OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Omakotitontti

Länsirinne, Inkoo, Inkoo

Hinta

55 000 €

Koko

2 517

Upea kalliontontti aivan Inkoon keskustassa Länsirinteen asemakaava-alueella. Reilunkokoinen 2517 m2 tontilla on rakennusoikeutta 629,25 (0,25) ja tontti rajoittuu metsään. Omalta pihalta poimit myös omat mustikat. Inkoon keskustan palvelut, suomen-ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit ovat reilun kilometrin päässä. Tämä idylli luonnon keskellä on vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Tämän parempaa sijaintia on vaikea löytää! Ostaja sitoutuu sitoutuu rakentamaan asuinrakennuksen tontille siten, että asuinrakennus on edennyt vähintään vesikattovaiheeseen 13.5 2027. Tontti tulee myös liittää kunnalliseen vesiviemäriverkostoon. Alueella on rakennettu paineviemäri eli tontille tulee rakentaa pumppaamo, joka siirtää viemäriveden kunnan verkostoon. Alueella valokuituyhteys. Inkoossa on nopeat rakennusluvan käsittelyajat ja valvonta joustavaa. Olethan pian yhteydessä niin sovitaan esittelyaika tontille. Petra Mantere, kiinteistönvälittäjä, LKV, puh. 050 365 1765 tai petra.mantere@op.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
554826
Sijainti
  • Inkoo Inkoo
  • Länsirinne, 10210 INKOO
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

55 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

194,90 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 194,90 euroa/v.2022

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Erinomainen sijainti Inkoon keskustan alueella. Palvelut noin kilometrin päässä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
149-480-2-223
Tontin pinta-ala
2 517 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
K248t1,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 629 m². Ostaja sitoutuu rakentamaan asuinrakennuksen tontille siten, että asuinrakennus on edennyt vähintään vesikattovaiheeseen 13.5 2027. Mikäli ostaja ei ole määräaajassa täyttänyt edellä mainittua rakentamisvelvoitetta ostaja on velvollinen suorittamaan Inkoon kunnalle sopimussakkona vakiokorvauksen, joka on 500 € jokaiselta seuraavalta viivästyskuukaudelta ensimmäisenä vuonna ja sen jälkeen 1000 € jokaiselta seuraavalta viivästyskuukaudelta. Korvauksen vähimäismäärä on kuitenkin 2000 euroa ja enimmäismäärä 20.000 euroa. Varmistaakseen myyjän oikeuden mainittuun korvaukseen, Inkoon kunnalla on oikeus sen enempää kuulematta ostajaa hakea kiinteistöön parhaalle etusijalle 20.000 euron panttikirjaa korvauksen vakuudeksi. Tontti tulee liittää kunnalliseen vesiviemäriverkostoon. Alueella valokuituyhteys.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Kaava-alue AO, erillispientalojen korttelialue, Westerberg. Alueelle voidaan rakentaa yksi-tai kaksiasuntoisia pientaloja (omakotitaloja tai paritalo) asumistarkoitukseen. Tehokkuusluku 0,25.
Lisätietoja kaavoituksesta: Inkoon kunta/kaavoitus, kaavoitus@inkoo.fi
Palvelut
Palvelut: Inkoon palvelut noin kilometrin päässä. S-market, Kauppakeskus Strand 1,5 km, kirjasto ja terveysasema noin 1,5 km. Koulut: Kyrkksfjärdenin alakoulu noin 1,2 km, Merituulen koulu 2,5 km. Päiväkoti: Knatteo daghem 0,750 km. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet 51:lle. Inkoosta suora bussiyhteys Helsinkiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Inkoo

Asuinalueena Inkoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petra Mantere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.