellinen lasten leikkipaikka sekä hyötykasveja viljelevän unelma. Tontille mahdollista rakentaa vielä n. 30 m² suuruinen talousrakennus, esim. autonsäilytykseen tai toimistotilaksi! Tämä koti on kuntotarkastettu huhtikuussa 2023 ja raportin yhteenvedon saat välittäjältä. Tätä kotia esitellään vain yksityisnäytöillä. Ole yhteydessä niin varataan sinullekin oma näyttöaika.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
553076
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5mh + oh + k + khh + 2kph + s + wc
Asuintilojen pinta-ala
189 m²
Kokonaispinta-ala
210 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

330 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

746,05 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: (4.22-3.23) 13478 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 390 €/vuosi. Puhtaanapito: 200 €/vuosi. Kiinteistövero: 746,05 € (2023). . Hoitokustannuksista ilmoitettu kustannus perustuu nykyiseen kulutukseen ja se saattaa muuttua ilmoitetusta käytön mukaan ja voi siten olla pienempi tai suurempi riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 746,05 € (2023)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2020: Katto uusittu. Uudet ruoteet ja aluskatteet, sekä rännit ja syöksytorvet (Vesivek). Uusi ilmanvaihto ja lämmityksen kiertojärjestelmä asennettu.
2019: Autokatos ja takapihan kivetys.
2016: Maalämpöjärjestelmä asennettu ja otettu käyttöön elokuussa.
2014: Tuloilman hormistot puhdistettu. Poistoilman hormistot puhdistettu.
2012: Keittiön kaapistot uusittu. Uusi jääkaappi ja pakastin. Keittiön, olohuoneen ja eteisen lattiat hiottu ja käsitelty. Keittiön ikkuna vaihdettu. Puuhella asennettu keittiöön.
2011: Ilmalämpöpumppu asennettu yläkertaan.
2007: Vesimittarin vaihto (vesitoimittajan huoltotoimenpide). Saunan, pesuhuoneen ja apukeittiön täydellinen remontti. Kaikki väliseinät, katot ja lattiat uusittu. Kaikki pinnoitteet uusittu. Vesikiertoinen lattialämmitys korvattu sähköisellä. Uusi sähkökiuas, uudet hanat ja suihkut.
2004: Ilmanlämmityslaitteen puhaltimet uusittu. Poistoilman hormistot puhdistettu.
2002: Uusi kivituhkakerros pihalle, pihakivet. Tuloilman hormistot puhdistettu.
2001: Kaapeli-TV liitäntä, rakennettu sisäverkko. Terassi laajennettu ja katettu.
2000: Katto uusittu. Uudet ruoteet ja aluskatteet sekä rännit ja syöksytorvet. Salaojat tarkastettu ja vedenohjausta parannettu. Vesivahinko alakerran WC:ssä korjattu. Lattiat uusittu WC:ssä ja vierashuoneessa. Muuta kosteusvahinkoa tarkastuksessa ei havaittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 5.5.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Asennettu ja otettu käyttöön elokuussa 2016
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia lautaa, seinät maalattu/kaakeloitu. Olohuone: Lattia parkettia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattiat parkettia, seinät maalattu (alakerran makuuhuoneet). Makuuhuone 2: Lattia lautaa, seinät maalattu (yläkerran makuuhuoneet). Kodinhoitohuone: Lattiat laatoitettu, seinät kaakeloitu/maalattu. Sauna: Lattia laatoitettu, seinät paneelia. Kylpyhuone: Lattiat laatoitettu, seinät kaakeloitu. Eteinen: Lattia parkettia, seinät maalattu. Wc: Muovimatto (alla lauta), seinät puolipaneeli/tapetti. Aula: Lattia parkettia, seinät maalattu (1 tiiliseinä).
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2012, pakastekaappi 2012, lattialiesi kiertoilmauuni, liesituuletin 2020, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas ikikiuas 2007, puukiuas aitokiuas, kylpyhuone 2007 uusittu, erillinen wc, suihku, suihkukaappi yläkerran kylpyhuoneessa, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys sähköinen kylpyhuoneessa, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Uusittu 2020. Uudet ruoteet ja aluskatteety, sekä rännit ja syöksytorvet.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
245-5-1026-6
Tontin pinta-ala
1 032 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Keravan kaupunki. Neuvonta ja tiedustelut: maankäyttösihteeri Heli Lehto, puh. 040 318 2389 heli.lehto@kerava.fi. Kaavoitussihteeri Marju Miettinen puh. 040 318 2463 marju.miettinen@kerava.fi
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 5.6.1980, käyttöönottotarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Keravan kaupunki
Rakennukset
Autokatos latauspisteellä 2019.
Palvelut
Palvelut: K-Market n. 200 m. Alepa n. 600 m. Keravan kaupunginkirjasto n. 3,4 km. Koulut: Ahjon koulu n. 800 m. Keravan lukio n. 3,5 km. Päiväkoti: Keravan kaupunki päiväkoti Aarre n. 750 m. Pilke-päiväkoti Jokilaiva n. 850 m. Liikenneyhteydet: Rautatieasema n. 3,3 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Ahjo, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jussi Niemistö

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.